full som en kastrull

hh

Sander direkt fran la France har! FEsten har varit igang sedan vi anlande och det ar fullt os hela tiden pa alla forutom killen som tranar varje dag.. Vi har 28 liter skumpa pa kylning tills imorn, I LIKE!

Ha en otroligt trevlig nyarsafton allihopa!

om jag overlever resan lovar jag att bjuda er pa alla SMASKIGA detaljer! hihihiiii


resfeber

Hatar att packa!! hatar hatar haaatar!! Just för att jag vet aldrig vad jag behöver packa med, sesnså slutar det med att jag har med alldeles för mycket och när jag väl ska packa för hemresa så glömmer jag hälften! -Det slår aldrig fel..
Så just därför har jag varit duktig ock skrivit en lista för vad jag ska ha med :) Har dock med en punkt som övrigt och jag undrar vad som kommer slinka ner då... Jaja, så länge jag får med passet så är jag nöjd, ojdå det stod visst inte med på listan..  hehe tur jag kom på det :)

Nu börjar det bli dax för sängen, en lång dag imorn, usch, flyga är ingen favoritsysselsättning känner jag :P


bröllop
Ja å Jennsann på bröllop i somras

Måste inflika att det var tillsammans med Jennsann jag gjorde succé i schlagerbaren då vi sjöng Evighet på juldagen :)

hej va det går!

Dagarna bara rusar iväg! Onsdag redan, och idag har jag jobbat hela dagen. Fotat profilbilder för JohnBauer-Gymnasiets olika program och då behövdes lite styling :) alltid lika kul att sminka grabbiga hockey-killar hehe

Nu börjar det närma sig Paris med stormsteg! Dock är jag huuur förkyld som helst,men men det löser sig!

Oh, idag fick Pillan rosor och choklad! hihi I like a lot :)

johnb

 
Juldagen var förövrigt lika galen som vanligt, kön till Nöjesfabriken var TOKLÅNG! värsta jag sett tror ja! Så jag kallpratade lite med vakterna, så gled vi in i vip-kön hihi Vi beställde in 9 sambuca-baileys (jag, Preiszan & Soffan) sedan var festen igång! hmm, mongobarn!! Sjöng kareoke i schlagerbaren till tonerna av Carolas Evighet, behöver jag ens skriva att det blev succé??
Sedan fick jag och Soffan skjuts hem, obeskrivligt skönt att vakna upp i sin egen säng på morgonen! Dock hade jag en obeskrivligt grym huvudvärk.. Det är hårt att ligga på topp!
Bara 362 dagar kvar till nästa juldag! Lika bra att börja ladda direkt..

sov gott!

goood fortsättning!!

Jaha, då var julafton 2006 över.. Gick lika snabbt som vanligt och jag var såklart lika mätt och belåten som vanligt! Eller ja, mät och belåten, snarare mätt och sprickfärdig! Mormor är en hejjare på att laga god julmat, så nu kommer jag väl ge samma nyårslöfte som jag gett de senaste 5 åren ; äta lite sundare, sova lite bättre och träna ordentligt.. Fast det brukar ju spricka direkt på nyårsdagen när bakismaten ska ätas.. Fast det är ju tanken som räknas!

Hursomhelst hade jag en jättemysig julafton, hoppas alla andra också haft det! Blev lite smått chockad av att Nyhetsansvarig på Expressen ringde mig mitt i Kalle Anka! haha.
-Ja hej, är detta stylisten Pernilla Haglund?
Men det var lite småkul tyckte jag, stackare som tvingas jobba på julafton bara..

Nej nu ska jag ut å ta en lååång promenad, sedan är det dags att gå på kröket haha det är ju trots allt måndag! :P
Jag och syster-yster ska till Preiszan o ha lite julmys, sedan blir det utgång, ska bli riktigt kul att träffa alla hemvändare ikväll :)

pillan

kyligt idag!

Passet är fixat! puuuh. Kommer få det efter jul, så det ser ut att lösa sig :)
Fick en trevlig inbjudan idag på mailen:

DU är välkommen!

Den 29 Dec till den 2 Jan är just DU välkommen för att delta i årets Party som äger rum hos självaste Christian Wilhelmsson även kallad Chippen.
Plats: Frankrike, Nantes! Biljetterna kommer ni få info om senare.
Vi börjar festen med ett stillsamt pyjamas party som förhoppningsvis får oss att lära känna varandra lite bättre på alla sätt o vis =)
Dag två växlar vi upp tempot och beger oss mot tropiska temat Bikini och paraply drinkar i poolen.
(Till er killar....... undvik bikini för en lyckad kväll och här är det mer än 10 grader varmt så lämna flyttvästen hemma och Filip på den här poolpartyt spelar ingen hjälte vid ev nån olyckhändelse Christian)
NYÅRSAFTON för er som fortfarande är berusade och sinnesförvirrade så är detta dagen då vi åkte hit för .....förutom Oksana som är här för Christian :P ( tror han Ja!)
Detta är en galakväll det är smoking som gäller. Det kommer bjudas på trerätters middag och förhoppningsvis finns de nån som lagar den också? Finns det någon duktig kock? Alt. en diskare? anmäl dig till: 0735455545 tack för förhand Erik och Micke! =)
Nyårsdagen: För er som vill överleva dagen så är det bara att ni tar tag i spriten igen. Vi kommer anordna guidade turer( Christian) för att se på områdets hundar. Observera i tanken får endast bensin tankas för en lyckad tur. OBS Tina, Hanna & Pernilla GLÖM EJ TANKA.
Dags för hemresa. Vid ev sorliga farväl glöm inte näsduken! Och tänk på att vi förhoppningsvis kommer träffas snart igen!


Det som behövs till den här resan är:
Pyjamas, Någon slags badkläder, en tub med Klick! från apoteket ( den stora tubben) Mycke Viktigt!
Glöm ej smoking, självklart vill vi se ett glatthumör så kommer dessa dagar bli dom bästa på hela året!

Välkomna!

Puss och Kram

puss


Nu är jag proppmätt, har precis ätit en underbar kycklingsallad! Ska bara slå in å fixa lite julklappar, sedan är det dags för sängen..
Åh, min Sthlms-goding Stephanie ringde precis så nu är jag varm i hjärtat när jag lägger mig :)

püss på alles!

tredje advent

vinter

Jisses va snabbt tiden det går! Julafton om en vecka redan, ojoj...
Och jisses va snabbt helgen går! Men vilken fin helg jag har haft då, den har inkluderat allt -mys, utgång, dagen-efter-seg, lite jobb och julstädande..

Igår var det utgång med Preiszan som gällde, och vilken utgång sen! Vi har alltid sånt bra inflytande på varandra och blir alltid tokfulla, sjunger kareoke och beställer tunnbrödsrulle med extra allt (faast, eeh, ingen extra lingonsylt tack..)
 - and oh I like it!
Vaknade dock tidigt imorse och kände att jag hade kunnat döda för en kall cola.. Varför kan man inte vakna upp och må som man gjorde kvällen innan? -Toksnygg och hur pigg som helst :)

Kände mig iaf körduglig (nåt så när iaf..) och åkte iväg till Belluve för en liten mysstund och såg SNÖÖÖÖN FALLA i typ 3 minuter iofs, men ändå!
There´s still hope for a white christmas folks! :)

Sedan åkte vi iväg till Staffans studio, jag och Cilla skulle ta lite kort för vår kommande hemsida och dessutom skulle hennes tre übersöta småtroll fotas.. (vilket var lättare sagt än gjort)

söta
naaaaw!


Greps alldeles nyss av lite små-panik när jag hittade mitt pass (julstädningen liksom) "oj vilken tur att jag hittade det eftersom jag ju ska till Paris" sa ja till mamma.. "men lilla gumman, det här passet har ju gått ut!" utbrister hon..
Så nu sitter jag här, utan pass, jobbar 9-21 hela veckan och planet till Paris går fredag den 29e.. Känner ni av min stress kanske?? :P
Jaja, det löser sig, det måste det.. Finns det vilja, finns en väg, eller hur är det man säger? :)

studio C
Cilla & jag, vad tror ni? :)


Nu ska jag soooova och det ska bli så himla fint! glöm inte å släcka ljusen!

ömma fötter

Idag har jag sprungit som en tok på stan och julhandlat, var inte hemma förrän vi 19 ungefär.. Å då kan jag lova att fötterna, benen -ja hela kroppen värkte :P
Men nu känner jag mig nästintill klar och kan jobba järnet nästa vecka, jobbar 9-21 heeela veckan! Då kan jag nog tycka att det blir skönt me lite julledighet kanske :)
I morse fick Pillan frukost på sängen, mm i like! Det kan jag faktiskt tänka mig att vänja mig vid.. såå mysigt :)

Har dessutom blivit bjuden till Paris på nyår! wiiie, ska bli så otroligt kul! Jag, Oksana, Hanna & Tina ska åka ner och möta upp en massa trevliga boys, hihi. Det är tydligen något evenemang/fest, men den stora frågan är bara
-What to wear???
Ska ge mig ut i mellandagarna (vi åker den 29e) och försöka hitta någon enkel, snygg klänning och skooooor! Hittade ett par jättefina skor idag, men dom fanns såklart inte i min strl! damn it!


dress

Typ en sånhär vill jag ha! Ge mig :)

Nope, när kallar sängen.. Ska upp imorn och promenera med syster-yster-Lisa, sedan kolla innebandy och på kvällen vankas Glöggkväll hos Preiszan.. Eller fylleslag kanske man ska säga? :P

måndag knäcker

wiiie! måndag knäcker verkligen, känns som helg igen när den dagen är gjord :)
Denna helgen har jag tagit det så lugnt så lugnt.. bara massa myyyyyys! Det gillas..
I lördags var jag o Sandra hemma hos Karin å åt en massa onyttigheter och snackade massa skit hihi det gillas också skarpt!
Här är bild på mina sötbollar (och jag)!
vi tre


Försökte ut å julhandla i söndags, men got damn va mycket folk överallt! Har inte folk bättre saker för sig än att springa på stan en söndag liksom? Sitt hemma å drick glögg istället, så jag får handla ifred :P Fick panik efter 15 minuters svettig trängsel i kön på Make-Up Store, så jag åkte hem.. Väl hemma så insåg jag att jag nu måste handla alla julklappar nu på fredag och då lär det va ganska tomt med folk i affärerna? eller..? Smart drag där Pillan.. verkligen smart...

Trots att jag jobbat både lördag (make-up jobb) och söndag så känner jag mig piggare än vanligt och  är på otroligt bra humör idag och ska fortsätta på det spåret heeela veckan! :)
Ska grunda med en god natts sömn, så gonatt alles!

slalom

www.pixation.se/pernilla

måndag knäcker

wiiie! måndag knäcker verkligen, känns som helg igen när den dagen är gjord :)Denna helgen har jag tagit det så lugnt så lugnt.. Det gillas..I lördags var jag o Sandra hemma hos Karin å åt en massa onyttigheter och snackade massa skit det gillas också skarpt! Här är bild på mina sötbollar (och jag)!
vi tre
Försökte ut å julhandla i söndags, men va mycket folk överallt! Har inte folk bättre saker för sig än att springa på stan en söndag liksom? Sitt hemma å drick glögg istället, så jag får handla ifred :P Fick panik efter 15 minuters svettig trängsel i kön på Make-Up Store, så jag åkte hem.. Väl hemma så insåg jag att jag nu måste handla julklappar nu på fredag och då lär det va ganska tomt med folk i affärerna? eller..? Trots att jag jobbat både lördag (make-up jobb) och söndag så känner jag mig piggare än vanligt och  är på otroligt bra humör idag och ska fortsätta på det spåret heeela veckan! :)Ska grunda med en god natts sömn, så gonatt alles!
slalom

www.pixation.se/pernilla

måndag knäcker

wiiie! måndag knäcker verkligen, känns som helg igen när den dagen är gjord :)Denna helgen har jag tagit det så lugnt så lugnt.. Det gillas..I lördags var jag o Sandra hemma hos Karin å åt en massa onyttigheter och snackade massa skit det gillas också skarpt! Här är bild på mina sötbollar (och jag)!

vi tre
Försökte ut å julhandla i söndags, men va mycket folk överallt! Har inte folk bättre saker för sig än att springa på stan en söndag liksom? Sitt hemma å drick glögg istället, så jag får handla ifred :P Fick panik efter 15 minuters svettig trängsel i kön på Make-Up Store, så jag åkte hem.. Väl hemma så insåg jag att jag nu måste handla julklappar nu på fredag och då lär det va ganska tomt med folk i affärerna? eller..? Trots att jag jobbat både lördag (make-up jobb) och söndag så känner jag mig piggare än vanligt och  är på otroligt bra humör idag och ska fortsätta på det spåret heeela veckan! :)Ska grunda med en god natts sömn, så gonatt alles!
slalom

www.pixation.se/pernilla

måndag knäcker

wiiie! måndag knäcker verkligen, känns som helg igen när den dagen är gjord :)
Denna helgen har jag tagit det så lugnt så lugnt.. bara massa myyyyyys! Det gillas..
I lördags var jag o Sandra hemma hos Karin å åt en massa onyttigheter och snackade massa skit hihi det gillas också skarpt!
Här är bild på mina sötbollar!

Försökte ut å julhandla i söndags, men got damn va mycket folk överallt! Har inte folk bättre saker för sig än att springa på stan en söndag liksom? Sitt hemma å drick glögg istället, så jag får handla ifred :P Fick panik efter 15 minuters svettig trängsel i kön på Make-Up Store, så jag åkte hem.. Väl hemma så insåg jag att jag nu måste handla alla julklappar nu på fredag och då lär det va ganska tomt med folk i affärerna? eller..? Smart drag där Pillan.. verkligen smart...

Trots att jag jobbat både lördag (make-up jobb) och söndag så känner jag mig piggare än vanligt och  är på otroligt bra humör idag och ska fortsätta på det spåret heeela veckan! :)
Ska grunda med en god natts sömn, så gonatt alles!

pillan är på!

Nuuu är jag uppe alldeles för sent (som vanligt) men var bara tvungen att lägga in en ny bild på lilla mig som Staffan tagit :) Ska ju få en hemsida med mina alster å då kanske denna passar?

ny!

Jag gillar den skarpt iaf!

Idag har jag jobbat och stylat inför nästa NEWZ-omslag som jag tror kommer bli supernice!
Fredag imorn, sedan HELG! åååååh va skönt..

sov gott

Reunion i Halmstad

Har varit lite data-slapp sedan ja kom hem från Halmstad, men nu efter påtryckningar så känner jag att det är dags att uppdatera lite :)
Helgen har varit helt hysteriskt rolig och började ju med Idol-final! wööh! Jag ringde faktiskt och röstade på sockersöta snygg-Erik, men Markus är ju helt grym (och otroligt heet!) så han var en bra vinnare :)

reunion


På lördagen satte vi oss på tåget med destination Halmstad! Jag, Isa och  Stiiina  var otroligt taggade och vi flamsade typ hela tågresan, vi korkade upp så fort vi kom fram till hotellet -festen var igång!
Först på tjej-förfest hos Patzy, alla brudarna samlade like back in the old times.. Sedan bar det av mot klubben och min gamla grek! hehe.
Det var så himla kul att träffa honom så ni anar inte, kändes inte alls som om det var längesedan vi sågs! Dessutom var hans två kusiner med och vi hade huuur kul som helst hela natten.. Jag hade dock bestämt mig för att ta det relativt lugnt och bara dricka vin, absolut inte ta något järn eller dricka sprit.. Fast det gick väl sådär halvbra, eftersom grekerna började med att beställa in tre helrör -hej hopp & in i dimman :)
Precis som på förra årets reunion så försvann min handväska, en favorit i repris liksom, men jag sparade mor & far ett nattligt samtal om att spärra kortet och beslöt mig att hitta väskan.. Efter fem minuters letande, glömde jag bort den och dansade vidare istället, för att sedan hitta den precis när jag hämtat ut jackan och var påväg att gå -perfekt! :) haha. Dock hade någon bestulit mig på alla mina kvitton, fast den personen gjorde mig bara en tjänst kan man säga :)

Vinglade in på hotellet vid fem-tiden och hade ställt klockan på 09.30 för att inte missa frukost, eftersom hotellfrukost är något av det mest underbara som finns!!
Dock kände vi oss inte helt fit-for-fight när vi vinglade in på frukosten, ingen av oss hade väl hunnit bli nykter heller och vi såg väl inte helt frächa ut.. jisses..
Man kan väl typ jämföra oss med alkisarna i sällskapsresan "rata-rata-raaa" haha!
sällis



Tågresan hem gick sakta med säkert.. och jag möttes upp av en viss person som körde mig hem, så helgen kunde inte ha slutat bättre :)

Nu ska jag hoppa i säng, har en permanentkund imorn bitti, blä. haha!

In a while, maybe you´ll remember, when we met on the beach and you showed me the way..

I´m on my way

Nu ska jag precis börja packa min lilla weekend-bag och köra till tåget..
Har sminkat o fixat hår på en jättesöt tjej som heter Andrea Felldin idag, Staffan ska plåta henne för modellbilder.se och jag hoppas att det blir riktigt bra bilder :)

Har lite beslutsångest över vad jag ska ha för kläder på reunion imorn, helst av allt hade jag velat ha denna grymma t-shirten som Paris & Britney har http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,942062,00.html -fatta va grymt! :D

Tittade i NEWZ idag också, är ju jag som har fixat Oksana på omslaget så lite mallig kände jag mig när jag läste den :P haha! Var dock inte lika mallig när jag läste själva intervjun och i slutet var det en bild på mig och Oksana tillsammans, finn ett fel liksom :P

nej, nu måste jag packa vidare, trevlig helg!

mee

Helgen är på gång!

Freeedag imorn! Helgen är nära! och vilken helg det kommer att bli sen!
Min gamla grekiske pojkvän ( från den tiden jag jobbade på Kos hehe) är i Sverige, det är nämligen Kos-reunion i Halmstad på lördag :)
Har inte sett honom på över ett år, så det ska bli hur kul som helst faktiskt, har dock hört på ryktesväg att han gått upp typ 15 kilo, men men det lär väl märkas :P
Jag är i alla fall på jordens partyhumör och imorrn åker jag till Gbg o sover hos Stina, sedan åker vi vidare till Halmstad på lördag förmiddag..
Det är ju Idol-final imorn!! Det går ju inte att missa för allt i världen! Fick ett sms av Stina förut där hon skrev att hennes arbetskamrat är  polare med basisten i snygg-Eriks band, så nu hoppas jag att hon har styrt något riktigt bra! haha :)

Har precis tränat och är helt slut, sprang faktisk 4,5 km, inte illa för å va mig! Känner att konditionen börjar komma tillbaka och trodde aldrig att jag skulle uppskatta löpbandet på gymet, men oj va fel jag hade!
Imorgon ska jag och mormor ut å gå långpromenad i skogen och sedan ska jag göra ett make-up jobb innan jag åker så jag borde komma i säng nu..
-Oj, en sak till! Igår började mina höstplaner lite smått genomföras.. hihi mysigt :)

Sov gott, skål!
kosbrudar
Lagomt brun när jag kom hem från en sommar på Kos, dock några extra spritkilon :P haha!

RSS 2.0