idag mår jag lite illa faktiskt

Gårdagens festande gör sig påmint med besked vill jag lova! Har någon ett nytt huvud som inte smärtar att låna ut så vore jag glad. Jisses.. Hela dagen har varit som ett enda töcken liksom, men snart blir det sömn :)

Igår hade vi avslutning med innebandyn och det var en himla trevlig dag måste jag säga! Vi började med nån vildmarks skattjakt borta i Mangskog där vi klättrade i berg, gick ner oss i dy (vissa trampade ner sig till midjan, haha!) trampade på ormar och kröp inne i mörka grottor! Dessutom firade jag ner mig ner för en klipphäll och det var grymt häftigt -snacka om adrenalinkick!

Kvällen inleddes med god mat och fortsatte i festandets tecken! Hade hur kul som helst och lyckades bli huuur full som helst (hey, hur hände det??) Vid halv ett drog vi till krogen och efter 10 minuter på Nöjes så cyklade jag och Fia till Blue Moon och körde shotrace, så otroligt viktigt att göra det där racet när det är typ 30 minuter kvar av kvällen :P haha

Vandrade (läs vinglade) barfota hemåt och däckade innan jag ens nått sängen..


Jag har flyttat tillbaka till stenåldern

Har varken internet eller dator i lägenheten så därför är det en väldigt seg uppdatering på bloggen just nu :P
Appropå den fantastiskt söta hunden i förra inlägget, så hittade jag den bilden på Staffans dator och tänkte inte så mycket på vems det var -utan mer hur trevligt det vore om den prydde mitt inlägg :) However så kan jag ta bort bilden om Linn vill det? Eller så kan jag också gärna köpa hunden :D

Nu har jag äntligen börjat jobba på Clara och jag trivs jättebra, himla skönt att slippa åka bu-bu-bu-buss varje dag. Dessutom fick jag en cykel av mor & far i helgen så den har jag glidit runt på, ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan den blir stulen (mina cyklar har en benägenhet att alltid bli det nämligen..)

image158
Stephanie -is´t she gorgeous?


Helgen som var så fick jag finbesök från Sthlm i form av Stephanie som stannade i några dagar, vi hade hur mysigt som helst och åt hur mycket som helst (och hur gott som helst) Så när hon lämnade mig på lördagen så var det första jag gjorde att springa till SATS för försöka bli av med åtminstone några kalorier.. När jag står där i trampmaskinen och kämpar så ser jag plötsligt mitt ansikte komma upp på den stora reklamskärmen (???) -what?? haha, jag hade ingen aning om att den bilden de tog på salongen skulle hamna där, plus överallt i Karlstad.. jaja, nu vet folk vart de har mig iaf, och jag vill gärna ha er där också :)

Nu har alla kommit hem från sina utlandsvistelser också, fan va blek jag känner mig! men jag är inte bitter.. Har fått jättemysiga presenter, så idag kändes det som lilla julafton :D Plus att lillsyster Lisa fyllde 15 och fick ett par godis-string och presentkort på salongen av mig (jag har sån fantasi när det gäller presenter -NOT :P haha), så det blev tårta och annat gott.. så nu kan jag mätt och belåten krypa i säng..

En arbetsdag kvar, sedan helg! På fredag ska jag iofs sminka till två visningar på Blue Moon och Arena, men på lördag blir det innebandyavslutning och festen börjar tidigt på morgonen.. och håller förhopningsvis på till tidigt morgonen därefter! Och jag tror, eller jag är ganska säker på att det bara finns ett läge vad gäller formen på lördag (som det blir på alla lagfester..) och det kan beskrivas med några få bilder...



GRATTIS LISA BABY!

image157

in her new strings ;D

så sant som det är sagt


"The only rule is don´t be boring and dress cute wherever you go.
Life is too short to blend in." -Paris Hilton


image156

is it me or is it the alcohol?

Dagens fråga
Om Pernilla bestämmer sig för att ta det hyffsat lugnt en lördagskväll, varför vaknar hon då upp i fel säng med huvudvärk klockan 15.00 på söndagen??

Jo, ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt och igår var en sån dag. Pappas 50årskalas började fint med några glas vin och det var det jag hade tänkt hålla mig till hela kvällen och sova här i Forshaga. Men när bag-in-boxarna med gin & vodka åkte fram så lärde jag upp lillgrannen Marcus att blanda lite groggar -och det gjorde han med besked! Han så gott som sänkte hela sällskapet och när han med förtjusning upptäckte hur kul det var att blanda shots så blev det ju inte mycket bättre.. herregud.
Det var väl någonstans mellan den 7e och 23e shoten som jag tappade lusten för att ta det lugnt och fyllde en kasse med öl och begav mig till min käre vän Fredrik och såg den rafflade (?) upplösningen av Schlager-skiten och precis när vi var påväg till Megana (ja gott folk ni läste rätt, ett tag var jag påväg till den lokala puben) så fick jag ett lustigt samtal och två minuter senare så satt jag i en bil påväg till Väse (ja gott folk ni läste rätt igen, fråga mig inte varför med Väse kändes helt rätt en lördagnatt)  Där, mitt ute i ingenstans var det lite kalas i en sommarstuga och framåt 3-snåret så insåg jag att jag ville åka hem till kära Herrhagen o sova, hur man nu löser det?
Några telefonsamtal senare hade jag väckt och involverat hela sällskapet i att ta mig hem och lyckats fixa skjuts hem så jag var hemma strax efter 5.. Så i morse (läs eftermiddags) vaknade ja upp i lilla lägenheten och undrade om jag verkligen tog det så lugnt?? hahaha -jag är helt retarded and i love it!

image151
hey mr Bartender, en 12a tack!
image152
5 shots -snabbt å lätt, färdigbrett.. en omgång till tack!
image153
Någon ser ut att vara lite påverkad av alkoholen..
image154
..men skit i de, vi kör en till!
image155
you´ve lost it girl..

over and out,
nu ska jag hem och sova för imorgon börjar jag mitt nya liv som heltidsanställd -jippiie.. eller nåt..


undviker lägenheten just nu

..för där väntar ett gigantiskt diskberg från igår (!!!) då jag, Sara och Sandra hade kvällsmys efter träningen med mackor, gott pålägg, rabarber-youghurt (den rekomenderar jag starkt förövrigt!) the och såklart blåbärspaj med glass.. Så gissa om jag var osugen på att diska igårkväll när dom gick :P

I morse var jag tidigt uppe för att träffa Kenneth på SATS och vi gick igenom mitt nya träningsschema, därefter sprang jag till studion där vi skulle plåta NEWZ-repotage + omslag och jag lyckades såklart vara en dryg halvtimme sen.. tidsoptimist -javisst! Väl där så fick Malin och Petter make & håret fixat, sedan var det sommartema och fina sommarkläder som gällde i några timmar :) Håll utkik i nästa nummer av NEWZ!

image150


Direkt från plåtning ut till Bergvik med mamma för att handla lite smått å gott (7,5 kilo potatissallad -gott,  men inte smått!) inför pappas kalas imorn och jag inhandlade även ett par svarta shorts på H&M, tog storleken i det tajtaste laget eftersom jag har bestämt mig för att komma i en storlek mindre snart (eller så fort som möjligt egentligen, men det är väl lite orealistiskt att det händer över en natt kanske..??)

Nu ska jag och Staffan ut å käka lite o eventuellt besöka Karlstads nattliv, Sahara Hotnights spelar ju ikväll och dom hade jag gärna sett, mensom sagt -jag har ju mitt diskberg som väntar hemma och som ingen tydligen tar reda på, så det får inte bli för sent ikväll så att jag somnar ifrån det..

vart tog hälsan vägen?

Hallå alla män! kampen mot prostatacancer pågår ju för fullt i Sverige, alla odlar sina muschar och detta är nog första gången jag tycker det är okej att ha mustasch, gå in på http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1056492,00.html och anmäl dig för den goda sakens skull! (och för att du blir otroligt inne)
 
idag har jag börjat mitt nya liv.. eller ja, försök till att komma tillbaka till mitt gamla liv innan skada och festande, festande, festande och andra dåliga vanor tog över :-P Tog 5km med stavarna innan jobbet, och jag måste säga att det var med blandade känslor jag tog mig runt, herregud.. Här har ni en som verkligen behöver försäsongsträna! frågan är om jag vågar mig dit imorn..??




Måste bara lägga in lite bilder från D:Fi-turnén som jag har fått nu, kände mig lite stolt över att få ha head-set att prata i :-P






Imorn ska jag även till vårdcentralen och ta bort mina stygn, kändes som om jag blev dumförklarad när jag ringde och bokade tiden..
Pillan "Hej, jag skulle vilja ha en tid för att ta bort några stygn.."
Sköterskan "Javisst, vad har du gjort för ingrepp?"
Pillan  "Jag har tagit bort en skruv som var lös.."
Sköt. "Ehm, okej.. vart satt skruven då?"
Pillan "I knät.. Fast stygnen sitter iofs på smalbenet.."
Sköt. "Ja, men då är det nog ganska troligt att även skruven satt där, om stygnen nu sitter på smalbenet!"
Pillan "Jaa, joo.. det kan nog stämma ja.."
Kände att jag inte riktigt hade koll på läget, men hursomhelst ska jag dit imorn bitti och äntligen få bort den osexiga blå fiskelinan från mina ännu mer osexiga bleka ben, hurra! Som pappa så fint sa "Kunde dom inte passat på att ta bort alla lösa skruvar medans de väl höll på??"  Tack pappa, jag älskar dig också <3

image149
nybliven 50-taggare!


Nyss läste jag en artikel på aftobladet.se som gjorde mig lite gladare om att högerhänta vänstertittare är smartare (läs nästa inlägg) , yeah, and I´m back in the game ;-D haha.

Vänstertittare är smartast

hehe, aftonbladet.se bekräftar vad jag alltid anat..

image141
Greppar du med höger och tittar med vänster? Grattis! Då jobbar du förmodligen snabbare än kollegorna.
   En tredjedel av alla människor har ett dominerande högeröga, resten har ett dominerande vänsteröga.
  Nu har några forskare upptäckt den perfekta kombinationen: högerhänt och vänsterögd.
  
Lyckokombination
Dessa personer har bättre uppfattningsförmåga och läser snabbare, skriver tidningen Diego.
  Lyckokombinationen gör att ena hjärnhalvan inte behöver fokusera på både ögat och handen, förklarar forskarna på Modern University for the humanities i Moskva.
  

Testa ? är du högerögd?

Så vet du om du är höger- eller vänsterögd:
Titta med båda ögonen och peka på ett föremål långt bort.
Håll kvar handen och blunda med vänster.
Om du fortfarande pekar på samma föremål är du högerögd. Annars är du vänsterögd.
Källa: Diego

what´s your pornstarname?

Champagne Waters, passar himla bra åt mig -eftersom jag kind of gillar champagne :-) Kan vara bra att veta om jag ska byta karriär, eller extraknäcka som pornstar.. Om du har lika lite att göra som jag så kan du ju kolla upp vad ditt porrnamn är... http://blogthings.com/pornstarnamegenerator/ och göra en massa andra ovärdiga tester :-P haha.


Det gick faktiskt bra på jobbet igårkväll, inga större katastorofer inträffade. Folk var som vanligt fulla och blev glada bara det serveraders sprit (gärna en extra stark 6a!!) så krogfolk är lätta att tillfredställa..
Mig kan det också vara ganska lätt att tillfredställa, det vet mammsen.. Just push the cake-buttom..
Frusen hallontårta är grymt gott nu när det börjar bli lite somrigt, som idag!

4 dl Kelda vaniljsås
225 g färska eller frysta hallon
två dubbeldajm
100 g små maränger

Garnering:
färska eller frysta hallon


Gör så här:
Vispa vaniljsåsen hårt och rör sedan i hallonen. Krossa dajmen och blanda även ner den. Varva hallonsmet och maränger i en rund form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfolie och frys tårtan i minst 4 timmar. Lägg upp glasstårtan på ett fat. Garnera med hallon.
såååååå gott!

image140


vädret gillas!

Så himla gött väder och jag blir på så bra humör! Trots att både ögon och näsa rinner konstant (pga jäkla pollenallergi-skit) så gillar jag Sverige nu..
Kom nyss hem från flygplatsen där jag hämtade upp tre pepparkakor i form av mor, far och yngsta systern så just nu känner jag mig blekare än blekast, men, men -det löser sig nog så småningom..

Har varit ledig i tre dagar nu och det är grymt skönt, kan tänka mig att bli lyxhustru på heltid faktiskt, men ikväll ska jag jobba på Nöjesfabriken och har inte blandat drinkar på över ett år så ja vette fasen hur detta kommer gå alltså.. Det blir bara vodka-redbull i min bar! :-) Fast ni får gärna beställa min favoritshot (inte att dricka själv, bara favorit att blanda och se ansiktsuttrycket på den som dricker!) Flat Line med Sambuca, Tequila & Tabasco, Flat Line är ett sjukvårdsuttryck när hjärtat stannar och EKG visar en rak linje, hehe -bra namn på en shot!
image136

Nästa måndag börjar jag på nytt jobb också! -Klara -en frisersalong, kommer jag finnas på framöver, ska bli grymt kul!
På måndag drar försäsongsträningen igång också, mindre kul måste jag väl erkänna..
Nej, nu serveras det fika på altanen -gött!

image138

-ägnar en extra tanke åt min stackars Sandra som springer nåt löplopp i Mariestad, må benhinnorna vare med dig!

the devil wears prada

ÅHH! Jag och Soffan hade myskväll ikväll och såg på Djävulen bär Prada, men mot slutet av filmen så flippar den ur och vägrar fortsätta, jäkla hembrända-dvd-skit!! Så om någon har den filmen och vill låna mig den blir jag tokglad :-) Det var iaf mysigt att träffa min kära syster-yster..

image135


Valborgsfirandet igår blev faktiskt ganska lugnt, eller ja.. jo, ganska lugnt :P Inflyttningsfest hos Stinas vän Johan i hans supermysiga lägenhet.. Vi åkte dit tidigare (eller ja, det var meningen att vi skulle komma dit 1 1/2 timme tidigare, men det blev 20 min tidigare) för att hjälpa till med all plockmat som skulle fixas, samt äta lite thai-mat för att grunda bra.. Blev lite stressigt, men som tur var kom inga gäster i tid så allt blev färdigt lagom tills dom anlände! Gästerna droppade in och trots att jag var proppmätt av all thai-mat så slank ändå plockmaten ner.. och lite till..

image134

Efter flera glas vin bestämde jag och Carro att vi skulle göra en avstickare till en annan fest i närheten, där det också såklart serverades mat. Så vi gick dit, åt och drack upp det som fanns kvar, sedan tillbaka igen :P haha. Vid det här laget när vi kom tillbaka fanns det bara några tappra festande själar kvar på Johans fest som bojkottade krogen denna kväll (givetvis min underbara vän Stina som alltid är den som droppar av sist!) efter att en söt kille med halvfullt whiskey-glas försökt få med mig som kvart-över-tre-ragg kände jag att det var dags att gå hem och sova -ensam :P

image129
true love


När jag i förmiddags skulle lämna Göteborg och min älskling Stina så lyckades jag hux-flux hamna i fel körfält och insåg att bilarna kom körandes emot mig! Efter en snabb manöver hamnade jag i ett vägarbetsområde där jag fick öva på mina backkunskaper och efter att ett tiotal bilar tutat på mig så lyckades jag ordna till det så att jag körde i rätt riktining :P jag skyller allt på göteborgs vägarbetares oförmåga att skylta när man bygger om och står fast vid att jag är en utomordentligt grym bilförare! ;-) så var det sagt..



over and out / allas er transa-spice :D

RSS 2.0