big NO to quiz

men åh! Hur dumma är inte dom där quizzarna på facebook? Jag gjorde min första (och sista var det tänkt) alldeles nyss, Hur gammal är du i kroppen? och jag var tydligen 57 år och hade gått in på andra halvlek!
Jag blev jämförd med Mickey Rourke (eller hur han stavas..) och Björn skrattade så han höll på att bryta ihop, men jag sa att det blir inga mer Quiz för mig..
Fast då hittade jag ett annat som verkade lite roligare, How long will you survive in a horror movie?, så den gjorde jag också. You will be the first victim fick jag och Björn skrattade igen.. -men gör den själv då så får du se att du inte skulle klara dig så länge heller!!
Han fick You will survive.. !??
Den här quiz-funktionen är inte rolig.. ;P

Påminn mig att never ever göra ett quiz igen.

Semester..

Jag har tagit semester från det mesta, bland annat bloggandet som ni kanske märkt.. Men nu har ju vädret svikit mig återigen så jag kan lika gärna spendera några minuter (läs timmar) här framför burken, det har jag faktiskt inget emot :)


första semesterdagen!

Var på IKEA idag och träffade självaste Ingvar Kamprad på leksaksavdelningen när jag och lillsis var där. Vi konstaterade att han inte såg ut som någon miljonär, men hälsade artigt ändå -väluppfostrade som vi är!
Jag handlade bara två påsar godisfiskar och gick därifrån med det billigade kvittot ever därfifrån, 20 kronor, ärligt talat är det någon som lyckats komma ut därifrån billigare??



Fast första veckan av semestern har faktiskt varit himla bra, var ju ner till västkusten och träffade lilla Klara, Stina och Pierre. Vi avverkade både Gekås och FreePort Outlet och spenderade lite pengar, sånt är vi himla bra på, jag och hjärtat! Därefter hoppade vi i foppatofflorna, träningsshortsen och likadana mjukiströjor och begav oss till Skutbergets Camping där mamma och pappa har husvagnen stående under sommaren. Vi myste runt där i några dagar och kände oss som riktiga über-Svenssons! hur gött som helst!



Nu är det dags för nyttig mat, fisk och potatis, fast Björn tycker inte man kan kalla fiskpinnar för fisk.. Eeh what??

Oh, vi har hyrt husbil och ska ut på äventyr nästa vecka! Jag, Björnen, Jempa och Kim ska ut på vägarna och vi går ut hårt med (förhoppningsvis) Skara Sommarland och U2. Det kan bli riiiktigt kul!!






Måste ju bara få säga att försäsongen är förjävla kul alltså!! Brudar, vi är ju huuur starka som helst och jag är så imponerad av varenda en av oss!!
Som sagt;
When the going get´s tought
The tought gets going ;)

when the going gets tough

-the tough gets going :)
haha så jäkla bra, i lördags var det ju som bekant inte något vidare "badväder", men vi är ju hårdhudade brudar så vi slängde oss i det 16-gradiga vattnet i sann Baywath-andra!  (eller ja, det var väldigt mycket ångest inblandat också, när vi stod startredo vid vattenbrynet)
Inte helt otippat var vi nästan de enda som inte hade våtdräkt och när speakern såg oss utropade han "oj, här har vi två som kör bart!"
27 minuter senare var vi i mål efter mycket knöande och bensparkande och vi skyndade oss till duschtältet, när vi kom in där blev vi bara stående och stirrade haha det var en syn ska ni veta, fullt med bleka, nakna damer som trängdes för att få lite varmvatten på sig :) det var bara att slänga sig in i matchen så att säga!
Därefter väntade mat, kaffe och trubadur och den där härliga känslan av tillfredställelse började smyga sig på, der är sånna tillfällen man vill konservera och plocka fram när det känns lite tungt.. Kändes riktigt fint att sitta där och vara så glad, nöjd och härligt utmattad!

 innan starten, våtdräkt, någon?
 ..å där gick vi i mål!
 medalj såklart!

Kvällen avslutades med GuitarHero, rödvin och ösregn -blöta igen, härligt ;)

Kvällens träning var också väldigt blöt och det känns som om jag sett ut som ett russin sen i lördags haha

Nu börjar Beck, tjohoooo... Mys blir!


Någon som vill bada imorn??

-nej jag tänkte väl det.. Men jag ska iväg och simma vansbrosimmet imorn!
Läste precis att det var 16,5 grader i vattnet och jag har ingen våtdräkt, hur fasen ska detta gå? haha helt fantastisk bra antagligen, precis som allt annat jag beblandar mig i...
När jag kom till jobbet idag så tänkte jag ta en kopp kaffe innan första kunden och just denna morgonen var jag så himla kaffesugen och hade tänkt mysa till det ordentligt med en skvallertidning och allt, så jag tog extra mycket kaffe i glaset och gick iväg för att hälla i en skvätt mjölk. När jag går genom salongen händer något helcrazy, glaset exploderar! Herrejisses, det gick i tusen bitar och flög glas och kaffe över hela salongen, jag hamnade typ i nån chock och kände mig som askungen när hon missar balen och får vara hemma och städa på slottet.. Fast jag missade skvaller&kaffe och fick städa salongen, jäkla oflyt..

Fast imorn är det flyt som gäller! Blir att äta taggtråd till frukost imorn och efter 100 meter kommer jag förhoppningsvis inte känna mina kroppsdelar, och då fryser man väl inte??



Start kl 12, wish me good luck!

Fläkt, någon??

Har letet i varenda affär i hela Karlstad efter en vanlig j'vla bordsfläkt, men dom är ju slut överallt! Så vi har verkligen svettats igenom denna veckan, har känt mig som en blöt fläck.. (dock blev det lite bättre när jag tog ut duntäcket och bara körde påslakan.. haha redan.)

Ny ugn har vi fått också!! Den är jätteny och fin och passar inte alls in till resten av vårat schletna kök, så nu funderar jag på att ha sönder micron, kylskåpet och diskmaksinen också -så att det passar ihop liksom.. Hursomhelst så upptäckte jag att den var trasig häromdagen när jag skulle bjuda min kära syster på lasagne och när jag tog ut den hade inte ens osten smält. orka.
Så då var det bara att gå över till grannen med den råa lasagnen och be om lite ugnstid på 250 grader i utbyte mot ett mål mat, så det gick ju bra till slut!

Äntligen fredag och Pillan är ledig, vad händer då? -Så fort jag slutar jobba öppnar sig himlen och det börjar ösa ner, härligt! Hade varit trevligt med lite sol så man hade fått chans till lite färg i helgen, men det återstår ju att se..

Nu ska vi iväg på kalas, Soffans Richard fyller år, GRATTIS! God mat och sånt ska bli riktigt trevligt faktiskt!


RSS 2.0