Helt crazy fantastisk helg!

30-årskalas trodde vi, bröllop blev det!!
Dom totallurade oss och vi trodde vi skulle till Vedugnen och äta pizza tillsammans, men istället blev vi inlotsade i kyrkan och fick se när dom lovade varandra evig kärlek och blev herr & fru Adolfsson. Jag hamnade i någon sorts emotionell chock och tårar av glädje bara rann under hela vigseln. Det var verkligen jättefint och kunde ju inte ha varit bättre väder! På kvällen blev det då alltså kombinerat 30årskalas och bröllopsfest :)

Inte nog med detta...

Idag då!!! Klockan 16.12 födde min älskade vän Stina en liten flicka på 3,2kg och 48 cm lång. Ännu en gång glädjetårar och hela denna helgen har varit ett stort hallelulja moment!



helt fantastiskt gott kommer jag sova inatt!

vilket väder vi har!

Påminnelse till mig själv: Gå aldrig mer ut och spring en timme i gassande sol mitt på dagen. ever. Höll på att dö av vätskebrist när jag och Björn var ute på en runda. Om det berodde på värmen, eller det faktum att det blev några drinkar igår vet jag icke. Troligen en fin kombo, men vi avslutade med sommarens första dopp i älven och det var ju hur skönt som helst!

Nu blir det dusch och 30årskalas, ha en härlig lördag ni som läser :)


Nu har dom till och med gjort intrång i lägenheten!!

-Jag pratar såklart om myggorna!!! Jag blir heltokig på dom.. Slog ihjäl en som satt på benet, men två sekunder senare så flyger den iväg igen.. Hallå?!! Vad är det för mördarmyggor här i Karlstad egentligen..??

Igår tog jag, Soffan, Fia och Cissi en tur till Sommarplaya (hade ju hunnit ladda i en vecka nu haha) och det var hur trevligt som helst! Fullt med folk, underbart väder och hett som i en gryta var det därinne, men som vi sa, Äre playa så äre! Dock var det inte den allra bästa musiken tyckte vi, förutom på pensionärsgolvet för där avlöste den ena sommarplågan efter den andra varann, men där vågade vi inte riktigt dansa :P
Var riktigt trött i morse när jag hade första kunden kl 7.45, men dagen har gått snabbt och är nyss hemkommen från träning. Känner dock att det blir tidig sänggång ikväll, imorn ska jag och Lollo ha lite afterwork på jobbet. Klippa och färga varandra och dricka lite vin , har en utväxt som heter duga och ser allmänt risbuskig ut i håret, så det ser jag mycket fram emot. Sedan tar vi nog en tur på stan, Båten känns lite spännande, nån som vart där? Ser hur mysigt ut som helst i kvällssolen :)



Nääääär ska Pierre och Stinas baby komma då tro?
17e juni var det planerat, så nu går vi bara och väntar och väntar och väntar och.. ja ni förstår!
Björn har tippat att babyn kommer nu på lördag, så vi får se! Och Pillan ska bli fadder :)

Midsommar kom och gick..

..och var alldeles förträffligt trevlig!! 
Bjöd på jelloshots och rabarberpaj när gästerna kom (det gäller ju att hamna på pluslistan direkt efter att man släpat alla ändå till Forshaga!) och allt flöt på fint när vi senare körde igång grillen, hungriga som vi alla hunnit bli. Efter typ 10 minuters grillning "dör" typ grillen, och ett gäng bleka köttbitar låg fortfarande kvar ofärdiga.
Jaha, vad gör vi nu?? Ringde pappa Bengt såklart och tydligen var gasolen slut
"Men det är ju bara att ni åker ner till Shell och köper ny"  Hmmm,  det kändes inte aktuellt så jag gick över till grannen och dom hade visst en grill till övers! That´s what grannar are for!


hallon-jellos for the ladies!

Hyffsat väder fick vi ju också, vi var ju under tak så vi märkte ju knappt av regnet. Kubbturneringen blev dock aldrig av, men pilkastningen fick jag igång vid halv-två-snåret. Kom på den briljana idén att snurra några varv innan man kastade, så att det inte skulle bli så lätt att träffa mitten (som om det någonsin är lätt att träffa där??) men det slutade ju med att vi hade kastat bort nästan alla pilar och inte hittade dom i mörkret.. Antar att pappa eller grannarna hittar dom när gräset ska klippas... 

   

Kvällen gick som vanligt alldeles för fort, men fasen va kul vi hade -som vanligt!



Jennie says Peace out!



Föressten, inför nästa fest i Forshaga behöver vi ett bra tema, än så länge är Smurfarna det förslag som kommit in. Så om ni inte vill måla er blå och gå i blöjor och vit mössa så kom gärna med förslag =)
Vinnande förslaget får ett mycket exklusivt pris under festkvällen! hihi.
Alla ska med!

forshaga by night

Slutade tidigt idag och begav mig tillsammans med Soffan till metropolen Forshaga! wooow
Vi har sovit, ätit kycklingsallad och haft det himla mysigt, till och med gjort en rabarberpaj tills imorn som vi är skitstolta över! (har iofs inte smakat den än, men det luktar gott och det är väl ett bra tecken?)

Alldeles nyss kom våra herrar och Richard hade med sig en "midsommarkasse" från Maxi som han hade fått när han slutade jobba idag och den var fylld med massa gott! Typ chips, kex, ost, jordnötter, maraboukaka, chokladcookies, twistpåse.. u name it, så nu ska jag goffa lite innan jag rullar i säng..


Soffan & jag back in the days!


vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..?

snart helg ju!

Härligt med en kortvecka sådär, bara att tacka och ta emot!
Jag o Soffan hade tänkt gå ut ikväll på premiären av SommarPlaya på Pitchers, men så märkte vi i sista stund att det var nästa onsdag som var rätt.. Hade kännts lite jobbigt att komma en vecka för tidigt..

Igår fick jag en midsommarpresent av en kund, så himla fin tavla som hon målat åt mig "Ja,  jag vet ju att du tycker om tulpaner så mycket så jag målade några åt dig" Hur goa kunder får man lov att ha??



Nu när kvällen blev utan planer helt plötsligt så har jag passat på att vara lite huslig, gjort broccoli&ädelost-paj och även jelloshots inför midsommar =) hoppas dom blir yummie.. Helgen ska spenderas i Forshaga med bästa vännerna och hoppas på BRA VÄDER tack. Ska packa lite, för Soffan och jag åker direkt efter jobbet imorn, men vad ska man ha på sig tro..??
Jaja, hoppas ni får en grym helg allihopa, dansa ordentligt runt midsommarstången!

btw. Fan va grymma dom är i So you think you can dance, jag försöker härma deras danssteg lite lätt, men det känns lite sisådär..


förra helgen blev det mycket tequila.. jisses!

..& där ser ni även min lady gaga style =)

fy fan va vi e bra!

För vi har cyklat Vättern, för vi har cyklat vättern... Så kan man faktiskt sjunga, för vi gjorde det och vi var så jäkla bra :)
Det var ett kyligt och småblåsigt Motala som vi anlände till på morgonkvisten och började med frukost, fixade cyklarna, provade cykeloutfiten och kände av stämningen helt enkelt. hehe.
10.44 gick starten och typ 10.43 rusade vi in i startfållan med andan i halsen och trodde vi skulle missa starten, men vi hann i tid och cyklade de 10 milen på 4 timmar .
När vi kom i mål fick vi medalj och mat, potatisbullar och sallad, och jag kan inte minnas när potatisbullar smakade så gott senast!

  


Sedan styrde vi kosan hemåt, nöjda, glada och med suget i partytarmen så var stämningen i bilen på topp! I typ 5 minuter, sen somnade alla..

... men sen vaknade vi till och festade te´t littegranna, because you´re worth it!

   

Mycket fin helg har jag haft och mycket fina vänner har jag -ni är äkta diamanter allihopa  ♥


Idag har det varit massa studenter på jobbet som har blivit fina inför balen, imorn och på lördag vankas det ännu mer bal, det var tider det! Herregud va åren går fort, fast egentligen känns det som man har hunnit med en massa sedan man sprang ut från Sundstagymnasiet fylld av ett lyckorus och fast besluten om att livet skulle levas till fullo! Lycka till nu alla studenter!

Nej, nu säger Björn att jag måste duscha innan jag går och lägger mig, ojdå hade visst glömt det efter träningen..

Sov gott.


laddning pågår!

ojoj, imorn äre dax för tjejligan plus pappsen (chaufför och manager) att åka till Motala och kämpa oss igenom Tjejvätternrundan, 10 mil på cykel med smaaaal sadel!
Jag och Björn har varit hos Cissi och laddat med pasta ikväll, Soffan anslöt sig till oss och vi dansade loss lite för att frigöra nerverna haha. Jag vet att även Linsa laddar på sin gata i stan!
Kommer ha med kameran och föreviga denna (förhoppningsvis) underbara dag :)

Det som dock har varit lite tråkigt idag var ju att jag inte hann med att fira Jempis som tog examen, Grattis för fan :)


♥ Jemp & Soff  ♥


...och så hoppas vi förstås att April Hours vinner ikväll på Nöjes!!

Det var allt från mig ikväll, nu ska jag packa iordning och sedan försöka få några timmars sömn om ögonlocken vill blunda..? För just nu känner jag mig ganska speedad..

Fest imorn allihopa, och då ska alla med :)

bloggtorka

Jepp, det verkar så, jag har haft så himla fullt upp sedan jag kom hem från Türkey, ingen ro och ingen vila här inte! hehe. Plus att diverse plusgrader gjort att man knappt ens varit i närheten av en dator, förutom när alla räkningar skulle betalas då :P
Turiket var ju i alla fall hur gött som helst! För er som är nyfikna har ju Lisa lagt upp lite bilder på Facebook =) Jag möttes i alla fall upp av en älskling med en prydlig mustasch när jag kom hem, sååå sweet ;) mot prostatacancer ni vet!



Helgen som var var ju hur härlig som helst! Vi började ju fredagen med siktet inställt på sista SommarPlaza, men förfesten var alldeles för trevlig för att lämna så vi blev ju lite sena (ryktet var ju att biljetterna skulle ta slut så man var tvungen att vara tidigt på plats.. tråkigt :P) och efter att ha stått i kö i 30 minuter, var två meter från entrén, lekt köpolis (och gjorde det förjävla bra haha!) och hade en blåsa som var på bristningsgränsen så sa den lille vakten att "Nu är det fullt härinne, ni kan lika gärna gå nån annanstans!" hahahaha, så himla kul... NOT :P
Men icke gråta över spilld mjölk tänkte vi och drog till Koriander där vi dansade som tokar tills klockan blev två och jag mötte upp min något överförfriskade sambo (som varit på Plaza sedan 19.. jisses) gick hem och åt färskpotatis, gravad lax, gräddfil med gräslök och melon -hyffsad nattamat där!
För övrigt var jag sjukt nöjd med min LadyGaga-rosett-frisyr, men hade ju ingen kamera med så jag kunde föreviga den! Men det kan hända att det blir en repris nu på lördag efter cykelloppet..

På söndan var jag, Soffan och Cissi uppe i ottan (läs klockan 10)  och tog oss en cykeltur till Deje, köpte glass och kexchoklad och åkte hemåt. Genrepet inför nästa helg var det och det ska bli sjukt spännande att se hur kroppen mår efter 10 mil.. Tjejvätternrundan, here we come liksom =)
Dessutom fick jag ett par tokheta cykelglasögon av Soffan idag och har cykelbyxor med typ inbyggd blöja, så detta kommer gå fin-fint!
Eftersom vädret var hur fint som helst så passade vi på att ta en båttur som vissa i sällskapet avslutade med ett dopp, jag var absolut inte inräknad.. badkrukigast ever..



Sen var det ju Morsdag också, och eftersom jag har VÄRLDENS BÄSTA MAMMS så åkte vi ju till Forshaga och firade henne. Hon fick ett paket från BodyShop och kommer lukta jättegott i sommar, det kommer jag också eftersom dom hade erbjudande "köp 3 produkter betala för 2" -jag faller alltid för sånna grejjer, för visst har jag tjänat pengar då? eller..? 

 


finns det hjärterum så finns det stjärterum, inga problem att fixa cykelparkering i lägenheten inte!


 


RSS 2.0