Dj Tiesto å motorstopp..

Helt slut är jag nu.. känns otroligt skönt att ha sovmorron imorn :)
Denna helgen tog (precis som alla andra helger) musten ur mig totalt.. Hade planerat att ha en lugn och skön slapp-helg med massa onyttigheter av alla de slag, mmm..
Men, så blev det såklart inte!
Hade personalfest på fredagen, jättemysigt, var på Harrys och käkade, drack massa vin, blev fulla, dansade och sedan åkte vi till JohnBauer-Gymnasiet för där hade dom också personalfest :P hehe Dock var vi lite småtrötta, så vi hämtade bara upp pappa och åkte hem.. Hemresan inkluderade givetvis ett stopp vid Kennet´s Hamburgeri :)

På lördagmorron tog jag tåget till Sthlm, för jag skulle fixa Oksanas hår och sedan skulle vi ha myskväll och bara ta det lugnt. Så jag hade bara med mig ett par mjukisbyxor som ombyte, och inget smink över huvud taget, är det myskväll så är det :P
Självklart blev det inte riktigt så lugnt som jag hade tänkt det, för på eftermiddagen ringde Bingo till Oksana å undrade ifall vi ville komma till Berns på middag vid 20, för Dj Tiesto spelade på kvällen och dom skulle äta middag ihop allihopa. Fanns inte en chans i världen att vi skulle bli klara tills dess, men vi bestämde oss för att åka dit senare.. Problemet var ju min klädsel!!  -Slitna jeans, slapp t-shirt och ett par uggs som var moderna för fem år sedan.. dressed for success liksom :P
Skit samma, Berns -here we come :)  hihi..
Väl där så hade Bingo å co. hyrt VIP-hyllan, vilket var hur skönt som helst så man slapp trängas nere bland alla techno-muppar som hade typ sektliknande beteende när han kom på scen :P Heeeelt galna var dom! Fast han är ju å andra sidan grym tycker jag, som inte ens gillar trance :P .. look --> http://www.youtube.com/watch?v=II6uf5KHOKY
Kan ju tillägga att jag inte kände mig helt piffig, där jag stod mitt bland alla Slitz-brudar med kort-korta klänningar och sillisar :P

ja å oksana

typ  såhär het var jag haha!

Helgens absolut mest hysteriskt roliga ögonblick var när vi var påväg hem i bilen (yepp, jag drack Loka hela kvällen trots att champagnen flödade) och stannar vid ett rödljus mitt i city, precis utanför kungliga slottet. När det slår om till grönt så dör bilen, vi har fått motorstopp!! Mitt i fucking city! Så jäkla lyckat, 02.40 en löningslördag, vem är nykter å kan hjälpa då? Vi ringer, polis, bärgning osv, men det är huur dyrt som helst och vi får inte tag på någon taxi.. Bestämmer oss för att lifta till närmsta mack för att få bensin, men först måste vi ju knuffa bort bilen från trafikljuset, står ganska ordentligt i vägen :P haha. Folk glodde typ ögonen ur sig och skrattade när de såg oss. Två brudar i kort-kort och höga klackar (Tinna o Hanna från Värmland), plus jag i min sunk-outfit tar i och försöker knuffa iväg bilen, när vi väl fått fart på den så inser vi att det är rött och bilen håller på att rulla in i fel körfält -hjäälp! :P Som tur var satt Oksana då vid ratten och bromsade, hehe.. Sedan lyckades vi få rätt på bilen, stannade en bil med två turkar som inte hade något körkort och rökte för fullt i bilen som Tina o Oksana liftade med till närmsta mack..
Jag o Hanna fick besök av tre snubbar från högvakten (som vaktar slottet eller nåt) med gevär som undrade vad vi pysslade med :P Till slut kommer tjejerna tillbaka med bensinen och en 45 minuter senare är vi på väg därifrån och vakterna vinkar och gör "tummen upp" åt oss.. Ska inte dom typ bara stå å se sura ut?? :P
Vi skrattade hysteriskt mycket och det var nog det roligaste jag vart med om på länge, hahahahaaa..

Nej, sängen nu som gäller, får sova ända till halv tio imorn, I like alot!

Grattis Astrid på namnsdagen, jordens mysigaste katt!

astrid

The Swan

Idag var mina händer med på förstasidan i Karlstad Tidningen från när jag plockade ögonbryn här om dagen :) hehe. mycket fint! Var ett repotage om en tjej som fick en he make-over med kläder, skor, hår, make-up och tjofadderittan.. Men jisses va snygg hon blev!
Sånt är riktigt kul att göra, se en helförvandling liksom.. utan att några som helst kirurgiska ingrepp behöves tas till!

Idag har jag varit riktigt hurtig och tränat, känns så himla skönt att börja komma igång igen, få upp lite flås och göra av med all överenergi (som jag för tillfället inte får ut på nåt annat sätt) och sedan kunna somna så gott på kvällen.. me like!

OOOH!
en sak till, idag kom nya numret av HairStyle&Beauty ut, och där är det intervju med Michael Shaun Corby och även bilder från hans visning som jag färgade hår till.. Så tjejen på bilden där har jag färgat hihi, lite coolt :)

färgar
Här är jag in action å färgar backstage.. Michael in the background :P


http://www.youtube.com/watch?v=hGOTf3Xl6Qs this is one crazy weeeirdo!! sinnes!


Glädje!

Idag bara känner jag mig helt glaaaad, vet inte varför, det har ju typ varit skitväder hela dagen å så.. Men jag känner mig bara så glad i hjärtat liksom :)
Kul att man kan känna så någon dag iaf, så därför ska jag bara lägga in en massa bilder som jag blir glad av att se på, hoppas ni också blir det!
Kom ihåg!! -Livet är en fest, och DU är bjuden!

och här kommer dagens motto:

"Livet är inte en resa till graven med syftet att    
komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in
sidlänges med en chokladkaka i ena handen, en flaska vin i den andra,     
fullständigt slutkörd, totalt  utsliten, skrikande:
"Hoho, kan nån ge mig lift!" 
                                                                    
vmguld 
Soffan har tagit VM-Guld!

puss
Puss!

fest
Festen är här!!

glassigt
Glassigt!

fest2
Bilden ingen minns :P

stajna
Ju mer vi är tillsamman, ju gladare vi bliiiir!


Min käre vän Fredrik har börjat jobba som telefon-support åt Tele2, han tycker det är jättekul och att det känns motiverande att hjälpa alla som ringer..

Supporten : Vad kan jag hjälpa till med?
Kunden : Jag håller på att skriva mitt första email och jag har skrivit
bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring?

Supporten : Är markören fortfarande där?
Kunden : Nej, jag är ensam här..


Och nästa kund kunde inte koppla upp sig..
Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?
Kunden : Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.
Supporten : Kan du säga mig vad lösenordet var?
Kunden : Det var fem små stjärnor..


Nu ska jag sova så gott, så gott, har sovmorron imorn! jippie! hehe

Kärlek till alla!

Jösses va dagarna och veckorna går snabbt, men hinner kanppt blinka så är det vinter (eller det borde vara det iaf..) första advent är på intåg.. Vart tog den mysiga hösten vägen, som jag lovat mig själv att jag i år skulle ta vara på ordentligt med mysiga fikastuder, trevligt sällskap och (otroooligt mycket) hågel i soffan framför romantiska komedier?? Får väl satsa på nästa höst.. hehe.
Hmm, kan iofs bero på att jag jobbar, härjar och aldrig har tid att ta det lugnt :P meeen, det kommer säkerligen en lugnare tid nån gång..
Appropå Romantiska Komedier, såg att på fredag visas Love Actually på 5an!! One of my favourite movies!! Har sett den typ hundra ggr, men ser den gärna hundra gånger till.. Tar gärna emot soffmys-erbjudanden och massage ;) hihi.

loveactually
Åhh, jag måste lägga mig och titta på filmen nu innan jag somnar tror jag, Hugh är ju så snyggful så man kan dö, här snackar vi om nån med det lilla extra och hur söööt är inte Martine McCutcheon?? sweet


Helgen i Sthlm med Stephanie var lika tokrolig som vanligt, men jag undrar hur det kommer sig att jag nästan alltid hamnar i matkrig?? Vilar det någon slags förbannelse över mig och McDonalds-besök på lördagsnätterna (eller söndag-mornar kanske)??
Jag ska ta allt från början.. Fredagkväll tar vi det ganska lugnt, vi håller oss städade faktiskt, gör ett besök på mitt gamla jobb vid Odenplan, dricker lite drinkar och går vidare till Cafét en sväng och kollar läget, men vi bestämmer oss för att åka hem å poppa popcorn å kolla Desperate Housewifes :D

Lördagen blir vi bjudna till restaurang D6 på Drottninggatan som en kompis äger, otrooooligt god mat! riktigt bra start på kvällen där.. Proppmätta och belåtna drar vi vidare på inflyttningsfest hos my best mate  Stinas syster Karin (alla hängde med där va? :P) där var det en massa slipsprydda och finpratiga mänsom jobbade inom försvarsmakten (eller typ nåt sånt) så vi kände att festen verkligen fick vad den behövde när vi gjorde entré! haha!
Vidare därifrån till Cafét åter igen och hade en grym kväll, dansade, drinkade och träffade massa roligt folk, bland annat ett schysst gäng från Australien som hängde efter oss hela kvällen :P hah!
Det var på hemvägen som det började spåra ur.. Australienarna insisterade på att vi skulle hänga med till deras hotell på efterfest, meeen vi kände att det kanske inte var kvällens smartaste idé så i taxin gjorde vi upp en plan med taxichauffören (i sånna lägen är det bra att inte sällskapet förstår svenska!!)
Han skulle köra oss till McDonalds och vi skulle bara "pop out and get something cuick to eat, we´ll be back in a sec!" Fast taxichauffisen visste såklart att vi inte skulle komma tillbaka, så han körde iväg istället, tack för skjutsen liksom :P hahaha..
Väl inne hamnade vi vid ett bord brevid ett gäng mongobarn (som iofs hunnit bli mongomän typ) som skulle börja kvart-i-fem-ragga och blev skitsura när vi inte ville prata. Då börjar idioterna kasta pommes frites och kletar dipsås på mina stövlar!! You mother f*ckers!! Jag offrade min cheeseburgare och fantan i all min ilska, sedan kallade vi på vakterna och gick.. Tråkigt på sån fin mat & där tog kvällen slut :P

På Söndagen skulle jag ha varit på dejt, men avbokade då jag inte kände mig helt fit-for-fight lust att vara social över huvud taget, lite synd på en sån sweetie, but there´s always another train to catch :)
Så jag åkte till Botkyrka och såg när mitt lag fick storstryk av Balrog, sedan snikade jag mig med på bussresan hem hihi.


Hade någon föresten tippat att Linda Rosings karriär som partiledare skulle bli långvarig??
-Inte jag heller.. men det är ju iofs svårt att sluta med dåliga vanor, typ rökning, festa varje helg och äta godis för ofta, eller hur? 
Själv slutar jag ju att äta sötsaker varje söndag, men likt förbannat har jag trillat dit dagen efter igen.. Det kanske är så med utvik också?? lätt att trilla dit igen? :P hehe. http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,936023,00.html
–Jag känner att jag har lyssnat för mycket på andra människor som har sagt vad jag ska göra och inte göra. Men jag kan inte bara förneka den jag är. Jag är modell och jag ser fräsch ut – varför inte utnyttja det? Anledningen är att jag ska marknadsföra mig utomlands för musikkarriären och det bästa sättet att göra det på är att ställa upp på bilder i FHM, som går ut i så många länder, säger hon.
Ja, lycka till Linda :P


visningen
slänger in ett litet bildkollage från visningen i Eskilstuna också..



Haha! -Såg en sån klockren reklam som stämde precis in på mig och Stephanie, det var för Keldas nya grädde eller nåt sånt.. Lagom Småfet, Lika Korkad, Ännu Drygare! hahaha.
Vi avslutar kvällen där, tack och godnatt!

å de e snart måååånda morron..

Oj va snabbt helgen går!
Precis hemkommen från en grym helg i Sthlm, I looove that city!
Ska försöka sätta mig imorn och få ihop allt vettigt på nåt bra sätt.. eller.. va fan, jag har nog inte gjort så mycket vettigt, inte samlat några som helst vuxenpoäng what so ever.. Så ingen behöver vara orolig :P haha!
Men kul har jag haft och bra har jag mått :)



tokrolig kille! -kanske nåt för nästa förfest...?
http://www.youtube.com/watch?v=Adv8u0fF5Hw&mode=related&search=



Så kan det gå..

Måndag idag, skulle ha varit som vilken måndag som helst om det inte vore för att jag är såååå otroligt seg idag.. Gick och la mig halv åtta i morse! -Ni undrar säkert varför i hela fridens namn jag var vaken så länge? Det har sin förklaring i att allt inte alltid blir som man har planerat.. Körde hem från Sthlm hela natten efter att ha gått visning på Café Opera på söndagskvällen hehe!
Var först i Eskilstuna på visning på lördagen (bilder därifårn kommer snart) sedan vidare till Sthlm för plåtning med Oksana till nästa nummer av Newz. Meningen var att jag skulle fixa make och hår och Staffan plåta, sedan skulle vi titta på en modelltävlig på Cafét där Oksana skulle vara konfrencier.. Det visade sig dock att en av modellerna hade blivit sjuk och då blev det så att jag fick agera stand in :) hihi!
Sagt och gjort, snabbt lära sig koreografi, blev stylad och sminkad av frisörer från Drottninggatan 81, dock HATADE jag min make-up -kände mig som en draag queen!! Vad tänkte hon? :P haha, tillåme en halvt blind hade sett att det inte såg snyggt ut, jaja. Försökte fixa till det så gott det gick :P

visning

Såhär såg jag ut när jag äntrade scenen ;P
Det var verkligen jättekul hela grejjen, kläderna ifrån Rock&Republic och Triple Five Soul var heeelt underbara! Vi fick välja och vraka två set vi ville ha bland massvis av kläder och jag blev hopplöst förälskad i båda jeansen! Typiskt att vi inte fick behålla kläderna.. MEN vi fick goodie-bags som var fullproppade med alla möjliga produkter från Lóreal -ME LIKE!

Här är lite bilder innan..
..under..
..och efter..

 Vi kom inte iväg från Cafét förrän tre-tiden inatt, så jag har känt mig lite seg idag på jobbet, fast jag började vid två idag som tur var :)


Soffan vann VM-GULD igår, GRATTIS ÄLSKLING!!!
Dom slog Finland i finalen med 7-3, och lyckan är total! Nu ligger VM-hjälten helt utslagen i sin säng, det är hårt att ligga på topp :)
vmguld 
Hela truppen (Soffan i mitten längst bak)




Jag har haft en kanonhelg och nästa helg kommer garanterat bli ännu grymmare! Då ska jag och Stephanie göra Sthlms nattliv osäkert, and we know how to do that -don´t we honey??

pooose

over and out!

Superfredag!

Oh, stort! -Soffan nätade idag mot Lettland, you go girl!!! http://www.unihockey-portal.de/bildergalerien/90/3/ Så nu har de tagit sig till semifinal som spelar mot Schweiz imorn och hela svenska folket håller tummarna! hihi



Ett stort grattis till Fredrik "Forshaga" som fyller 23 idag, hipp hipp hurra!!!





Kvällen har ägnats åt mys, mat å goda vänner -I like a lot! Såg på idol för typ första gången den här säsongen, å jag blev helt kär, jisses -norrländska Markus tog mig med storm, ett riktigt hallelulja moment :) Senså blev jag samtidigt lite småkär i snygg-Erik och vart helt toknervöst när det visade sig att han hängde lös.. men han lyckades hänga kvar och jag är riktigt sugen på att bänka mig framför tv´n nästa fredag!
Jag och Stina har bestämt oss för att trycka upp t-shirts "Snygg-Erik & Markus till final!" tror dom kommer bli succé!

Nej, nu måste jag hoppa i säng, ska upp tidigt imorn å köra te Eskilstuna på visning, sedan vidare till Sthlm för jobb.. Förhoppningsvis ska jag å Staffan bo på hotell, wiiie!

helg!

Trevlig helg allesammans!

When I come to the club, step aside
Pop the seats, go behind me in the lines
V.I.P. cause you know I gotta shine
I'm Pillicious, get me love you long time

All my girls get down on the floor
Back to back, drop it down real low
I'm such a lady but I'm dancing like a hoe
Cause you know what I dont give a fuck so here we go!

it´s cooold!

burriburran va kallt det är! I sånna här lägen önskar jag att jag lyssnat bättre på min far.. Som tex hur man får bra fyr i braskaminen! Hur jag än försöker så brinner det bara i typ 2 minuter.. Så nu sitter jag här å huttrar med 16 grader i rummet.. burr!
Astrid ligger här brevid, men hon har ju päls, så det är lite fuskigt :P

Idag har det vart en lång dag, jobbade över, hem å lagade mat, tittat på värdelös tv å nu sitter jag här.. Snart dax för sängen tror jag bestämt :)

OH! -Idag hade jag en snygg-pappa från min tid som dagisfröken som kund, hehe. Han skulle göra sig fin inför sin sons dop :P

Soffans Sverige fortsätter att vinna, 13-1 mot Polen skrevs slutresultatet idag. Pappa ringde och rapporterade :) Mamma ringde tio minuter senare för att rapportera om resan till hotellet, Flygturen hade gått jättebra och när de hade hämtat ut hyrbilen och skulle börja köra mot hotellet visade det sig att de 30 milen som pappa räknat ut att det var att åka från flygplatsen snarare var 55 mil!! -Den är rätt rolig och mamma var bara måttligt nöjd :P hihi

Lite ögongodis såhär på småtimmarna skadar ju inte, hatten av för dig Johnny, som lyckas se så otroligt sexig ut, trots att du envisas med att bära Harry Potters glasögon..

depp me like!!!

varför lägger jag mig aldrig i tid??

Mätt! Är så otroligt mätt!! me like iofs, förutom det faktum att jag nog ikväll har gått upp sisådär 5 kg... Men det var det värt :) Lagade middag till mig å käre Fredrik, eftersom han fyller år på fredag.. Klyftpotatis, kycklingfilé och en supergod sås (?) stod på menyn och massvis av glass till efterätt förstås! that me like! Som om inte maten var helt underbar i sig, så såg vi på "Bonde söker Fru" på 4an -kan det bli bättre?? Dock höll det på att bli en smärre katastrof i början av kvällen, eftersom Fredrik var lite sen.. och jag som inte varit hemma på länge visste inte hur man sätte på tv´n haha! fanns ju typ 4 olika dosor som jag tryckte febrilt på, innan han dök upp.. så det löste sig till slut :)

Idag har jag haft finbesök på jobbet nästan hela dagen, tre av mina favvobrudar har låtit mig gå lös med saxen! sååå fina blev dom :)
Preiszan släppte jag inte iväg utan en färgning heller (trevlig frisör jag) men hon blev toksnygg! När man klipper o färgar folks hår hela dagarna tröttnar man rätt snabbt på sin egen frisyr å färg, jag vill typ ha kort å mörkt ena veckan, sedan nästa vecka ska det va långt å rött.. typ :P Det bästa för mig vore nog å köpa ett gäng peruker -en för varje dag liksom, det vore toppen!
Fast om man inte har råd med vare sig peruker eller att färga sig varje vecka så kan man ju gå in på http://hairstyles.lookfantastic.com/hairstyles/index.php och själv kolla vilken haircut å färg som passar bäst, smart va!? :) logga in å kolla!

vad passar mig bäst? blond paga a´la girl next door, eva longorias mörka svall, rött som J.Lo, kort & spretigt, eller nåt annat galet?? hihi



OH FINALLY!!
  http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,926469,00.html
vissa skiljsmässor är av godo, som jag har väntat på att hon ska dumpa honom -you go Brittan!!



Nej, nu är det läggdags, Astrid ligger redan o sover, ska bara tillägga att Sverige vann över Ryssland idag (U19-vm) med en herrans massa mål!

tisdag, snart helg!

 Den stora frågan idag är; Hur kommer det sig att jag hade Jack Sparrows kontokort löst liggande i min väska idag? Tråkigt att han hann spärra det, men tecken på en bra fylla. haha!


Är det så, att önskar om man önskar nåt tillräckligt intensivt, så händer det??

http://www.youtube.com/watch?v=milsy2fzxUQ&mode=related&search
=

Tänk när Paris Hilton kör in på min gata, undrar ifall hennes lilla vovve blir kär i Astrid då?
Det lääär den bli =)

asstrid




När man tittar på detta videoklippet så förstår man varför Lindsay o Paris inte är polare, eller ens klarar av att vistas i den andres närhet... jag hade väl iofs inte heller uppskattat detta http://www.youtube.com/watch?v=z1bW3FG5tqA MEN Paris har tråkigt grym biiiil! (fast jag tippar på att hon inte är helt nykter när hon bränner iväg..)

Jag kan faktiskt berätta en lite rolig grej om Lindsay & Paris, som jag hört av en nära bekant till dem, nämligen deras frisör! Michael Shaun Corby heter han och är en av Hollywoods främsta frisörer/hårstylister, hans klienter (förutom L & P) är J.Lo, Cameron Diaz, Madonna å många fler.. Han hade en hårvisning på Clarions Hotel i Stockholm och jag var med och färgade hår och hjälpte till med make-up osv. Hursomhelst så ringer hans telefon mitt i alla förberedelser, han snackar lite, lägger på och skrattar "She´s amazing, who calls her hairdresser on her way home from an afterparty? Crazy girl.." Varpå jag frågar.. "Who? Who called you?" "It was Lindsay, she wondered if I could blowdry her hair tomorrow.." (HERREGUD, LINDSAY LOHAN RINGDE PRECIS TILL EN SNUBBE SOM STÅR MINDRE ÄN EN METER IFRÅN MIG!!) hehe.

Jag fortsatte prata om ämnet "Lindsay" och han berättade att i somras hade han bott i ett strandhus i Malibu för att få inspiration (jo man tackar!) och tre dagar varje vecka hade han bjudit in sina klienter och låtit dem bo där, bli klippta, allt för inspirationen (...självklart! jag funderar på att bjuda med alla mina "klienter" till sommarstugan i Hagfors för att inspireras, det vore väl nåt?)

Mitt under en av dagarna då systrarna Paris & Nicky Hilton var gäster hos Michael så parkerade en limousin utanför strandhuset, trots att de inte väntade några gäster eller bud den dagen.. Ut ur limmon kliver ingen mindre än Lindsay, katastrof! Tydligen hade hennes manager tagit fel på datum, för hon skulle inte komma förrän veckan därpå. När hon upptäcker att hon befinner sig under samma tak som sin största fiende så ringer hon på backup som inte låter sig dröja. Strax därpå befinner sig även Nichole Richie i Michaels strandhus.. Catfighten var ett faktum!

De följande timmarna ägnade han åt att springa fram o tillbaka mellan tjejernas rum och beklaga sig över den ena, prata bra om den andra, försöka få dem att hålla sams! haha 
Som han uttryckte det "Those silly girls who you see on the Highschool movies, I promise you, theese are even worse!!" haha!

Lite småkul tyckte jag..

                        

                               michaeloja 
                                                visst kan man ta mig för en riktig famous-biatch!?


ÅH, nu har jag precis sett på dubbelavsnitten av Grey´s Anatomy, helt otroligt bra!! Hur ska jag kunna vänta till nästa tisdag liksom??





Nytt på VM-fronten är att Sverige vann mot Tjeckien med 7-1 http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=106&aid=23885
Ikväll åker resten av la Familia till Tyskland för att hejja fram Soffan, fast jag får stanna hemma ja, kul, jippe.. Hejja Soffan & Sverige!!


                                                                                     

snart läggdags!

Dagarna o veckorna bara rusar iväg, och helgerna ska man inte ens tala om! Känns som om jag knappt hann sätta mig ner och slappna av innan måndan kom.. Iofs kanske det inte är så konstigt, eftersom jag inte suttit ner o slappnat av på hela helgen :P

Fick besök av Stina från Gbg på fredan och vi körde direkt till Bergviks köpcentrum för att sätta sprätt på pengar =) det lyckades vi otroligt bra med! Vidare till Arena och mötte upp Stinas syster Karin (som kommit från Sthlm) samt Maria o hennes blivande man =) Jag tror att servitriserna ogillade oss till en början och efter flera flaskor vin och fyra timmars konstant tjatter o skratt så är jag ganska säker på att dom nästintill hatade oss :P haha! whatever..
 <-- Systrarna Lundahl har kul :P


Lördagen ägnade vi på salongen där Stina fick genomgå en makeover, en bild på Carolina Gynning sattes upp på spegeln i hopp om att nå upp i samma glamourfaktor. Jag föreslog att eftersom både jag och Stina är stora fan av programmet "the swan" (vi ska söka till nästa gång o tävla mot varann :P ) så skulle det kanske va kul att testa att täcka för spegeln? för att förbereda sig liksom! Det tyckte hon inte alls var någon bra ide.. Slutresultatet blev supersnyggt, glamour-page och ljusa slingor i flera nyanser -->

Kvällen blev helt galen! vi förfestade i supersöta Preiszans lägenhet, mötte upp kapten Jack Sparrow och marcherade till Nöjesfabriken.. Hade huur kul som helst, ända tills jag stötte på en polare som insisterade på att köra sambuca-race.. Att jag aldrig lär mig!? mongobarnet nr 1!! Jag kan ju säga att efter det racet så är jag inte riktigt med till 100% vad som hände resten av kvällen.. lyckat!
Tur att man har vänner som kan fylla i luckorna, eller inte?? Huromhelst var gårdagen en av de segaste söndagarna på länge..
 lååågnt hår, I like!

Nu längtar jag bara efter en luuuuugn kväll med massa godis å mysigt sällskap =)

Idag vann Sverige sin första gruppspelsmatch i U19-VM med 17-0, syrran gjorde två assist! http://www.unihockey-portal.de/bildergalerien/65/23/ här står hon som nummer fem från höger =)

Nu är det dags för sängen, imorn jobbar jag bara förmiddag, sen ska jag träffa sjukgymnasten, träna, simma och sola -me like!

Dessutom är nästa års Halloween-Outfit redan bestämd!
Christina is so hot,  I love her!

halloween2halloween

illa, jag mår illa

Uuuh, idag har jag inte kännt mig helt fräck alltså.. Tänkte sätta mig och skriva om min helg, som minst sagt har varit slitsam :P men sängen lockar mer än nånsin, trots att jag legat där typ hela dagen..

Känner också att jag måste få tid att reflektera över helgen och det fylleslag som ägde rum, hehe.

Nu har jag precis snick-snackat med min underbara Sthlmsbrud Stephanie och måste ladda batterierna till våran festhelg, wiiiie!
puss puss!


new färg

new färg

Kom ju på att jag har färgat håret också, det måste ju visas :P Kände mig först som Cruella DeVil eller vad hon heter haha! men, men, jag kommer nog vänja mig, kan ju inte gå runt å se ut som en grå mus, sånna finns det redan tillräckligt av!!
Nej, nu blir det sova en timme innan jag förvandlas till svarttaxiboss!

Ice, ice baby

Damn it va kyligt å blåsigt det har varit idag.. Igår var jag överlycklig när det snöade, i typ 20 sekunder! Sedan hade jag tröttnat på det, känns rätt kul att det inte ens har börjat och jag redan fått nog..!? Var nog min tid som dagisfröken som har gjort att jag tycker snö å kyla är tröttsamt. Jag är väl ingen hejjare på att klä mig varmt, så jag var typ halvt ihjälfrusen varje dag förra vintern när jag kom hem efter jobbet.. Jäkla ungar som ska älska snö å aldrig fryser :P  Jäkla mig kanske som är allergisk mot långkalsonger och aldrig investerade i fodrade kängor, utan pulsade med converse-skor i 2 meter snö..


Igår var jag så stolt för syster-yster var med i tidningen, första sidan i VF´s sportdel!! För er som inte läst, eller vill läsa igen så finns artikeln här.. (är hemskt nöjd över att mitt namn nämns haha! ) http://www.vf.se/vf/docs/showArtikel.asp?artikelID=95863



Imorn är jag ledig, ska bli otroligt skönt faktiskt.. dock ringde min käre vän Fredrik nu, han var full å ville bli hämtad i stan inatt, men jag är ju så himla mörkrädd så jag måste få tag i sällskap när jag kör, hoppas grannen ställer upp :)
Ska kolla in Mitt-I-City imorn, har inte varit där än o måste ju kolla in Make-Up Stores sortiment, mmm! Dessutom har jag ju ritkigt bra rabatter på Gina Tricot genom jobbet, så jag ska se ifall det finns nåt snyggt inför helgens händelser. Stina kommer och hälsar på och även hennes syster, så det blir tjejkväll med vin på fredag och utgång på lördag!  Då blir det draaag om jag känner oss rätt!!


grädde we like!

Här kommer ett utdrag ur Stinas veckomail (massmail, är du intresserad av att också få ett? hör av dig :P )

"App ligga, på Fredag jobbar jag bara halvdag o kl:13 drar jag till Prickisen i karlstad! WOHOW! Ska bli så jäkla kul, på Fredagen ska vi dricka massa wine o käka me Karin & Maria (Karin vill ju givetvis också till Karlstad om hennes lillasyster ska dit!) O på lördagen ska Pricken klippa o slinga mig, vi funderar starkt på en Carolina Gynning page...? Va tror ni om de? Sen blir de VÄRSTA partyt på Lördags kvällen o om man har riktig tur kanske man kan få sig ett hångel, (eller mer) av dom där söta små sugna 17:åringarna, MAMA LIKE!!!"
 

eeeh, helst inga minderåriga den här gången.. hahaha!



Här är några av modellerna från helgen..




Dessutom ertappade jag Astrid idag när hon surfade på nätet, hon var bara tvungen att kolla sina meddelanden på efterfesten.com  sa hon.. okej då, men sitt inte hela natten :P
astrid surfar

RSS 2.0