bättre sent än..

- imorgon :P hoho.
ojoj shet va ovan jag är på tangenterna, det var ju typ år och dar sedan som jag satt vid en dator!
Men i helgen flyttar jag till ny lägenhet och blir, hör och häpna SAMBO ;) Så till veckan är jag förhoppningsvis tillbaka i cyberspace lite oftare än på sistone eftersom vi kommer ha både fungerande dator och bredband.. Jag har ju liksom heeelt missat allt detta med facebook tillexempel och eftersom allt går så jäkla snabbt fram så känner jag mig typ lika internetsmart som Agda 70+ som jag permanentade idag..
Fast det är ju litte gött på ett sätt har jag märkt :)

Imorgon kommer Soffan hem över helgen  och det ska bli supermysigt, my very own Tokfia nummer ett!
Mormor kommer för att hjälpa mig att flyttstäda också, det kanske behövs med tanke på att mina städkunskaper (och även intresset för det) är väldigt begränsade :P

image213
Snyggingar! Mormor  75 bast (det kunde ingen gissa va??) & Soffan




Hoppas ni har det bra i höstvädret allihopa, själv har jag som alltid lyckats tappa bort mina vantar innan jag ens börjat använda dom -och mina fingrar grät i morse! But that´s life, tur att det finns fler att köpa ;)

over and out och på återseende snarare än ni tror! puss.

image214

orka höst redan?

Regn, blåst och 3 grader varmt på morgonen - orkar man med det redan??
Igår när jag kom till jobbet var jag genomblöt (eftersom det i min morgonplanering inte finns tid att leta fram och klä på sig avancerade extrakläder, dvs regnjacka) och fick stå i en kvart med hårblåsen och torka mina kläder och dom nyinköpta vantarna från Indiska (dom har ju förövrigt jättemysiga grejjer där har jag kommit på, i like!). Hoppas dock att dom håller bättre mot kylan än regnet, annars kommer jag förfrysa varenda finger i höst!

Tacka vet jag sommaren!!!
image204
En härlig dag i Mariebergsskogen!


I helgen spelades ju även Karlstad Open (innebandyturnering för de som icke visste det) och jag spelade mina första matcher på ett år och 9 månader! Det kändes hur bra som helst och verkligen som ett stag framåt, även om det inte gick så himla bra för laget, men men -det kommer!

Mätt och belåten efter mammas pannkakor ska jag nu bege mig hemåt, på fredag funderar jag på att besöka Karlstads nya stolthet -IKEA! vad tror ni om det?

image208

Chip-heej!

RSS 2.0