eltandborste is the shit

Alltså den här eltandborsten jag fick i födelsedagspresent är ju hur bra som helst!
Munnen och tännera blir ju gôrrena och fina, något jag verkligen kan rekomendera..
Så nu är det lite av favoritstunden på morgonen och kvällen när man får mysa runt med eltandborsten (okej, det kanske lät lite konstigt..) och putsa gaddarna ordentligt. Jag tror Björn är lika nöjd som jag, om inte mer nöjd eftersom han fick en present på min födelsedag :P

Sånna här fina smajl har vi nu!


Ooooh, nu håller det på att bli riktigt spännande i mitt favoritprogram So you think you can dance och jag missar vem som åker ut imorrn, för jag, Soffan och Richard ska på Beck -I stormens öga och det kan nog bli minst lika bra!
Om inte bättre!?

i wanna wake up where you are

Jag är nog världens lyckligaste som får vakna upp brevid dig varje morgon!

Den här underbara klockan fick jag av Björn i födelsedagspresent

Tycker den är så himla snygg, för den känns mer som ett smycke än en klocka! Sen har jag fått eltandborstar och strykjärn också, det känns lite vuxet ;-)
Även Winnerbäck biljetter och massa annat -TACK allihopa!!

Igår var det kalas på Norra Strandgatan, och som vanligt var det hur kul som helst!
Lite otippat så anlände ett gäng från Skåpafors och höjde festen ytterligare :-)


Karin hade gjort jelloshot :-)


..så vi blev heltaggade alltihopa.. vissa kanske lite väl :P haha


Idag har älsklingen, Cissi och jag varit ute på långprommis och lunchat på stan. Investerade i ett par nya "cykelbyxor" att ha under shortsen, kände att mina gamla sjunger lite på sista versen..
Nu ligger jag i soffan och slappar, medans Cissi lagar våfflor åt mig och Björnen.. är hon inte söt så säg!



Hoppas alla haft en grym helg, Soffan kommer hem från Kreta idag, gud va härligt hon lär ha haft det!
En utlandsresa nu vore inga fel!
Inte våfflor heller iofs ;-D

ett littet feltryck kanske..??

åååh! idag gjorde jag en sak som gjorde mig lite bitter.. Fick ett sms från Vero Moda om nån rabatt eller grejs som jag tänkte radera direkt, så tryckte jag fel och raderade alla sms på mobilen! sånt jäkla oflyt.. Hade massa fina sms som man sparar och läser när man känner sig nere, eller bara vill bli glad.. Och alla mysiga mms.. -suck!
Så nu får alla se till att skicka lite mysiga sms så jag blir glad igen, fast alla sms jag får är ju ganska mysiga.. så jag blir nog snart glad får vi hoppas!
 
Idag har jag och Karin varit och fikat på Carli´s choklad och vi åt den himmelskt goda italienska glassen! Yummie I say! Den liksom bara smälter i munnen och är alldeles.. alldeles underbar! (Behöver jag säga att glass är typ det bästa jag vet? Min last som jag aldrig kommer sluta med!)


Här spanar Kim in italiensk glass i västa hamnen i Malmö..
Hur läckert som helst, eller hur!?


Imorn är det fredag, då äre slut på veckan och det är dags för fredagsMYYYYYS!
Kräftor med brudarna står på schemat, sen på lördag blir det party hela dagen -nån som vill komma förbi på tårta..? :-)

OCH -hur grym är inte Bolt?? 200 meter på 19.19, det är inte illa, vilken idrottare! Man får ju måshud alltså!!

soffmys nu. over and out.



That´s what friends are for

Tusen tack alla underbara människor som grattat mig idag :-D u made my day!!
Har fått semmeltårta och prinsesstårta, så ni kan förstå hur nöjd jag har varit.. Och dessutom fick jag ett innebandymål av min käre vän Lina, så nu kommer jag träna skott i lägenheten och bli tokhet i år!
Denna straffen har jag tänkt nöta in, vad tror ni..?

Pillan i SM-finalen 2010

Nu ska jag ta och lägga mig på sprikmattan i en kvart innan det blir dags att sussa, och imorn blir det myskväll med Sara och Sandra som flyttar till Stockholm på torsdag -Kommer ju sakna er jättemycket mina älskade vänner, men jag vet att det kommer gå hur bra som helst för er!! 







Riktiga vänner är som stjärnor,
Du ser dem inte alltid,
men du vet att De finns där!






Bildorgie

Ligger här helt utslagen i soffan och har redan hunnit med att klämma en film (??) före klockan nio, snacka om pensionärsvarning haha. Vi väntar faktiskt på 100-metersfinalen nu, så vi ska inte gå å lägga oss än..
 Oj, nu vann visst han Bolt och slog tydligen världsrekord. Björn sitter här och säger att det är heeelt sjukt ;) Min baby är verkligen helt inne i det, hihi söööt!
Men sen blir det nog en film till, äre söndag så äre!

Helgen har bestått av innebandy för hela slanten, två träningspass, föreläsning om kost och träning, mental träning och rejält överkokta makaroner summerar lördagen.
Idag spelades match mot Karlstads P-15 lag och dom visade sig vara lite vassare än oss och vann med 6-1. Fast vi vann sista perioden och det är den vi ska ta med oss! Fan va kul det var att spela match igen förresten! Längtar redan efter nästa!
Dagens höjdpunkt var när Ida vurpade i en rejääääl vattenpöl under uppvärmningen och låg raklång på rygg, jag höll på att bryta ihop av skratt hehe (lite glad var jag dock att det inte va jag :P)

Soffan och Richard, Moa och Jennie åkte till varmare breddgrader idag, huuuur gärna hade inte jag velat åka med?? Jag fick tre ynka soldagar på min semester.. Men, men jag fick ju sol tre dagar iaf :P man får väl se det så.. Hoppas dom får det bra iaf, gotta er riktigt!

Här kommer lite bilder från den härliga roadtripen, enjoy!
 the husbil! 
 
 såhär myspysigt var det inne i bilen (kim o jemp sov däruppe) 
 Gessles hotell i Tylösand
 Golfproffset!!
 BAAAAD!
 Kärlek
 Jempa & jag hittade en lekplats där det inte gällde under 15 år!
 Så stor var väl inte Touring Torsu?? ;)

..lite mycket bilder, men sånt gillar väl alla?

Imor fyller förresten jag år, 24 bast.. Känns ju himla fint, att vara i sina bästa år! hipp hipp hurra för mig!

Allting som jag vill kan jag göra a-a-a-a-allt,
allting som jag vill kan jag göra, a-a-a-a-allt,
när flytet är i luften,
där är lyckan varje dag,
om man är positiv som fan, så går allting bra!





Jag, Björn och Daniel var borta vid platsen med blommor och en innebandyboll förut, kan inte sätta ord på känslorna riktigt.. Men det kändes bra att ha varit där, fått se och känna. Lev i nuet.

Lell-lördag, så att säga

Precis hemkommen från dagens träning och det fullkomligt svärmade över (heter det så..?) av mygg! Jag vill inte ens tänka på hur mina ben kommer se ut imorn, och då syftar jag inte på välpumpade vadmuskler :P haha

Nu ska jag alldeles strax iväg till Cissilajnen på lite mat och sedan blir det lite dans på sommarplayan ikväll, avslutning tror jag bestämt att det är och då får man väl passa på! Känner dock att jag inte riktigt kommit in i arbetslunken ännu, utan kroppen är mentalt fortfarande på semester och känns som överkörd av en ångvält mot slutet av dagen.. Jaja, jag har ju ett jobb iaf (som min kloka syser sa!)

Det har varit några tunga dagar nu, det är alltid jobbigt och orättvist när någon som är så ung rycks bort alldeles för tidigt. En otroligt positiv och levnadsglad människa saknas oss nu och jag tänker så mycket på hans nära och kära.
Vila i Frid.

Man ska inte ta varje dag för given, så hand om dina närmaste. Berätta hur mycket de betyder och att du tycker om dem, det är vi ofta alldels för dåliga på. Och glöm inte att kramas -ofta!


 

Go by Husbil

Sitter i husbilen med värmeljus, för alla lamporna har bestämt sig för att strejka och det ösregnar här i Malmö, men annars äre på topp! Och hur kan det vara annat när det är bästa sällskapet och vi har galet kul hela tiden!?
Vi har passerat Tylösand och festat till det ordentligt på Gessle´s hotell, dock var inte herr Gessle där.. Efter sol och bad och en klockren vinst på minigolfen (49 poäng!) drog vi vidare neråt landet och idag har vi haft en heldag i Malmö.

Jag har suttit vid ratten hela vägen och kör som en gud (nästan..) höll dock på att missa ett rödljus, så allt inne i husbilen flög framåt när jag tvärnitade i sista sekunden och försökte starta på 3an mitt i ett krisläge i centrala Göteborg, men jag känner ändå att det bor en riktig trucker i mig!
Kims GPS har dock fått rött kort då den inte visat rätt väg en endaste gång, så imorrn kör vi på känsla! So far, so good!

Dock måste ju säga att det har varit vissa incidenter under resan, men vi har överlevt med nöd och näppe och jag ser fram emot Ystad och Österlen som vi intar imorrn!

Nu ska jag unna mig lite rödtjut i engångsplastglas, vardagslyx!



På återseende!


RSS 2.0