work it

Tror faktiskt aldrig att jag haft ett knullrufs som är i närheten av det rufs jag har nu (dock skapat av tupering och inget annat, vad trodde ni liksom! haha.)

image108

Igår hade vi en hårmodell för lite, så jag fick ställa upp efter att mina arbetsuppgifter var avklarade, lillasyster Lisa var också med :) Var ju på hemmaplan liksom!
Var jätteduktig och hade kameran med för att ta kort på lördagen då det var 16 modeller, men duktig som jag är så glömde jag ju batterier! Så det blidde inga kort den dagen :P Söndagen lyckades jag bättre..

image109

image110

image111



Igår var Sandra o Sara  och hälsade på i lägenheten, vi hade såå mysigt, invigde ugnen och tillagade en kladdkaka! Jag gillar att ha grannar man kan umgås med :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen brevid mammsen, det var länge sedan kan jag lova! Pappa är ute någonstans i Sverige och jobbar och eftersom jag slutade sent idag så passar jag på att sova kvar.. Imorgon kommer en massör och ska lära oss huvudmassage när vi schamponerar, litte gött! Så då vet du vad som väntar nästa gång du bokar tid ;)

usch, vilket tråkigt inlägg :P haha, men idag är jag tråkig och trött, gonatt.

vårkänslor!

Underbart väder! Underbar stad! Underbara vänner! -Vad mer kan jag begära?
Är i Sthlm för att göra mina slutprov, så på torsdag är jag helt färdig frisör :)
Ikväll lagade jag mat och mina underbara vänner Anna & Stephanie kom över, vi delade på en flaska vin och hade jättemysigt, åååh saknar att inte kunna umgås jämt jämt jämt..
Pappa och mamma var här och hämtade min soffa i lördags och jag hade lovat att "självklart får den plats i bilen, det är inga problem att få hem den!". Till saken tillhör den att jag inte har något som helst hum om hur stor plats en soffa tar, speciellt inte en som är 2,30 lång! Pappa höll ju på att smälla av när han såg den! "Hur i hela friden ska den få plats i bilen??" Den fick såklart inte plats, bara alla dynorna och divanen fick bilen att se sprickfärdig ut :P Så på med takräcke och upp med resten på taket, såg jättesnyggt ut! haha! 7 timmar senare ringde mamma och sa att "detta var en av de värsta bilresor jag gjort, vi fick stanna hela tiden och spänna åt soffan, trots att vi körde i 50 km/h -detta gör jag aldrig om!"
Tur att jag inte kommer hem förrän på torsdag, då borde dom väl ha glömt resan? :P

Sitter vid datorn jag hade här i Sthlm och tittar på lite gamla partybilder, som väcker minnen (och vissa bilder minns jag inte över huvud taget) Fasen! Förra våren gjorde vi rätt bra här i storstan, jag och brudarna :)

image101
image102
image103
image105image104
image106
solen skiner på väg hem från efterfest 07.30, tider de ;)


-Åh baby, u know what?? Nu är det bara 8 dagar kvar, wiiie -Stina here I come :)


image107

Bingen blir det nu!

just like a princess

Kände mig som en prinsessa när jag vaknade i morse! Åkte till Sthlm igår för att sminka för en stor Révlon-visning på Hotel Clarion med flera olika teman och massa modeller. Det gick jättebra och visningen blev jättelyckad, alla modellerna var så duktiga och snygga! Ska lägga upp bilderna därifrån så fort som möjligt :)
Efter visningen var det gratis bar, så då tackar man ju inte nej till att ta sig ett, två.. eller sju glad vin :P haha. Var faktiskt med om en rolig upplevelse, för typ första gången i mitt liv stod jag tillsammans med fyra andra tjejer och var kortast!!  Med tanke på att jag är 177cm utan klackar så hör det ju inte till vanligheterna att jag känner mig kort med klackar, så där stod vi, fem tjejer över 180 cm och shottade i baren - vi ägde!  woohoo!  Var dessutom helt underbart att ha så kort väg till sängen :P Hade ett supermysigt rum,  en gigantisk dubbelsäng med typ tio kuddar i och ett badrum med badkar som var format efter kroppen när man låg i det. Så jag kände mig lite som Julia Roberts i Pretty Woman när jag slängde mig i sängen och hoppade omkring (jaa, jag är så barnslig haha!) Gick ännu mer in i rollen när jag i morse tog ett skönt bad och lyssnade på musik.. "I just want your extra time and your..la-la-la-la - kiss" Yes, oh! (sjunger nog lika bra som henne också!)

image99


Slängde mig sedan på tåget med kaffe latten i högsta hugg och destination Karlstad för plåtning åt Newz och lite annat grejs tillsammans med Staffan och Pernilla Lundberg (sunblock). Resultatet får ni se dels i nästa nummer av Newz och dels om ni håller ögonen öppna framöver ;)

image100


Nu sitter jag hemma igen och skulle göra vad som helst för att få spendera ännu en natt på hotellrummet!

Flyttbestyr

Helt slut i kropp och knopp! Kändes lite konstigt igår kväll när jag inte hade någon säng att gå och lägga mig i, eftersom den är i lägenheten, men jag har inte kommit i ordning ordentligt än.. Vaknade i morse och var hur stel som helst i hela kroppen, kändes som om jag sovit på ett betoggolv :P
Men nu är grovjobbet gjort iaf, målat om väggarna och installerat de större sakerna, nu är det bara soffan (som fortfarande är i Sthlm) och finslipet kvar, men det får ta sin tid. Var på Ikea igår och var inställd på some serious shopping, men det blidde inte så mycket, var inte så mycket grejjer som tände mig riktigt :P

image94
Lisa var riktigt duktig i helgen när hon (nästan helt själv) målade om i lägenheten! :D

Imorgon är det måndag och jag känner att det kommer bli en körig vecka.. Åker till Sthlm onsdag-torsdag för jobb, ska sminka på en stor Révlon visning. Sedan jobbar jag i Köpenhamn fredag-söndag på Di:Fi-turnén, hoppas bara att alla som protesterar på gatorna lugnar ner sig tills dess så att jag kan gå ut å ta en dansk öl i godan ro :P
Måndag ska jag till doktorn i Sthlm för en halvårskontroll av knät som jag opererade i höstas, hoppas innerligt att det är lika bra som det känns! Är ju med och tränar för fullt nu, dock mer lik Bambi på hal is än en elitidrottare, men det kommer väl! :D
Tisdag-Torsdag kommer jag också vara i Sthlm, så jag kommer leva backpacker liv och bo på Scandic-hotell en hel vecka! wiiie! Men det som toppar allt är ju hotellfrukosten -ME LIKE!

Men det ska vara full rulle hela tiden, då uppskattar man de lediga stunderna så mycket mer :)


Ohhhh, man får vara såhär skäggig när man har a body to die for!!
image95


..och ett leende som får vem som helst att smälta ;P
image96


sleep tight.

RSS 2.0