Lugnt & skönt

En annan del av Köping -vilket härligt program!! http://www.tv4.se/koping/ Går inte att bli annat än glad av att se alla härliga personligheter, och samtidigt vara nöjd över vad man själv har..

Denna helgen har varit rena rama hälsokuren för mig och min kropp, inte en droppe alkohol och mycket sömn! I fredags efter jobbet var jag barnvakt åt lilla Kristoffer 4 år och vi somnade strax efter halv tio.. Vaknade utvilad på morgonen och solen sken! Begav mig ut på en långpromenad och rensade skallen, därefter stack jag in till stan för att  träffa Staffan och sätta sprätt på pengar :)

jag


Läste nånstans att det gör under för humöret att varje kväll för sig själv lista fem saker som var bra med dagen. Här är mina fem saker:

1. Jag sov till 11 och vaknade utan baksmälla, otroligt skönt!
2. Gick en långpromenad i snön och brände kalorier :P
3. Någon jag väntat på bad om förlåtelse för en onödig incident.
4. Haft snökrig, jag vann! sånt känns alltid bra :)
5. Jobbade några timmar mitt på dagen och tjänade lite extra dinero..

Har suttit och gjort en massa personality tests http://www.tbs.com/quiz/ för att få reda på vilken karaktär jag är mest lik i olika serier.. Det test jag hade högst förväntningar på var ju såklart vilken av alla hunks i Sex and the City jag skulle passa bäst ihop med, och det blev Aidan Shaw ;)

Imorrn ska jag vara ledig på förmiddagen för att njuta av ansiktsbehandling och massage, mmmm -I like alot!

moviestar, oh moviestaar..

haha, idag på träningen kom ett tv-team från Värmlandsnytt (tv 2) och skulle göra ett repotage om Karlstad Innebandy och systrarna Haglund! Om hur tre syskon spelar i samma elitlag, typ. Kändes hur kul som helst att få en kamera upptryckt i ansiktet när man var lite lagom svettig och fick frågor om saker man aldrig ägnat et tanke åt :P hehe. Det kommer sändas antingen imorn eller början av nästa vecka, beror väl lite på om det kommer nåt viktigare inslag, om typ Elsa 92 som får gå 50 meter för att hämta posten i kylan, eller katten Kurt som suttit i ett träd i flera dagar.. Men håll utkik! :)

sisters


Denna veckan har verkligen gått så fort! Imorrn är det fredag, då börjar jag iofs halv åtta, men sedan har jag en helg där jag inte har bokat in någonting.. Ska bli riktigt skönt :)
Ska till "kotknackaren" imorrn efter jobbet och bryta rätt mig i ryggen, har en kota som åkt snett och en nacke full med låsningar, känner mig om möjligt ännu mer osmidig än vanligtvis..

Nej, nu väntar duschen, sedan ska jag lägga mig och läsa Män som hatar kvinnor -en riktigt bra bok!

Limited Edition

Sthlm i mitt hjärta.. Efter många om och men (och vad som även kändes vara mitt livs segaste tågresa) så kom jag äntligen fram till Sthlm på torsdagskvällen och praktiskt taget sprang  hela Sveavägen upp för att träffa mina gamla sambos! Jag kände mig verkligen som hemma igen och sov helt förträffligt skönt hela natten, på fredagsförmiddan så åkte jag bort till Annas salong på söder för att bli klippt och inhandlade lite schyssta make-up prylar inför kommande projekt :)
Hann även med en lååång fika med Ilona (my second grandma) och vi premiärade på Semlor!

vodka


Åkte vidare på kvällen till Stephanie och fick en försenad julklapp, Absolut "bling bling" Vodka -Limited Edition :)
Den korkade vi glatt upp på lördagskvällen, då "utgång" stod på schemat! Åtskilliga drinkar och klädbyten senare kände vi att vi hade uppnått en lagom promillehalt för att ta pendeltåget (pendeltåget kräver liksom högt promile!) in till stan och fortsätta vår partynight. Vad vi inte räknat med var snöstormen utanför som bara tycktes bli värre.. Men det var bara att bita ihop, ta två snabba shots och sedan pulsa ut för att ta Sthlmsnatten med storm ( haha -storm:P ) Innan vi kommit från till tåget hade jag halkat otaliga ggr, stannat för att hälla ut snö ur mina ankelboots ännu fler ggr och till råga på det hade mina hollywoodlockar som jag kämpat med försvunnit helt och kunde bättre jämföras med hunden Trasselsudds päls -lyckat!
Men va fan, nu kunde det bara bli bättre och det blev det!  Vi hade en härlig kväll och dansade tills benen knappt orkade bära oss längre, då tog vi bussen hem :)

sthlm
såhär glad var jag innan min snöpromenad :P

Känner mig riktigt seg nu, lyckades inte somna förrän vid tre-tiden inatt, bara för att bli väckt klockan sju av Lisa som hoppade på sängen och ville att jag skulle köra henne till skolan för det var 16 minusgrader i morse! Hallelulja..
När jag sedan kom till jobbet berättade en kund att forskare kommit fram till att detta är årets mest deprimerande dag; måndag, alla pengar efter jul är slut, långt till lön, ännu längre till sommar, trötta på mörkar osv.. jo jag tackar jag :P

nu ska jag gå till sängs.

puss

puss

försenade tåg är ingen hit!

sitter här på ett tåg, mitt i ingenmansland o loket har slutat fungera! hallelulja! kommer bli minst en timme försenad till Sthlm, fast då får jag ju iofs ersättning, vilket är bra eftersom jag är så fattig :p (eller det blir mer pengar över till shopping!) Behöver dock lite tid att tänka över vissa saker, vad som är viktigt o vad jag prioriterar.. usch va jobbigt :p nej, nu har äntligen tåget startat o kiosken har öppnat, en liten kopp kaffe vore inte fel! trevlig helg alles :)

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Oj, redan onsdag midnatt -vart tar tiden vägen?? Veckan går så himla snabbt, tur att jag hinner med att äta å sova iaf :)
Var ju i Gbg hos my baby Stina i helgen och vi hade det såå bra! Hela fredagsnatten låg vi å skrattade som små fjortisar åt varandras låga skämt och dåliga humor (vi brukar ha den effekten på varandra när vi inte träffats på länge) vaknade upp på lördagen redo för att ta Göteborg med storm! haha Vilket innebär att vi ställer klockan 12.55 för att hinna till systembolaget inan det stänger (Stina bor vägg-i-vägg med det, perfekt!) därefter tar vi en lååååång frukost innan vi släpar oss iväg till diverse affärer för att göra impulsköp som vi senare ångrar :P but we looove it!

gbg1

På lördagskvällen stack vi över till en tjejkompis på lite förfest med wine, lite kex å frukt. Hade så himla trevligt och framåt halv tre snåret så insåg vi att Göteborgs dansgolv saknade oss och vi ska inte tala om alla tomma bardiskar som bara lääängtade efter ett par stilettklackar som dansade på dem.. Så vi tog tag i saken och begav oss till Lounge (som förövrigt blev mitt allra kortaste nattklubbsbesök ever..) där vi praktiskt taget vände i dörren och gick vidare till Park Lane "Alla andra kommer ändå gå dit alldeles strax..".
Där intog jag en barstol i baren och blev sittande där hela kvällen! haha! Stina och Iza flängde runt hela tiden, medan jag hade blivit smittad av "tjuren Ferdinand-smittan" -Jag trivs bättre häääär..
Tror fan att jag gjorde det, eftersom jag blev svintajt med Dj´n (trodde jag) och pratade med varenda jävel i baren och alla skulle köpa drinkar & shots..
Vaknade upp dagen efter med en högintensiv huvudvärk och insåg att jag tappat mitt körkort på krogen, då blev huvudvärken ännu värre!
Trots det hemska blåsovädret på söndagen så trotsade jag och Tina (som kom körande ifrån Skånde där hon varit på vift..) vädrets makter och åkte en vansinnesfärd mot de värmländska skogarna, och det gick ju bra :)

Nu ska jag bara packa väskorna inför helgens äventyr.. Åker till Sthlm imorn för att träffar mina hjärtan därborta! På fredag ska jag eventuellt sminka till en musikvideo med en tjej som heter Therese Grankvist (Drömhus) och hennes schlagerbidrag ska spelas in, kan bli kul!

gbg2
puss!

Full fart framåt!

Fredag eftermiddag! Har nog haft den lugnaste veckan på otroligt länge.. Nu ska jag snart med ett tåg till Göteborg och min BABY STINA och lite lagomt skitstressad.. som vanligt :P Men jag gillar ju att jobba under press haha (hoppas dock att Stina inte läser detta inlägget då hon tycker att jag absolut inte har tid att sitta vid datorn när mitt tåg går om en timme och jag inte har packat ännu!)
Jag längtar såååå mycket efter henne och vi kommer ha en grym helg!

Paris & Pricken goes Göteborg, goes champagne, goes totally insane!!

lookalikes

Trevlig helg allihopa!
hipp hurra -här är det snöööö!!!

en vit helg!

Så var det slut på ledigheten då! Måste medge att det känns skönt att vara tillbaka och jobba igen, man blir nästan förslappad känns det som av att vara ledig.. Oj, va pessimistisk jag lät :P Jag älskar att vara ledig och bara må gott ju, fast i lagoma doser :) hihi
Hade klockan på ringning en timme tidigare idag, för jag hade tänkt börja mitt nya, hälsosamma liv och ta en uppfriskande promenad innan jobbet.. När klockan ringde så regnade det! Typiskt, ingen promenad där inte.. Vaknade en timme senare och när jag försökte lyta huvudet från kudden så kändes det som ett helt lag med steppdansare hoppade omkring därinne, sjönk genast tillbaka igen och önskade innerligt att någon skulle komma med en latte och rostade mackor till sängen.. Det hände dock inte!
Så jag lyckades ta mig ur sängen, in i duschen (och ut igen), slänga i mig en youghurt och komma i tid till jobbet! Klippte till min underbara Karin och hon blev totally hot, hot, HOT!

preparty


Imorgon skulle jag ha åkt till Sthlm och sminkat Natacha Peyre, men jag kände att jag behövde vara hemma och ta det lite lugnt.. Man behöver det emellanåt. Hade ju iofs varit ganska kul att jobba med henne, men men det går fler tåg! :) Staffan my mate, åker dit och han lär som vanligt ta kanonbilder!

I helgen har jag tagit det lugnt, jag o systeryster var på lagfest på lördagen, men vi åkte hem å gjorde massvis med fruktsallad och myste ner i soffan framför en film, var kande något av det bästa vi gjort på länge! Pratade massa skit, avverkade några kannor kaffe, pratade ännu mera skit och hade det så jäkla bra! ja tycker såååå mycket om min Soffan ja! å toksnygg är hon också!

soffan


Sedan har minsta syrran varit på distriktslagsSM i Västerås i helgen och kom med i All-Star Team , vi äldre systrar belv så stolta så vi började gråta, hon är kung våran Lisa! -kärlek!

Sist, men inte minst blev min brud, min partypingla, my everything 21 år idag! Grattis :)
Vad vore världens i all sin glans,
om inte du stod på bardisken utan trosor och shottade som om ingen morgondag fanns?

love u.

juldan05

happy new year & god fortsättning!

Hemkommen från Frankrike och är helt slutkörd, typ mörbultad liksom.. haha, det har varit en hård resa, men jag har sagt det förr och säger det igen -det är hårt att ligga på topp! Och det är definitivt värt det! Detta var den grymmaste nyårshelgen ever :)

Husvärden har ett jättefint hus där vi har spenderat dagarna och nätterna, firade nyår i 4 dagar, från det att vi satte oss på tåget från Paris till återställaren på nyårsdagen :P hihi

bartenders

Det bjöds på obegränsade mängder av alkohol så allas bartenderkunskaper sattes på prov!

hehe


Se va toksnygga alla är på självaste nyårsaftonen! Efter att vi avnjutit middagen och några drinkar senare så kom någon med den geniala idén att vi skulle hoppa i poolen på tolvslaget "jaaaa!!" utbrister alla.. Och sagt och gjort, 10 grader i poolen, kristallchampagne i glasen och finaste festblåsorna slänger vi oss i! Festar efteråt vidare som om det inte fanns någon morgondag och glömmer totalt bort efterätten,  hehe, a night to remember! 

nyår06



Har haft det otroligt kul, lärt känna underbara människor och någonstans mellan diverse apdanser, bakfyllemåltider, one-frog-lekar och botten-upp-race funnit vänner för livet!

Nu är det tillbaka till vardagen som gäller, känner att 2007 blir ett grymt år!

Sängen kallar, ska på rehabilitering hos mormor imorgon, känner att jag behöver bli omhändertagen :) Önskar bara att en viss rörläggare låg brevid :) hihi


RSS 2.0