happy new year & god fortsättning!

Hemkommen från Frankrike och är helt slutkörd, typ mörbultad liksom.. haha, det har varit en hård resa, men jag har sagt det förr och säger det igen -det är hårt att ligga på topp! Och det är definitivt värt det! Detta var den grymmaste nyårshelgen ever :)

Husvärden har ett jättefint hus där vi har spenderat dagarna och nätterna, firade nyår i 4 dagar, från det att vi satte oss på tåget från Paris till återställaren på nyårsdagen :P hihi

bartenders

Det bjöds på obegränsade mängder av alkohol så allas bartenderkunskaper sattes på prov!

hehe


Se va toksnygga alla är på självaste nyårsaftonen! Efter att vi avnjutit middagen och några drinkar senare så kom någon med den geniala idén att vi skulle hoppa i poolen på tolvslaget "jaaaa!!" utbrister alla.. Och sagt och gjort, 10 grader i poolen, kristallchampagne i glasen och finaste festblåsorna slänger vi oss i! Festar efteråt vidare som om det inte fanns någon morgondag och glömmer totalt bort efterätten,  hehe, a night to remember! 

nyår06



Har haft det otroligt kul, lärt känna underbara människor och någonstans mellan diverse apdanser, bakfyllemåltider, one-frog-lekar och botten-upp-race funnit vänner för livet!

Nu är det tillbaka till vardagen som gäller, känner att 2007 blir ett grymt år!

Sängen kallar, ska på rehabilitering hos mormor imorgon, känner att jag behöver bli omhändertagen :) Önskar bara att en viss rörläggare låg brevid :) hihi


Kommentarer
Postat av: Meetlifeonmars

I recomend this site

2008-01-08 @ 21:11:35
URL: http://meetlifeonmars.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0