tungan rätt i mun

Tänk att det snart är April! -April, redan!!! Vad hände liksom..? Kära jösses.. Säger inte alla gamla att tiden går så himla fort när man blir äldre (läs gammal)? ..och varför går tiden då så fort för mig i min värld..? hmmm.. Det är hursomhelst fantastiskt skönt att kvällarna börjar bli ljusa iaf! Snart öppnar uteserveringarna -sweeeet!

I morse var jag ju hos Hedvig på radiovärmland och det gick faktiskt himla bra, för dig som missade mig så kan man lyssna här  klicka sedan på måndag 30 mars 2009 10:00 och sedan typ 7 minuter in i klippet så kommer jag, wiie. Man hör ju att jag inte är så medievan, hehe, men ibland är det svårt att ha tungan rätt i mun och svara på rak arm. Hon skulle höra av sig framöver för en uppföljare då vi skulle prata hår, kul :)

Nu ska jag hoppa i säng, mätt och belåten, jag och Björtis gjorde en supergod Pestopaj med rostade grönsaker som hade gjort sig supersnygg på bild, men jag insåg nu att jag glömde min kamera hos Hjorting i helgen -bra där!

Dagens filmtips ; Zack & Miri making a porno, vi höll på att bryta ihop av skratt här i soffan...

chip å´hej!


sommar, sommar i värmland..


sweet sunday

Sitter och nattsuddar med min älskling framför James Bond på tv.. Jag blir alltid så vilsen och trött när klockan ska ställas fram på detta viset, varför kan man inte ändra klockan en halvtimme och sedan behöver den inte ställas om nåt mer? Det borde väl funka? Ställer man om klockan i fler länder tro..?? jaja, dessa i-landsproblem..
Jag kommer ihåg när vi var på Gotland och skulle spela match och klockan skulle vridas tillbaka på natten. Klockan 6.00 skulle vi vara vakna, färdigpackade och redo att åka till färjan och det sista vi sa innan vi gick och la oss var glöm nu inte att ställa tillbaka klockan! Jag bodde med Fia Nilsson (fanns det priser i velighet så borde vi ha vunnit dem!) och på morgonen när vi var packade och klara upptäckte vi att vi var helt ensamma..!? Har alla försovit sig?? Jahaaaaa, våra mobiler ställde inte om sig själva som vi trodde att dom skulle göra! Så det var bara att lägga sig en timme till, fullt påklädda och tänka att det var en himla tur att klockan inte skulle ställas framåt... haha, så kan det gå!

Föreningsdagen igår bjöd på många spännande matcher och snygga mål, sedan spelade vi damer match mot både herrlaget och ledare/styrelse-styrkan och fick se oss besegrade i bägge matcherna -surt! :P På kvällen blev det mat på Nöjesfabriken och sedan kalas, jag bestämde mig ganska sent för utgång och hade inte någon blanddricka hemma, och i vanlig ordning var jag lite sen.. Så jag körde Mintuu heela kvällen, sedan vatten på krogen haha. Kul var det iaf!!

Idag har vi haft fullt hus här i lägenheten (säger man så? jaja ni förstår) mor, far, systrar och richardo har kollat på innebandy och färgat hår. Kollade matchen mellan Storvreta - AIK och pappa sa innan matchen att ;"Jihde är allt bra överskattad, hans bäst-före-datum har ju gått ut"
Det fick han ju höra under typ hela matchen eftersom Jihde gjorde typ 4 poäng eller nåt, haha. Bra känsla pappa! :)

Imorrn ska jag gästa Hedvig i P4 radio Värmlands program Honung, klockan 10.06 så jag ska nog hoppa i säng nu så jag orkar mig upp!



Ge mig sol, bad och brunbrända ben... Våren är på gång nu, inga mer snöstormsattacker, tack!


let´s dance finaaaaal



Denna fick ju jag av söta Ingrid, hejja den dansande jätten!

ett äpple om dagen är bra för magen

För dom som undrar så blev våfflorna fantastiska :) Jag måste faktiskt erkänna att jag har utvecklat min matlagningssida big times! Dock blir man ju tokmätt efter typ 2 stycken, men det kanske beror på att jag överdoserar med grädde, glass o sylt..? Det gick knappt att se att det låg en våffla därunder gräddberget.. Men gott vare!


Lisa hade nån typ av hjälpande hand-tema i skolan denna veckan där man skulle ta kort på saker man hjälper till med. Så hon tog en massa kort på våfflorna "Åh va bra, då kan jag säga att jag har gräddat dom!" Fast sedan var det ändå jag som fick stå vid våffelgärnet.. "Men Lisa, är det så bra att ta kort och säga att du har gjort saker fast du inte har det? Speciellt med tanke på att din rektor (Pappsen) sitter här brevid??"
"Men hallå, det är hans ord emot mitt, det är klart läraren tror på mig!"
Jag säger bara det -Dagens ungdom... Fast grädden vispade hon och den blev ju himla len och fin :)


Dagens läsarfråga!!
Här är en bild på några trevliga bloggare och frågan lyder:
Vilket år? och vad heter deras bloggar idag??


fina priser utlovas!

Kitchen Nightmare nu, tv när det är som bäst! gonatt.

el våfflodago

gó kväll!
Har precis förberett våffelsmeten för morgondagens våfflor med la familia..  mumma! alltså inte smeten, men ja.. förhoppningsvis våfflorna! Och dom ska givetvis serveras med grädde, sylt och glass!
Nu ska jag mysa ner framför SATC, sedan blir det att knoppa!
gó natt!

ariel, lyssna på mig

Då var måndagen gjord då, efter en händelserik helg! Har precis kollat innebandyn mellan Varberg o Falun, spännande och med vinst för Falun, då blir det alltså en femte avgörande match vilket lag som går vidare till semi.. Var på gymet och körde BodyCombat med Soffan och det passet är ju riktigt kul alltså -tips! Dessutom doftar det underbart i hela lägenheten av en kassler- och potatisgratäng som alldeles strax är klar. Dagen på jobbet har varit jättebra, bara en massa goa kunder. Lillis var hos mig idag och hennes mage växer på ordentligt nu, det är ju snart dags, jisses va fort det går!  Livet är gott nu :)

I helgen har vi haft färgkurs fredag och lördag och det var verkligen jättegivande! Passade även på att göra en riktig vår-make-over och färgade mig koppar-röööööd! Björn fick en chock när jag kom hem, hihi, hade ju inte berättat något för honom ;) "Shit älskling, du ser ut som Ariel!!"

i like it! -gör ni?

Lina var förbi och fick en makeover även hon, och hennes karl tyckte hon liknade Lady Gaga ;)


Dessutom har det varit en helg med mycket god mat och dryck, i fredags var jag, mina arbetskamrater och några från Schwarzkopf ute och åt på Habibi och avslutade på Koriander, jättemysigt och otroligt gott.. Massa mojitos blev det :)
Sedan på lördagen kände jag och Soffan att det sög lite i partytarmen när vi kollade på hockeyn, så vi svirade (ganska) snabbt om och begav oss mot Viken och Karins place. Därefter Blue Moon och sedan svirade vi runt så jag var hemma alldeles för sent, men jag fick sova ut ordentligt på söndag!


Sweet Soffan and I


Nej, nu är maten klar yummie, kraaaam på er!

nostalgi är ju hjärtats magi!

Jisses! Preiszan har precis lämnat mig och vi har sett på en gammal (nästan 10 år) film vi gjorde på högstadiet och den var ju förjävla fin alltså! Med manus och regi av undertecknad :) haha. Den handlade ju om alkohol och droger osv, och var tänkt att bli en diskussionsfilm (jovisst vi hade höööga tankar och planer!) men vi kom inte riktigt så långt.. Såhär i efterhand kunde vi inte hjälpa att undra -Varför satsade vi inte på skådespelarkarriärer??? Vi hade ju allt; utseendet, känslan och vi kunde verkligen leverera skarpa repliker!
Dessutom kom vi att tänka på alla andra filmer vi spelade in, vi i Ängbråtsgatan Crew, bland annat "A bloody story"  som var våran första engelska film, mycket blodig (ketchup överallt och det mesta i familjen Preisz hus fick kemtvättas) och väldigt bra klippt! Jag höll på att vika mig tredubbel av skratt när jag hittade filmen i Forshaga, dock in mycket såligt skick, but still!!!
 Dessutom hade vi ju ett band och hitlåtarna avlöste varandra en efter en, bla Brolin-låten, Skolan yeah yeah och (såklart) Dahlin-låten.. och många fler!
Frågan är ju om varför vi slutade..? Eller har vi nånsin slutat?? Jag känner ju att vi spinner igång ganska snabbt även nuförtiden, att kreativiteten flödar när vi slår våra kloka skallar ihop :) Allt internt är mycket kul! haha.


vi ser ju faktiskt typ fortfarande ut såhär! inte åldrats en dag känns det som!


Imorrn ska vi på hårvisning på Blue Moorn efter jobbet, vårens trender och säkert en massa kul -och vi får mat innan, yummie! jag har en tendens att vara lite hungrig ibland.
Sedan har vi färgkurs på Fredag och Lördag så jag lägger ut en liten förfrågan här; Om någon är intresserad att vara modell, för vi behöver någon mer. På fredag behöver vi ljusfärgsmodeller och lördag kör vi nya färgtekniker :) Hör av dig!

Ojoj
, sitter här o slökollar på datorn och hittar studentbilder som jag inte ens visste att jag hade!! Denna kvällen blir ju bara bättre och bättre, nostalgi gott folk, nostalgi!!
En liten vernissage från studenten (Jennsan jag vet att du läser min blogg, u are gonne love me now hihi)


Naturgodis är ju bara för gott! Men vilken himla tur att det är så nyttigt!!! haha.


måndagstankar

Sitter här i soffan och värmer mina händer mot en kopp grönt te, har en halvhyper sambo som sitter brevid och kollar på nån hockematch. Tydligen nån avgörande slutspelsmatch i sudden eller nåt :P (halvhyper kan iofs vara en underdrift)
Själv har jag precis kommit hem från Åsa som har gjort en ansiktsbehandling på mig, så himla skönt, känner mig jättefräsch i ansiktet :) När jag kom dit kände jag mig typ som ett smutsigt, torkat cykeldäck i hyn så det kunde väl inte bli annat än bra! Ska till henne om några veckor igen, jag säger som Tabita "en ska unne säjj vettô"!

Igen har väl missat att Mallan vann schlagern? (jag vet att hon heter Malena, men jag ringde och röstade så himla många gånger så det känns som om jag kan börja kalla henne för smeknamn nu!)
-Hejja, hejja, så ska det vá, Mallan till Moskva!!
Jag måste säga att det var oliiiiidligt spännande på slutet och jag tyckte nästan lite synd om Måns när han blev så besviken över folkets poäng. Pappa Bengt ringde ju och röstade på honom, men inte tillräckligt många gånger tydligen!

Igår kväll kom lilla Lajsen och ville bo hos oss och självklart fick hon det så vi lagade mat och åt morotsstavar. Sedan zappade vi oss igenom Gossip Girl, Ert bröllop i våra händer, Wipe out, Beck och En Callgirls Dagbok -fint de!


En himla skön helg har ersatts med måndag, och imorgon skulle jag ha varit med i Radio Värmland, men jag har fått förhinder så vi fick skjuta upp det.. Typiskt! men som sagt jag säger till när det är dags att ratta in rätt kanal :)

sleep tajt!

ledig lördag!

hallelulja moment! Har absolut inget speciellt påställt idag och det känns hur gôtt som helst :) Har varit ute på en löptur längs med älven, den klassiska kärringrundan och gymmat ordentligt. Kom fram en gubbe gubbe till mig när jag körde framsida lår (läs på bred skånska)
-Oj, oj, nu tar du allt i så att ögonen går i kors snart på dig! haha.

Igår var vi och hälsade på Daniel, Mathilda, Isa och lille Elias! Han var hur söt som helst och jag ville knappt lämna ifrån mig honom, men jag vart tyvärr tvungen eftersom jag inte kunde hjälpa honom när han blev hungrig :P

Vi önskar dej guld lilla Elias
Och gärna rikedom och kanske makt.
Men mest önskar vi dej modet att vara dig själv
och stå för det Du har sagt.
Vi önskar dej inte en stenfri väg
Men kraften att vägen gå.
Vi önskar dej kärlek i rikliga mått.
Och vänner att lita på.


Här är världens stoltaste farbror o Elias, toksöta båda två!



Ikväll är det la grande final i Melodifestivalen, tänk vilken lycka det hade varit att vara på plats i Globen, men jag tror det blir bra stämning ändå :) Jag hoppas på hårdrockarna Heat och opera-Malena (med låten La Voix som betyder typ Ljuset, eller nåt -haha internskämt), Glöm inte att ladda kontantkortet Lina så vi kan rösta! haha!

Nu blir det lite Mia & Klara och en kopp kaffe, Tabita är ju för skön!

Trevlig helg!!

teknisk kvällsaktivitet

Jag har fått en mp3 av min älskling! Den är helt lagom liten och lagom avancerad visade det sig, det tog mig bara några minuter att koppla in den och börja lägga in grejer.. och för mig som föddes utan den supertekniska genen är det ett bra betyg! Den blir perfekt att ha på gymmet och på löpturer, kanske skulle funka på innebandyträningarna också..? Nån som har provat? haha.

Hade ett mycket fint telefonsamtal på jobbet, skulle ändra en av Lollos kunder som hette Gustav;
Jag- Ja hej, jag ringer från Clara en frisörsalong och söker Gustav..?
Man i andra änden- Ehhmm, jaa.. vad gäller saken??
J - Jo, han har nämligen tid här på tisdag kl 15 och jag tänkte höra med honom om han har någon möjlighet att komma en halvtimme senare, men han kanske inte är hemma just nu? I sånna fall kan jag ringa senare!
 M-i-a-ä - Joo... jag kan nog nästan lova att det går bra, jag är hans pappa och Gustav är....ja han är bara 3 år, så jag vet inte om det är någon ide att du pratar med honom, eller..?

haha
, njae kanske inte, men det hade varit kul om han gett luren till lille Gustav :P

Hittade två märkliga skrubbsår/blåmärken på båda mina knän igår på träningen och jag insåg att dom måste ha uppkommit i lördags under en ABBA-låt i sing-star, då jag körde det klassiska hårdrocks-glidet på båda knäna (när man slänger sig framåt med en elgitarr på magen och typ glider flera meter på knäna -ser jättecoolt ut!) DOCK rekomenderar jag inte det på hårda betonggolv och utan knäskydd, aj! Men vill man vara cool får man lida pin, som det klassiska ordspråket säger!

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av en god smootie och en Gorby´s pirog,(en gammal klassiker i kvällsmats-sammanhang!)

  passar på att lägga in lite vårbilder för att få igång allas vårkänslor -detta var förra våren i Gamla stan i Sthlm, huuur härligt som helst!! nån mer än jag som letar vårtecken?

en liten pojke!

Grattis Daniel och Mathilda, dom fick en liten pojke igår morse! Björn är nog världens stoltaste farbror och jag anade en liten tår när han såg bild på det lilla livet :) sååå kul! Så fick vi inte ligga o dega i sängen (även om huvudet gärna gjort det) utan upp i tid och ränna på stan efter en liten present och sedan var det fullspäckat schema hela dagen.. puh!

I lördags åkte jag och systrarna upp till mormor i Munkfors och blev riktigt bortskämda med god mat och trevligt sällskap, detta borde vi ju göra oftare! Sedan stod det kalas och andra chansen på schemat, och drinken för kvällen blev; Absolut Mango, Passoa, passionsjuice, sprite och såklart -en liten limeskiva! Fantastiskt (farligt) gott :)
Efter schlagern så blev det singstar och diverse kortspel, sedan drog vi iväg åt olika håll och jag tog cykeln till Blue Moon, har inte varit där sedan i slutet av sommaren tror jag, men det var sig likt haha..



I morse hade jag sovmorgon, men då äre nån som börjar borra och spika i lägenheten brevid hur tidigt som helst! Hur lätt är det att sova när det känns som om grannen praktiskt taget borrar i huvudet på mig ?? sådär lätt..

jaja, nu ska jag sticka iväg till jobbet, ny vecka på gång och ikväll ska jag och SoffanBody Combat på Livskraft -härligt!

överkokt spaghetti

Precis så känner sig min kropp just nu och jag som trodde att jag var hyffsat vältränad, men icke sa nicke.. Jag slutade nämligen 16.00 idag (hallelulja moment!!) och han iväg till BootcampenLivskraft, vilken utmaning! Verkligen ett grymt pass med kondition och styrka som jag rekomenderar varmt, glöm inte vattenflaskan bara! :)
Känner dock att jag kommer ha massiva problem att hålla upp saxen imorn, och hårfönen ska vi inte ens tänka på.. uuuuh, träningsvärk kanske??

Sedan hann jag iväg och käkade middag med Cissi, mycket mysigt, innan jag åkte vidare till Moas inflyttningsfest. Kul att se alla med partyhumöret på topp, men jag tog det piano och sippade på min Likör 43 & mjölk (m-m-mmm!) samtidigt som jag styrde diverse tuperingar osv :) Dock hoppade Linsa och jag över krogen och tog en uppfriskande cykeltur hem lite tidigare.. Får se om jag är med taggad för utgång på lördag!

Idag på jobbet ringde en tjej från radion (kommer dock inte ihåg vilken radiokanal haha) och undrade om jag ville vara gäst i ett förmiddagsprogram och berätta om vårens trender inom hår och make-up. Det lät ju himla spännande, så jag tackade ja och nu har vi en dejt den 17 mars kl 10.00, men jag kommer påminna er några dagar innan så ni kan ratta in rätt kanal :)


puss och gnatt

popcorn o läsk

..blir det snart, för vi ska på bio Björnen och jag!
Ska bli himla skönt att få mysa ner sig i loooveseats och (förhoppningsvis) se en riktigt bra film. Män som hatar kvinnor blir det och det ska bli sjukt spännande att se den, jag älskar alla tre böckerna så nu hoppas jag att filmen lever upp till mina förväntningar!
Senast när jag såg Låt den rätte komma in hade jag precis läst boken och blev otroligt besviken, eftersom boken var grym och filmen var helkonstig, men, men.. Nog om detta, för nu vill jag ha popcorn och bio :)

bi-bi-bi-billigt!

..glömde ju bort att utifall någon behöver shampo, balsam eller andra stylinggrejer från bra märken till bra priser så

titta in här

Jag passar på att handla en hel del här när dom har bra kampanjer, vilket dom har nu!

god natt på er!

en man i byrån

Tänk dig att få ha en man i byrån, 
                      i en ask bland andra grejjer, 
                                     när som helst du får lust så plockar du fram din ask....
Lill alltså, det är klass på detta! hehe.

Nu sitter vi i soffan o har familjemys, jag, Björnen och Lajsen. Har lagat spaghetti och köttfärssås och käkat mango i stora lass till efterätt, himla gott.. så nu ligger vi å jäser och zappar. Var ju en himla spännande innebandymatch på tv ikväll, Varberg - Dalen som avgjordes i sudden, fördel Varberg. Många snygga mål och man blir ju alltid så sugen att spela när man ser bra macher, men våran säsong är ju över nu så det är slutspelat på ett tag. Känns alltid tomt och... ja.. olustigt, vad ska man göra nu? :P Vad gör vanliga människor på helgerna..? Jag får nog ta o googla på det...
Fast jag måste säga att de säsongerna när vi har åkt ut i slutspel så har det varit fucking tyngre, då har jag alltid tokgrinat efter slutsignalen.. och det gjorde jag inte i söndags iaf..
Men jag kommer nog inte sitta hemma och pilla navelludd på helgerna, har ju massa kul framöver att se fram emot!!
Så jag kommer nog klara mig..
Det börjar ju med Moas inflyttningsfest på torsdag, för att bli varm i kläderna liksom ;)



Dagens fråga; När kommer Karlstads damer spela SM-final i Globen?? jag skulle gillat!


RSS 2.0