en helt otippad fredag!

Tror du på slumpen, eller att vissa saker händer för en mening? Igår när jag kom fram till Stockholm och inkvarterade mig hos min extra-mamma Ilona så ringer telefonen och ett konstigt nummer står på displayen..
"Ja hallå, det är Pernilla.."
"HEEEJ Pernilla! Det är Amir här, från din gamla klass! Hur är läget? Bor du i Stockholm fortfarande??"
Då är det alltså en kille från min högstadieklass som jag inte pratat med på typ 6 år som ringer :) Han och en kille till som också gick i vår klass bor här sedan en tid tilbaka och hade fått för sig att jag också bodde här. Så dom sökte upp mitt nummer på hitta.se och ringde mig, och av ren slump, eller om det var ödet så var ju jag i Sthlm just när dom ringde :)
Dom satt på en pub ganska nära mig, så jag var inte sen att komma dit! Så helt otippat satt vi och drack lite öl och pratade gamla minnen, vad som hänt med alla i klassen osv.. Så jäkla kul!

Nu sitter jag och Ilona och tar oss en dagens efter en dag med shopping, ska snart iväg och träffa Stephanie så ska vi käka och sedan får vi se vart humöret tar oss! to be continued alltså... ;)

image192
Skåål på dig Ilona, u rock!

det luktar blåbärspaj!

Mmmm! Fantastiskt gott! Jag är uppe hos min käre granne fröken Preisz (numera vägg-i-vägg-neighbour) som lagar kvällsmat, så det vattnas i munnen kan man lugnt säga.. Blåbärspaj -I LIKE!
Hon har bänkat mig här framför datorn och ställt ett ultimatum -Blogga annars fåru ingen paj, moahahaaa! Sagt å gjort..
Förra lördagen hade jag o Lisa fixat överrasknings-avskedsfest för Soffan och det blev så himla lyckat! Vi hade involverat alla de närmsta vännerna och lurat i Sofia att hon skulle iväg å se på nya Harry Potter Filmen, men istället fick hon ögonbindel och kördes runt, runt, runt (yes, 10 varv i en rondell för säkerhets skull!) och hem till Forshaga där alla väntade och skålade igång festen :)
Så det åts en massa mat, tävlades och badades i poolen! Dessutom slank det ner en å annan shot :) Hursomhelst blev det en jättelyckad kväll och det togs ett suspekt antal bilder, här är några...
image188
Systrarna och Richards hund Milton, otroligt sweeeet!

image189
Så otroligt smidiga i TWISTER... not! haha!
image190

image191
Så himla fint gjort av oss att dyka i vattnet och sedan gnugga ögonen -sexy!

Imorgon är det pannkaksfrukost hos Aron klockan 10 som gäller, fantatiskt gott att bli uppvaktad med trevliga bakverk överallt! Sedan åker jag till Hufvudstaden över helgen, ska bli skönt att komma iväg lite, men jag kommer sakna min goding...

Jaaaa, nu är det blåbärspaj som gäller!!! Och JAAAAA igen, 10 orsaker att hata dig går på tv nu, min och Preiszans favvofilm nummer 1 som vi kan alla repliker i... gotta go!

den hemliga sexleken

Hahahaha! Hittade en gammal artikel från Expressen (givetvis jäkla blaska haha) http://www.expressen.se/noje/1.612347 där en reporter skriver om den nya hemliga sexleken, ooooh! :P En jäkla tur att reportern inte såg det hemma hos mig, för då hade hon säkerligen målat upp hur vi ägnade oss åt just hemliga sexlekar nere i min källare.. Men det är riktigt roligt! Testa på nästa tjejfest, kan vara lite väl vågat i större, blandade sällskap :P

VÅGADE SMS. Gry Forsell fick ett sms från Peter Jidhe. "Jag är bjuden på swingersfest. Vill du följa med?" Foto: Stefan Söderström och Scanpix


Äntligen helg då(jag jobbar ju bara 4-dagarsvecka ja, gött som körvspa!)!
Idag var jag styggt trött eftersom jag spenderade onsdagskvällen på Plaza, först i relaxen och sedan lagom mosig intog Sandra och jag dansgolvet på SommarPlaza.. Eftersom jag numera inte vill släppa min cykel ur sikte, pga alla cykelstölder så cyklade jag på hemvägen hela vägen in till disken på Burger King, beställde massa pommes så jag skulle klara cykelturen hem på 5 minuter och somnade som en klubbad säl redan kl 2 -good girl! 

Har gjort första veckan av fyra helt ensam på jobbet, förutom kunderna då :P  Var riktigt nervös när jag skulle börja räkna på veckorapporten och sätta in pengar hitan och ditan, ska bli spännande att se om något över huvud taget stämmer i slutet av månaden :P Men gammal ekonom som jag är så stämmer det säkert... NOT :P

Helgen blir lugn tror jag bestämt, men den kommer innefatta två roadtrips, en imorgon till hemlig destination med mamm och papp och på lördag åker jag till (tro´t eller ej) Skåpafors (!!) med min nyfunna vän på rajjrajj (hur mycket rajjrajj det nu kan bli i en liten håla i Dalsland med 300 innevånade och som inte ens finns med på kartan :P )
Let the weekend begin, sov gott.

Oh, and by the way!! -Läs om min babe i nya NEWZ,
töligt kaxig? I like!
image187

ett regnigt sverige

-I don´t like the f*cking rain!
Tacka vet jag utlandet, jag och Stina har haft en alldeles fantastisk vecka! Har sovit igen alla mina förlorade timmar från de senaste åren, vilket känns otroligt skönt :) visst Stajny?
Plöjde igenom tre böcker och en av dem kan jag verkligen rekomendera om någon tänkt läsa en bra bok under semestern; Box 21 heter den, en kriminalroman skriven av Roslund och Hellström och handlar i korta drag om två unga kvinnors öde som sexslavar i en innerstadslägenhet med elektroniska lås och en knarkares desperata flykt från sig själv, men också kring polisers arbete och gamla sår som vägrar läka, read it! 
Kunde inte ha haft en bättre semester, galna saker vi lyckades med som man kan skratta i timmar åt!!
Dock höll vi på att inte komma med flyget hem när vi insåg att vi glömt våra pass inlåsta på en stängd reception klockan 03.15 när transfern stod och väntade, men det löste sig :) hihi

image184
image186
Så här glad blev Lisa när hon fick träffa sin kära syster :P



Så, söndag, regn, sista dagen på semestern, är i Forshaga och har firat Lisas konfirmation (hon var sååå snygg i sin vita dräkt!) ska alldeles strax köra hem och träffa min vän som jag har längtat jättemycket efter! myyys.

image185
By the way, Do I look like one of the Hanson Brothers?
och isf, ska man ta det som en komplimang? haha!


RSS 2.0