lägg av!


Snälla vissa människor, jag blir så himla trött! Nu har det faktiskt börjat spåra ur när det gäller kommentarer, iaf när man skriver en kommentar i någon annans namn.. Herregud, den människan hade nog ingen koll på att jag och Erika Berg är goda vänner och har haft endel gemensamt via jobb den senste tiden, så när jag läste kommentaren visste jag direkt att det inte var hon som skrivit. Hon är alldeles för bra för att skriva något så lågt!
Vi ringdes direkt på telefon och jag sa att självklart tar jag bort det! Så alla ni som missade att läsa.. ja, ni missade det helt enkelt och det var inget värt att läsa :P
Kommentera i ditt eget namn istället, fast det kanske inte är lika roligt? Visst är det ganska skönt att sitta bakom en dator och känna sig helt anonym, för då kan man ju tydligen vräka ur sig vilka saker somhelst..? patetiskt kallas det.

Igår var jag och min vän ute och firade att jag har semester, mitt livs första semester!! sweet.

Om 4 timmar går tåget till Göteborg, så nu måste jag kila hem och börja packa.. Ha det underbart! för det ska jag ha :D

image129

Stina baby, I´m on my way!


Semestern väntar!

Learn from yesterday.
Live for today.
Hope for tomorrow.


Usch vad klockan är mycket! Jag som hade börjat få in hyffsat goda rutiner med tidig sänggång (iaf senaste dagarna) och så sitter jag ändå här och nattugglar :P Har varit ute och ätit en bit god mat med mina goa arbetskamrater och nu är jag hos mor å far i Forshaga för att leta upp mitt pass som ständigt försvinner de få gånger jag behöver det..För på lördag åker jag till Mallorca med Stina! Kommer bli hur fantastiskt sjönt som helst med lite sol, bad och att bara få ta det lugnt en vecka.. Har laddat upp med pocketböcker och solskyddsfaktor (hög sådan, då jag saknar allt vad bra pigment heter.. Kan jag vara släkt med far min tro? hehe)
Nån mer som längtar till semestern? :)

image182


Imorn är sista dagen på jobbet, sedan ska jag mysa med någon som gör mig riktigt glad -sedan drar jag..


Hasta la vista baby!

image183

midsommar, mat och mys

Kan det bli bättre? Iofs så kunde det ha varit strålande solsken, men det är bara smådetaljer liksom, who cares?
Vaknade dessutom upp utan huvudvärk idag :) Tog det ganska lugnt igår, men hade jättetrevligt! Grabbarna stod för maten, så allt jag behövde göra var att äta, vilket jag är otroligt duktig på!

Vad är oddsen för att bli bjuden på två middagar på samma dag? Och att det sedan serveras exakt samma mat på båda ställena? haha. Först var vi hos Erik och han hade lagat tacogratäng och hallon-blåbärspaj till efterätt.. Lite senare åker jag till mor och far där vi skulle ha lite avskedsmiddag för Soffan och vad tror ni mamma har lagat? Jo givetvis tacogratäng och blåbärspaj till efterrätt :) Så i dag har jag verkligen fått dubbelt upp av det goda!

Här kommer lite bilder på übersnygga Soffan från balen föresten, bättre sent än aldrig :) Usch vad jag kommer att sakna henne när hon drar iväg till Göteborg för att jobba imorn då :( Fast jag åker ju efter på fredag när jag får semester! sweet.
image177
Har jag inte världens vackraste systrar så säg?
image178
Finaste paret!

image180
image181
image179
I´m gonna miss you honey!

vilket liv!

Ojoj, det har varit några stormiga dagar må jag säga, Expressen slår knock out på Karlstad och alla ser sin chans att riktigt spy ut sin galla över andra (me, myself and I inräknad :P ) Själv har jag inte tillgång till internet och har inte förrän idag haft chansen att följa alla inlägg och kommentarer,några trevliga (alla trevliga läste jag flera ggr hih), andra inte, men de flesta var mest patetiska :P
Antar att det beror på att det var dåligt väder i söndags som alla hade tid och ork att engagera sig så? Då hoppas jag även i framtiden på att få lika många kommentarer i bloggen, eftersom det fram tills nu har varit torka på den fronten haha.
För att alla sa få klarhet i vad som har hänt så har jag kopierat ett inlägg ur Jessica Isakssons blogg:

Ang Karlstad

Förra helgen träffade jag fyra härliga tjejer från Karlstad, som berättade för mig om festlivet, mentaliteten bland vissa ungdomsgrupper, och vardagen för dom och för andra ungdomar i Karlstad. Det var verkligen intressant att höra på. På många sätt är ju alla ungdomar i Sverige väldigt lika, men vi uttrycker våra olika behov av kärlek och bekräftelse på olika sätt. Där jag är uppväxt, på Lidingö, fick många tjejer ätstörningar. Det var skrik, rop på hjälp, har jag förstått senare.

Där Pernilla Haglund och hennes vänner är uppväxta, är kanske andra sätt vanliga för osäkra tjejer att få bekräftelse. Dessa Karlstadtjejer berättade om att vissa grupper hemskt gärna vill synas i olika tidningar, att de skaffar sig silikonbröst etc.

De berättade det inte som något dåligt, mer att det liksom, förekom.

Det var otroligt givande att prata med dem om detta, eftersom alla i det gänget var sunda tjejer som spelade innebandy och var nöjda med livet som det var. Ingen av de hade varken någon önskan att vika ut sig eller vara med i en dokusåpa. Det hoppas jag även att alla ni som läste texten noga, förstod.

På Lidingö, där jag växte upp, fanns det också tjejer som ställde sig utanför de ytliga idealen. Jag var en bland dem. Därför kände jag genast stark samhörighet med dessa tjejer från Karlstad. De ställde sig utanför deras stads många ideal, liksom jag också gjorde. De har inga fördomar, de kör sitt eget race, och de verkade verkligen superomtyckta i Karlstad - inte konstigt - de är så charmiga och avslappnade!

Vi möttes en kväll i Karlstad, gick ut på krogarna för att ha superkul och släppa loss - och jag hade verkligen roligt med dom. Nöjesterassen slår alla Stureplanskrogar som finns med den sköna stämningen och möjligheten att sitta ute (finns ju knappast i Stockholm, en uteservering med idyllisk omgivning) och Nöjesfabriken hade massa sköna svenska låtbarer.

 

Därför känns det otroligt tråkigt att Pernilla fått negativa reaktioner från omgivningen i Karlstad. Hon menar att hon fått ta mycket kritik - som inte känns befogad. Självklart är den inte befogad. Pernilla har bara berättat hur det är för vissa unga tjejer i Karlstad. Hon har inte ljugit.

 

Men jag har också fått många positiva mail från befolkningen i Karlstad som uppskattade artikeln otroligt. Som tycker att tjejernas ord var kloka, viktiga och att de såg livsbejakande och charmiga ut på de många bilderna.

 

Och ja, det kan jag intyga.

Särskilt Pernilla är nog en av de charmigaste tjejerna jag träffat.


Skrivet av Jessica Isakssonden 20 jun 08:15

Jag har haft kontakt med ansvarig utgivare på Expressen och enligt henne borde inte artikeln ha publicerats och den tog genast bort från internet, och som plåster på såren fick jag ett litet tillskott till semesterkassan som tar mig  långt från Karlstad under hela min semester, skööönt.

Förövrigt kan jag bara säga att jag är otroligt nöjd med livet just nu, alldeles för nöjd för att några negativa inlägg skulle ses som moln på min klarblåa himmel.
Jag trivs fantastiskt bra med mitt jobb, älskar mina vänner, har en underbar familj och har dessuom träffat en ny vän. Just nu är jag proppmätt också, och det är ju fint :)

På fredag är det midommarafton, fram med nubben gott folk och bind varandra en riktigt läcker midsommarkrans, själv ska jag spendera den i goda vänners sällskap och några glas vin ("helgalkoholist" som jag tydligen är haha!)

det var bara det jag ville säga idag.
image176


alla vill vika ut sig?????

Blev helt ställd idag när jag läste rubrikerna för Expressen! Alla vill vika ut sig? Herregud.
Det var ju inte riktigt  så reportern sa att det skulle vinklas, utan repotaget skulle handla om Karlstad som sommarstad och nöjeslivet osv..
Vart är bilderna från alla härliga människor som solade vid teatern?
Alla solbrända glada människor som fikade längs Drottninggatan?
Och när i hela fridens namn fick hon för sig att jag och mina brudar vill vika ut oss?
Och ännu värre, att jag skulle dra alla underbara karlstatjejer över en och samma kam?
Hon främställer oss ju som fyra blonda bimbos och jag blev faktiskt otroligt besviken när jag läste artikeln..
Lessen tillochmed! usch.

Hur har man som reporter samvete att förvrida och vinkla något så otroligt fel?
Reporter:
Pernilla vill du vara med i någon dokusåpa?
Jag : Nej gud nej.. Sånt sköter andra bättre..
Reporter: Men om du måste välja en av alla, vilken skulle du välja då?
Jag: Hmm, ingen aning.. Robinsson kanske? Då får man ju iaf sola, haha!

Då framställs det såklart att jag mer än något annat vill vara med i en dokusåpa, synas och bli B-kändis, sorgligt. Dessutom blev jag citerad över saker jag inte ens sagt, utan som servitriser hon ställde frågor till gav som svar. Hade jag bott i USA hade jag stämt reportern och tjänat multum! $$$

Jag ringde till mamma och grät en skvätt förut :P Mådde så himla kasst av alla kommentarer som skrivits på expressens hemsida, jisses.
Men hon sa att alla som känner mig vet att jag inte alls är sådan och inte har förutfattade meningar om någon, men jag får nog vänta en vecka eller två innan jag vågar mig ut på Karlstads gator.. :P

Jaja, det som inte dödar dig gör dig starkare sägs det, I´m gonna go for that!


Usch va tråkigt att det regnar idag då, stackars alla Tingvallare som ska ha bal idag, men ni kommer vara jättesnygga och ha så kul!

Nej nu ska jag till Karin på lite gruppterapi, pizza och godis -GOTT!

image175

Lugn fredag?

haha Ni trodde väl inte att gårdagen blev som vi tänkt oss?? Jag o Karin skulle ju ut å sätta oss för ett glas vin.. Dock stötte vi på Soffans pôjk Richard och han drog med oss in på Arena där dom hade köpt in 4 helrör och skumpa. Oj, och utan mat i magen gick det som det gick haha läckert

Känner mig ändå i hyffsad form idag. Hade mysigt sällskap hela förmiddagen, sånt är man ju inte bortskämd med :P
Nu ska vi dra iväg för lite grillning och party, dock ska jag ta det lugnt eftersom jag börjar jobba på Nöjes kl 21, det behöver jag :)

Kom ihåg: ALLA SKA MED!! (bästa citatet ;D )


bara 70 timmars arbetsvecka..

..det måste man ju fira med ett glas (läs 12 glas) vin :)
Idag har jag gjort uppsättningar och makeuper hela dagen och kommer lägga upp bilder as soon as possible! Soffan looked gorgeous!!!

Nu sitter jag och Karin och dricker lite vin och drinkar och ska väl ut å göra stan så så småningom..

Idag åt jag Solero-Glassen på McDonalds, GRYM! 10 spänn är ju som hittat och det är lätt min sommarfavorit! :)

På söndag får ni alla köpa Expressen, för då ska tydligen repotaget publiceras och ingen är mer nervös än jag och brudarna.. Vi har intalat varandra att "ingen läser ändå Expressen.." och om någon mot förmodan skulle göra det så kommer ni förmodligen inte se oss ute förrän juldagen ;D

image174
denna bilden är dock tagen EFTER det att fotografen gick.. :P

peace out!

kallas det ångest tro??

Lördagens fest slutade som det brukar för vår lilla kvintett.. -det spårade ur totalt alltså!!
Himla lyckat, med tanke på att expressen gjorde oss sällskap hela kvällen, eller ja nästan hela kvällen dom droppade av vid 03.30, medans vi festade vidare till klockan 7.. bra drag!

image171

image172


Nu sitter vi hos Karin, äter fruktsallad och ältar helgens bravader, fram och tillbaka.. Vill ni ha närmare detaljer om våran hysteriska festnatt så kan ni ju läsa expressen nästa helg :P
Haha, dessutom har vi bestämt oss för att sova kan man göra när man är död, så det kommer nog bli ytterligare en lååång natt! :) i like!

Dessuom är jag typ SVIIINARG!!! Min cykel blev stulen vid Blue Moon, fan va ja hatar cykelsnattare!!

Imorn kommer Janne Vaara till mig och ska bli klippt.. Undrar om jag ska hota honom att blondera och klippa mohikan om han inte tar med mig till nästa landslagssamling, vad tycker ni? :)

Hurra!

Hurra nr1 : Soffan klarade teoriprovet idag jiiiiihaa!! Grattis gumman :) så ikväll blir det att fira..

image169


Hurra nr 2 : Jag har köpt en stoooor utomhuspool åt la familia, yes va gött å doppa sig lite mellan stekningarna! (Införskaffade mig också en välbehövlig solskyddsfaktor eftersom jag har en benägenhet att alltid bli tomatröd, så from now on är det bara olika nyanser av brunt som gäller :P )


Nu bär det iväg till Skutberget för att spela beackvolleyboll med brudarna, ta några kalla och grilla lite. Oh, this weather makes me sooo happy!
Sååå, vilken uteservering är egentligen bäst i Karlstad?? För våran del så blir det nog nöjesterassen, så vi ses kanske där ikväll då! Stek lugnt!

image170

Stekare som jag är..

..så passade jag på att steka mig lite idag, haha. Helt otroligt fint väder, jag och Sandra har myst me glass å melon o vaniljmunkar idag,  i like a lot! Dagens bottennapp var ju dock när vi testade dom nya RisiFrutti Drink it, så jäääääkla vidriga -blä. -Nån som håller med??

image168

Bra val Sandra!! No more RisiFrutti Drink it, from now on enbart Vodka Red Ruby!

Men nu var det huuur länge sedan som helst jag skrev här (har fått vissa klagomål hehe) kan ha att göra med att jag har varken dator eller bredband hos mig :P Så nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja...
Helgen som varit så fick jag besök av my lovely Stina och vi har så jävla kul så fort vi ses, precis lika retarded båda två! (alla som nånsin haft med oss att göra tillsammans vet vad jag snackar om) Hon dök upp på fredagen och jag mötte upp henne vid tåget med ett glas vin och en shot i handen (praktiskt taget) det var NEWZ-festen på Blue Moon som gällde och vi gick in hårt.. kanske lite för hårt kan jag känna såhär i efterhand :P
Självklart mötte jag min mintuu-vapendragare i baren (preiszan.blogg.se) och det spårade ju ur direkt! På tok för många shots senare och diverse (enligt oss) schyssta dansmoves så bar det på något konstigt sätt hem till mig på efterfest.. Vaknade upp fullt påklädd dagen efter i min soffa med en otroligt snygg hunk brevid min sida, haha så kan det gå..
Lungare blev det på lördagen, då vi gjorde ett lite mer sofistikerat besök på BMB innan vi drog oss hem för att fortsätta på gårdagens efterfest, hah!

image164


På lördag kommer en tjej på Expressen och ska hänga med mig och brudarna ut i Karlstad och festa, hon har fått i uppdrag att ta reda på party-raggnings-och-nöjes-faktorn här i stan, and I´m her guide! hahahaha -helt sanslöst.
Funderar på att köra med min spice girls-outfit, den har ju gått hem hos så många, eller vad tror ni? Tycker att alla expressens läsare borde få ta del av den, det vore inte mer än rätt.. I annat fall vet jag inte what to wear.
Häng med ut på lördag då!!?? alla är välkomna :)

image165


Kanon eller Kalkon på lördag? To be continued..


image166

my team rocks!
image167
beeeeesta systrarna!


RSS 2.0