blågult Lajsen

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med täcket upp till näsan och ska kolla på ett avsnitt av "Mammas pojkar" innan jag somnar in.. haha mammorna är ju för härliga


Lilla Lajsen kom ju med i u-19 landslaget och då är man ju såklart en tokstolt storasyrra!
U go girl!!


Fick en bula i pannan idag, det var inte igår vill jag lova! Björn råkade smälla upp en kökslucka rakt i pannan på mig så jag såg stärnor (nästan..) och ut växte ett litet horn.. Funderar på att göra en pa andra sidan också, så har jag ju två horn på Halloween på lördag!? hehe.. eller inte.. ajaj..

Sen efter träningen gottgjorde han mig och hjälpte till att färga mitt hår ( plus halva badrummet, ryggen, mina öron och sina armar) -blev jättebra, så snart kan han komma till salongen och jobba :-)

Nej, mammas pojkar nu och snart äre hâlja!!


å då blir det halloweenkalajs -vad ska du klä ut dig till?

Stand up!

En poäng mot Mora idag, känns bra, men aningens surt att dom fick med sig en extra poäng från sudden -den skulle ha varit vår! För fasen vad vi kämpade på bra idag, vi var hårda och slet i defensiven, visade målvilja och var effektiva framåt -tillsammans.
Imorn är vi hungriga efter första 3poängaren!

Efter matchen följde la familia med hem på mat, mammsen fyllde år förra lördagen och idag såg vi till att fira henne lite. Vi gick till Mongolian Steakhouse och körde en take-away på buffén, jisses va mycket mat!
hihi, någon hade dock varit lite busig och suddat bort lite av texten på skylten utanför restaurangen " Mongo Buffé 159:-" jaaa.. sånt tycker jag är kul, humor på hög nivå :P
Sen hade jag gjort mango- och passionsfruktsmousse med färsk mango och riven choklad till efterrätt -i say mums!



Pappa hade med en bultsax så att jag skulle kunna komma in vårat förråd för första gången sedan i juli (!!) när jag lyckades tappa bort våran enda nyckel ner till förrådet, plus nyckeln till hänglåset.
Känner att det börjar bli vinter och att vi borde ta tag i att hämta upp lite uggs, halsdukar och bra kolla läget där nere. Det har ju varit flera inbrott med uppknipsade lås, men jag har varit ganska lugn. Jag tror ingen skulle vara sugen på att göra inbrott i vårt förråd. Det ser förjävligt ut och är absolut inte nån ordning på någonting därinne, de som gör inbrott måste liksom tänka "nej fy fasen den där skiten ger inte jag mig in i!".
Jag och Björn har inte pratat med vår hyresvärd om en ny nyckel ännu, så jag sökte efter en grannes nummer på eniro och presenterade mig "Ja hallå, det är Pernilla din granne, två trappor ner,har du möjlighet att hjälpa mig in i förrådet?"
Två minuter senare mötte vi upp honom, med bultsaxen i högsta hugg, vilket gjorde att det hela såg mycket suspekt ut -och min granne aningens nervös :P hihi stackarn.
Precis som jag föranat så hade vårt förråd sluppit inbrott, de två brevid hade dock fått påhälsning..

Nu sitter jag framför datan här och har höjt databordet, samt satt mig ordentligt och rak i ryggen i soffan, för att inte min rygg ska bli värre. Igår hade jag så ont i ryggen att Björnen fick hjälpa mig upp ur soffan, men innan matchen idag fick jag en rejäl massage och då var det inga problem att spela. Men jag har kommit fram till att jag nog har fått musrygg, pga min horribelt dåliga  dataställning  (tänk er en cheese-crunchy och tredubbla den!!) och det heter ju musarm när man har ont i armen, så då borde det väl heta musrygg om man har ont i ryggen? eller..?

Nej nu blire en satsumas och lite plock här hemma, sen ska jag för allt i världen inte glömma
att ställa om klockan före jag somnar, en timme framåt såklart!

-haha nooooot! Där trodde ni jag hade noll koll va?? En timme bakåt såklart ;-)


vi kör en pyramid på det och säger gonatt!

 Christer har fotat: www.xdr.se

 


Dagens Ordspråk

Det finns inget skönhetsmedel som går upp mot lycka.



Nej nu blir det är ta med datorn till sängs och titta på Bonde söker fru -favoriiiit!!


Träningsvärk?

-Jo jag tackar!!! Herregud, efter ridingen i lördags så har ju mina ljumska vart helt förstörda, det var ingen som berättade den lilla detaljen för mig. Är först idag som jag kan gå hyffsat obehindrat :P
Men jisses va kul det var! Jag måste erkänna att jag blev lite nervös när jag först kom in i stallet och såg hur stora hästarna var, men sen gick det som smort. Förutom en liten incident när vi skulle komma upp i sadeln. Alla andra sprätte lätt upp med foten i bygeln (kan det heta så tro??) men jag kunde för allt i världen nå upp! Trots att jag har överlägset längst ben. Så Isak som hade hand om oss under dagen fick springa efter en pall så att även jag skulle få komma upp i sadeln :-)
Väl uppe så gick det ju som smort, en riktig talang skulle jag vilja påstå haha. Vi var ute på en härlig två-timmarstur i skogen och vädt kude inte ha varit bättre! Jag både travade och galopperade, första gången i hästsadeln hörrni, inte så illa va?
Synd att hästar inte är rumsrena och lite väl stora, annars hade jag gärna köpt en och haft i lägenheten..



Visst ser jag ut som en äkta hättjej!!?

God mat på saloonen efter ridturen!

Igår var jag och Lollo på kurs i Stockholm hela dagen, jättekul! Missade ju fysen på kvällen, men jag hade nog inte kunnat ta ett löpsteg tror jag. Åter igen ljumskar!! haha

Nej nu blir det hôpp i sânga!
Älsklingen har varit sjuk i två dagar, men har ändå städat hela lägeheten och tillochmed hängt alla mina jeans (typ 25 par) i färgordning :P
Nya sängkläder ligger också i -i like!

been there done that, messed around

Nu äre fredagsmys som gäller! Så jäkla mätt jag är nu, vi båda ligger utslagna i soffan och har precis sett utslagningen på Idol -hahaha humor!
Ikväll har jag lagat inbakad fläskfilé med rödlök, ost och bacon -smarrigt! Och krispiga klyftpotatisar med god sås.. mm.. Sen gjorde Björn hallonpaj med vaniljsås, så nu finns det inte plats nånstans i magen mer..
Hade ju tänkt ta kort på fina middagen, men kom liksom på det när jag käkat hälften och då såg det liksom inte lika aptitligt ut :P

Imorn ska jag och mina arbetskompradres ut och leka vilda västern i Ulvsby! Vi ska rida och ha skitkul, eller jag ska försöka lära mig rida är det tänkt.. Isak som driver ranchen har sagt att jag kommer va som en riktig cowboy efter en timme i sadeln, ja.. det återstår ju att se!
Senare på kvällen blir det höstvisning på Blue Moon med buffé och trevligtheter, det blir nog nice!

Nej nu ska jag nog ta med mig datorn i sägen och kolla "Mammas pojkar" hihi. Jag har ju upptäckt att man kan kolla på tv-programmen i efterhand på nätet och det är ju helt fantastisk för oss som tränar typ varje kväll! Nu ska jag inte missa ett endaste avsnitt av de fantastiska bönderna, ensamma mammorna och mammas pojkar! amen!
Soffan mobbar mig dock lite för att jag typ är "såååå seeen" med att upptäcka detta, men bättre sent än aldrig :)

Match på söndag mot Täby och idag åkte några av brudarna ner för myspys med utvandrar-brudarna i storstan. Hade ju jättegärna följt med, men det får bli kramkalas på söndag istället!


Gul och God

Just vid den här tiden på året blir jag lite smått beroende.. av satsumas! Herregud va goda dom är, slinker ju lätt ner en 3-4 åt gången alltså! I like!
Sen runt jul så är dom ju torra och fulla av kärnor, så det är ju lika bra att passa på!



Idag har jag köpt en ny vinterjacka, kändes jättepassande i ösregnet.. Men jag hittade en fajn jacka från Didrikson´s på Team Sportia som nog ska hålla mig varm när vintern kommer, för det gör den väl snart? eller??
Så nu har jag dåligt med plats för min gamla jacka i garderoben, så om någon behöver en ny så hör av dig så får du min!
En röd, Everest dunjacka i strl38 :-) har ingen bild, men ni vet säkert hur den ser ut..
Annars blir det att ge den till myrorna, för slänga den går ju inte!

Nej nu blire att ladda inför matchen på söndag, Huddinge borta och jag känner att vår första
3-poängare kommer nu!! Kändes bra på träningen idag, dock var jag lite väl mätt för Lisa hade stekt grahamsvåfflor med grädde och sylt som vi mumsade i oss en halvtimme före uppvärmningen, himla gott var det i alla fall!!

Imorn är det fredagsmys! yey!

up´s and down´s

Usch, en tung helg.
Två riktigt tunga förluster.
Känner inte för att analysera, utan det är bara att se framåt!


vilket sväng-gäng alltså!

Har precis varit på bio med älskligen, Flickan som lekte med elden. Bra film! Det var ju ett tag sedan jag läste boken, men fy fasen va bra den var och filmen var riktigt sevärd. Kanske kan det vara lite svårt att hänga med om man inte läst boken dock..
Nu sitter vi och har söndagsmys med äppelpaj, vaniljsås och kaffe =) myspysigt värre!
Kvällen igår var också myspysig, var i Forshaga och mammsen hade gjort Kreolskans Gryta, huuur gott som helst! Så såg vi på gamla inspelade videor som pappa filmat från 80 och 90-talet, sjukt kul! Fasen va vi skrattade!!

  Vätternrundan! -check
  Kristinaloppet! -check
  Vansbroimmet! -check
  Lidingöloppet! -check

Sådär, där har ni Tjejklassikern i bilder som vi grejjat under året! Fasen va kul det har varit och visst ska vi göra detta tills vi blir gamla Lina?? Jag ser oss i krutgummorna som stod före oss i starten på skidorna och vi undrade Hur fasen ska DOM klara att ta sig runt!? härligt!
Och Soffan -du hänger väl på STORA klassikern? Då slipper du inte undan! :)

Imorrn är det måndag, första dagen på en fantastisk vecka!
sleep tight.

in the mood (mud?)

..jaa just nu sitter jag och Lajsen med lermark i ansiktet och laddar
för dagens träning.. Vad tror ni?



Jag och Lina klarade ju sista etappen i TjejKlassikern i söndags och ikväll
tänkte jag uppdatera med lite bilder från våran resa, yey!!
Nu blir det träning och finslipa inför helgen, då är det 6 poäng som gäller!

RSS 2.0