Att handla på känsla är inte min grej

Nyss hemkommen från bio med min kära syster Sofiiiia och jag är på sånt himla bra humör!!! Bion var tokbra, the ugly truth hette den och jag kan verkligen rekomendera den om man vill se en film som får en att må bra. Vi skrattade helt hysteriskt.. i like!

Nu ska jag ta och slänga ihop mina löpargrejjer i nån väska inför imorn tänkte jag mig. Ska bara se till att hitta en bra väska ibland all röra i lägenheten, för jag känner att den där avlånga innebandy-korv-väskan inte får följa med till Stockholm imorn! Men det får nog löparskorna och mp3´n göra känner jag..



Efter matchen igår mot Lockerud så var jag lite besviken, jag ville så otroligt, otrooooligt gärna vinna, men det slutade ju bara med en pinne för oss. Men som jag och systrarna sa Nu lämnar vi skit-känslorna kvar här i skit-hallen och åker hem! och idag tröstade vi oss med lite shopping! Jag, systrarna och mammsen trängdes bland alla glada människor som fick påfyllt på kontot igår! Var jättelängesedan jag gick i affärer måste jag säga och det märktes när jag skulle köpa resemjukisbyxor att ha på matcherna. Jag tog med mig ett par som såg bra ut, betalade och gick hem. Sen när jag skulle mannekänga för Soffan så kändes det som att någongång, någonstans så gick nåt snett...?


..jag vet inte, men det kändes som som dom var liiite väl stora??
så nu måste jag iväg och byta till nåt mindre än XL..  jag som trodde jag kunde min storlek.. jisses..

Förutom den lilla missen så fick jag faktiskt med mig lite grejjer som passade! yey!

Nej nu blire höppisääänga!


Bara en liten kvällstankte..

Nånting som slog mig alldeles nyss
-Ska ju springa Lidingöloppet på söndag! jisses.. Sista etappen av Damklassikern som jag och Lina ger oss iväg på,  och Cissi och Fia också på sitt håll såklart! Ska bli skitkul att göra denna sista grej, alla människor, stressen och allt annat som är runt omkring och så vidare.. Men så är det ju dethär med löpningen.. Känns ju lite sådär att göra det två dagar efter match och bristen på långlöpning lär (förutom träningsvärken och den där känslan att blivit överkörd av ett tåg som infaller sig efter match) göra sig påmind -men är det inte det som är meningen med utmaningar så säg!?
Först ska vi åka till Mariestad och vara hungriga som tusan!

Ikväll har jag, Lotta och Linda varit ute och käkat på Pace (den nya restaurangen brevid Valfrids) och det var hur god mat som helst och mysigt också! Tips! Linda ska ju sluta hos oss så vi hade lite avskedsmys, mätt och belåten rullade jag hem..

...och nu ska jag spoona ner mig brevid älsklingen..


jag extraknäckte även som nanny till lilla Klara i lördags..

Såhär ska jag alltid se ut när jag blir mamma nångång i framtiden!
(precis som hollywoodfruarna)
Bortsett från champagneglaset kanske, det får nog bara följa med på onsdagar och lördagar..
-vad tror ni om det?


Mat är ju aldrig fel!

En kanelbulle hade minsann Lajsen lämnat till mig idag som jag nu sitter och gottar i mig tillsammans med en kopp te -vardagslyx alltså! -tack gumman!
Vardagslyx nummer 2 är att jag kom hem till en nystädad lägenhet och maten stod på spisen! Mormor har varit här och fixat idag, först var hon hos mig på salongen och blev snygg och sedan intog hon hemmet här med grovstädarhandskarna.. Härligt!!!

Usch, nu måste jag nog byta kanal på tvn.. Det är en gubbe som ska bli hälsosam och tydligen är det jättenyttigt att dricka sitt urin..?? Yuuuckk I say, så nyttig blir jag nog aldrig... Freaks..
Har också tittat på Svenska Hollywoodfruar ikväll -programmet alla pratar om ;-) Dom är ju lite roliga måste jag säga, tänk att leva i deras lilla bubbla och ha en vigselring för 900 tusen.... dollar! hehe. Detta måste jag ju följa på måndagar alltså!

Oh, vet ni vem jag såg igår vid Slussen??  Lisbeth Salander!
Eller ja, Naomi Rapace (eller hur det stavas) och hennes lilla familj :-) litte coolt måste jag säga, hon är ju grym!Kom på att Flickan som lekte med elden ju hade premiär i fredags, så den måste man ju se snart -som jag har längtat! Böckerna är ju helt fantastiska.
Någon som sett filmen än??

 














coola Salander!


Brunchen igår var förövrigt heeeeelt fabolous! Jag låter bilderna tala..


Första omgången..kaffejuicemackamedräksalladpastasalladcoleslawdiversesill!


Andra omgången... pannkakormedgräddesylltochnutellakorvbaconäggrörastektpotatis!


Tredje omgången... merapannkakormedgräddesyltnutellabananceasarsallad!


Fjärde omgången... chokladmoussewienerbrödmuffinskanelbullemorotskakabrowniegodis!

Nån som tror att vi inte blev mätta?? haha Vi praktiskt taget rullade därifrån, men oj vad gott det var! Synd att magen säger stopp, för det var så himla mycket gott som jag inte ens hann smaka :P

Gud va härligt det var att träna idag måste jag säga, haha snacka om träningsnerd, var borta en helg och fick abstinens typ :P Fast med längtade jag nog efter alla brudarna ;-)
Dock kände jag efteråt att att min cykel behöver en liten höstmakeover, den hade blåst omkull så min cykelkorg hade blivit mosad och var nästan helt platt, sen när jag skulle växla så lossnade själva växlegrejjen så fick hålla den in handen resten av vägen.. Snacka om att jag var lite nojig att typ hjulet skulle hoppa av eller nåt, lyckligtvis gick resen av resan bra!

Nu blir det sängen, igår var jag så frusen att jag sov i helpyjämas och duntofflor, under duntäcket -varmt och skönt ska det vara!!


Grattis syster-yster!!

Sitter med en kopp te och läser gårdagens nyheter, www.vf.se -på sporten står det ju lite om mig och syrrorna. Kul. Men det är ju alltid lika spännande att se hur en tidning väljer att vinkla och tolka det man säger. Jag har ju varit med om detta med att bli lite misstolkad av en tidning förut kan man säga, så lite nervös kan jag inte sticka under stol med att jag var innan jag läste idag :-) Men VF var snälla och det mesta stämde hehe


bild lånad från www.vf.se

Igår var det ju seriepremiär, som jag missade! Tyvärr var Rönnby en storlek större, men jag har hört rykten från läktaren som säger att Karlstad definitivt kommer vinna många matcher i år om vi fortsätter bygga på det vi visade upp igår. Hungriga och aggresiva -och jag har en känsla av att när premiärnerverna är borta, skadorna och sjukdomarna kurerade -så blir det riktigt bra!
Jag själv var på bröllop på Karlberg Slott i Sthlm igår när Stinas syster Karin blev fru Markusson -jättetrevligt och pampigt måste jag säga! Inte varje dag man är på bröllop på ett slott med en massa karlar i officersuniformer, några hade tillochmed svärd! haha Själv sprang jag runt med en knallgul Netto-kasse full med hårspray och såg till att alla såg fantastiska ut. På borden låg det ett blad med lite information om alla 98 (!) gästerna, själv var jag nummer 60 och presenterades såhär:
"aka Pricken. Brudens systers Stinas bästa vän som säsongade ihop på Kos för några år sedan. Frisörska som är förgrunden till Mia och Klaras "Gulletussan"  haha där ser man.. Känner dock att jag och Gulletussan inte är helt lika :P  http://www.youtube.com/watch?v=w5yTT6GpFQ4


Så mina premiärnerver håller i sig till nästa fredag...


Men det kändes väldigt konstigt att ta tåget hit i fredags, eftersom jag gärna hade varit med och fajtats mot Rönnby! En sak som kändes ännu konstigare var att det satt en japansk man brevid mig på tåget som hade munskydd (!??) hela resan. Han var nog lite skraj att jag hade svininfluensan och bara för att retas lite så hostade jag litegrann -kunde inte motstå! Då såg han ännu mer skraj ut haha.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig ut på stan, ska träffa min goa vän Stephanie och bruncha på Söder vid tolv och hade tänkt spana i lite affärer innan dess. Se om jag hittar nåt höstfint, för visst är det höstfint ute!

Idag fyller ju min kära syster Soffan 21 år, Grattis underbara du och hoppas du får en kanondag!!


Rödtott

Nyss hemkommen från jobbet, hujedamej va sent hon jobbar, tänker ni, men vi har faktiskt färgat och klippt varandra idag. Så vi blivit riktigt höstsnygga!
moï now --->  

Har även inhandlat duschcreme till både mig och Björn, så nu kan säsongen börja på allvar, dvs att vi duschar direkt efter träningarna  -trevligt va!?


En är till duschen här hemma och så en varsin till träningsväskan, gissa vem som är vems..? hohoo


Look who´s back, back again!

Ja nu har jag verkligen legat på latsidan när det gäller uppdatering, men till mitt försvar kan jag säga att i mitt liv utanför datan så har det varit full rulle. Så jag har liksom inte haft så mycket soff-tid :)
Men nu sitter jag här stadigt mätt och har kollat lite på nåt program som heter Roast på Berns -och va fasen är det för program?? Herregud, en massa "komiker" stod och förnedrade stackars Pernilla Wahlgren inför en massa publik och alla tv-tittare och vissa skämt var ju alldeles för grova, skämmes kanal 5!

Idag är det ju redan måndag igen, men det har varit en mysig helg, med fint väder, kalas och mental träning.
Min kära Cissi flyttade ju till Parma i Italien igår och vi var ju tvugna att ta en sista utekväll i Karlstad, dock kom vi ju aldrig så långt som till krogen eftersom det var sånt drag på förstesten, men det var ju faktiskt inga fel alls! Dock var jag ju liiite sugen på att svänga mina lurviga (jaaaa, riktigt jäkla lurviga också, men det gäller ju att börja spara och inför vintern..) men då styrde Carro och Baron dansbandstema vilket gillades skarpt och då höjdes ju verkligen taket så att säga!
Lyckades bli stoppade av farbror polisen på väg till förfesten också, haha. Anledning? -Jag skutsade Cissi på pakethållaren och hade inget cykelljus! Visst är det väl härligt att polisen verkligen är uppmärksamma och håller gatorna fria från sånna busar som oss ;)



Lycka till i Italien gumman ♥


släkten är värst, eller..? ;-)

Nu närmar det sig ju seriestart med stormsteg och vi är ett jäkla taggat gäng som tränat ordentligt hela sommaren, det ska bli hur kul som helst att komma igång med matcherna!
För det är nu resan börjar tjejer!!

Kika gärna in på
www.tufvasson.nu/innebandy och kolla på massa härliga bilder från Kallstá Open!


RSS 2.0