avrundar med chokladpudding

Har smitit upp till min käre neighbour Preiszan där jag har avnjutit en underbar kvällsmat bestående av Chokladpudding, grädde och banan mmmmm, I like a lot! Har även fått fina presenter, fin choklad och snygga shotglas (jag tar det som ett tecken på att hon är redo att shotta med mig igen, yes!)
Hon har just visat upp sina senaste klädinköp (hon är en jäkel på shopping) och allt är sjukt snyggt och rätt! Och det slår mig plötsligt att jag nog aldrig skulle kunna köpa något som är i närheten av så snyggt och rätt som det hon handlar! Men jag är inte bitter, nej nej tvärtom så känns det faktiskt skönt att ha ett modelejon så himla nära som jag har, för då behöver jag bara springa upp en trappa och kika lite i hennes garderob och vira någon flashig scarf runt halsen och vips så känner jag mig om inte som ett modelejon så iaf som en modekatt! himla bra tycker jag!
Stina  och Soffan är också sånna där träffsäkra "outfit-fixare", alltså har helt rätt kläder till helt rätt tillfälle, typ  "min fredagsmys-outfit" "min afterwok-outfit" "min klä-upp-mig-men-ändå-ner-mig-på-en-dejt-outfit" osv. Tur att dom är villiga att hjälpa när det behövs ;)

image202
a very old pic when partypinglorna intog Sthlm med besked!

Igår kom Soffan hem från Götet och det var så himla kul att se henne och krama om henne ordentligt! Sedan sov vi skavfötter och pratade hela natten, miss you honey.

Idag har varit en hektisk dag, fredagar är ju min lediga dag så då är det full rulle! Började med att jobba lite åt pappa och kan nu även skriva in skolfotograf på meritlistan då jag fotade JohnBauerGymnasiets elever :) Sedan gjorde vi stan lite, åt glass, shoppade och mådde toppen! Avslutade med ett träningspass och känner att jag har börjat komma igång ordentligt nu. Har ju skrivit på för Karlstad och det känns bra faktiskt, bra att få känna adrenalinet pumpa och jäkligt bra att få gräva fram killer-instinkten igen! Dock har vi ju en sjukt tunn trupp, men men det visar sig hur det blir.. den som lever får se liksom :)

Nu ringde min gos och han har precis kommit hem från Danmark där han har varit hela långa veckan (vad gör man i Danmark en heeel vecka? :P ) så gissa om jag blev glad! :) Ela, du som är lite nyfiken; håll ut så kanske jag snart avslöjar vem det är ;P

Ska föresten kolla på lägenhet imorn och har en brudklädsel (alla dessa brudar!) så wish me good luck!

Någon som har testat Isadoras mineralsmink föresten?? jag är lite nyfiken på hur det är nämligen :)

image203

Nej, nu sitter Preiszans katt  Frukten och försöker bita sönder mina tår så jag känner att jag måste avrunda.. aj..

Happy B-day Pillis

Hipp Hurra för mig, idag har jag uppnått den fantastiska åldern av 22 år.. oh, I feel old :P

Har kommit fram till att utan vare sig dator eller internet så är jag en ganska strandsatt bloggare.. (och med strandsatt menar jag extremt oaktiv) Och ni som läser skulle nog bli himla uttråkade av att läsa om min fantastiska sommar som har innehållt allt ifrån bröllop, utlandsresor, roadtrips och en massa tattiga upptåg i ett och samma inlägg :P

Bröllop på Värmdö mellan Jaime & Maria!   

image199
slängde ihop en knut på mig själv, som känns otroligt rätt i hårväg i höst, vilket vi alla morgontrötta tackar för :)

image200
Dessutom var Gessle grym och vad passar då bättre än att mysa med brudarna på en filt en härlig sommarkväll och sjunga med (läs försöka hänga med)  i låtarna?

Det enda sorgliga är ju att min älskade syster flyttat och jag saknar henne varje dag! PUSS

Nu ska jag fortsätta att fira födelsedagen hos min älskling..

to be continued när jag får dator o internet!

nattsudd

Gääääsp! vad gör jag uppe såhär sent??
Är ju egentligen hur trött som helst, men orkar inte gå å lägga mig.. Får nog sitta uppe å sudda lite till :)
Var iväg en sväng på sommarplaza igår med Karin, Sandra å Hjorting, de två sistnämnda lyckades bli lagom småpackade och efter att vi vänt upp-och-ner på min lägenhet begav vi oss mot jordens längsta kö (kändes det som iaf) Min plan att vara duktig och gå hem tidigt (eftersom jag började jobba dagen efter 07.30) sprack ju rätt ordentligt eftersom vi inte var de enda som planerat att spendera kvällen där.. Men det var riktigt trevligt!

image193


Skulle börja mitt nya liv i veckan i form av att mat och ha med härliga matlådor till jobbet, no more Billys Pan Pizza alltså! Tycker ju det låter så himla glamouröst att laga mat när andra pratar " jag bara slängde ihop lite färsk tortellini och soltorkade tomater -jättefräsch!" eller "huuur lätt som helst, bara att fräsa på lite räkor och champinjoner och du har snart en supergod pastasås!"  Visst låter det glammigt och läckert??
Så sagt och gjort på tisdagskvällen skulle alltså ta tag i mitt liv och slänga ihop en fantastisk middag, som även skulle räcka till matlåda nästa dag. Dock kändes det inte alls lika glamouröst som jag hade väntat mig där jag stod i mitt lilla kök och gjorde sallad (gurka blanco typ, jättefestligt) så jag blev lite otålig och började plocka ögonbrynen och pyssla med lite saker vid sidan av (vilket jag är van vid att göra eftersom man inte behöver vakta färdigrätter i micron på samma sätt..).
Det hela slutade med att fiskpinnarna blev svarta och pastan (jag vet, kanske inte sådär jätteexotisk kombination, men man tager vad man haver) liknade mer någon degig substans än den skruvliknande form som dom borde ha..
Jag insåg att jag nog behöver gå någon liten matlagningskurs innan jag börjar mitt nya liv och färdigrätter är ju faktiskt himla glammiga! ..eller..?

image195

Ännu ett lyckat resultat i Pernillas kök -kladdkaka någon?


Nu väntar en bra helg! Börjar redan imorn då jag ska klippa mig, vilket verkligen är behövligt, stackars AnnaKarin som ska ta tag i mitt hår. Kommer se ut som en korsning mellan en lodis och en zombie när jag sätter mig i stolen imorgon klockan 9, gäsp!
Sedan väntar Gessle med brudarna på kvällen och på lördag ska jag på bröllop i Stockholm!
Jag är också heeelt nöjd med väderprognosen som visades för kommande dagar och kommer personligen avskeda vädernissen om det visar sig att han hade fel! Nu blir det badväder!

Sådär, nu har jag ätit en Nogger och en Sandwich som pappa köpte av glassbilen förut och är lagomt mätt och lagomt trött.. härligt!

image196
Nattbad I LIKE!

RSS 2.0