Gekås by night

Sitter i en campingstuga i Ullared och dricker en öl såhär på valborgsmässoafton, inga fel! hehe. Jag, mamma, pappa och Björn åkte iväg efter jobbet idag och imorn blir det "shop ´til you drop", hoppas på att hitta fina fynd imorn! Dock är det ingen majbrasa här vad jag ser, men det känns bra ändå.. oj, nu såg jag en brasa på tv, majbrasa -check!

Igår lyckades jag tappa munstycket till duschen i golvet så det gick sönder, så jag fick duscha ur en smal slang och det var fasen vatten överallt när jag var klar. Eftersom jag vill ha hård sprutt så blev slangen som en orm och sprutade överallt, jisses vilken pärs! -Så dusch-grej står iaf på listan imorn..

Hade även brännbollspremiär igår, i looove it! Det är verkligen sommar, åsså äre så gött när man lyckas träffa bollen med det smala slagträt (behövde inte använda det platta en endaste gång!!) Hoppas på mera fint väder, brännboll, beachvolley, frisbeegolv m.m -u name it!

Färgade även mina ögonbryn och fransar igår, mycket behövligt eftersom jag inte kan sminka mig alls nästan nu när det är pollensäsong. Ögonen rinner hela iden och igår på jobbet kände jag min som en nakenhund med vita bryn och fransar :P haha Så det tog jag tag i, nu känner jag mig fiiin! Tips till alla som vill känna sig fräscha i sommar när man badar och solar, antingen boka tid på salong och få hjälp eller köp ett kit och testa hemma :)

Nej, nu blire å ladda för morgondagen och vässa ambågarna ordentligt!
Hoppas alla har en härlig valborg, njut i vårvädret!!


triss i Haglunds!

Fin dag på jobbet idag, började och slutade med Favoriter :) På lunchen tog jag med mig en kaffe ut i fina vädret och bara mådde förjävla bra.. Skönt att få göra det lite då och då!
Ska snart hoppa på cykeln och åka bort till Jempis och Kim för lite thaimat och nån viktig fotbollsmatch..? Champions leauge eller nåt sånt, jaja thaimaten lockar starkt iaf! Björn är ju redan där och spelar tv-spel, ingen större skräll! haha dom spelar typ jämt och ibland önskar jag att jag också kunde spela tv-spel.. i alla fall nåt endaste :P Jag besitter inga som helst talanger vad gäller tv- eller dataspel, har alltid varit den som fått sitta vid sidan och tittat på när alla andra har spelat, ända sedan barnsben :P Då hade typ familjen Preisz nån liten låda, nintendo-nånting, och hade jag tur någon gång så fick jag låna en dosa och spela, men det blev aldrig särskilt långvarigt för min SuperMario-gubbe dog ju innan jag hann blinka! skitspel säger jag!

Helgen som varit var ju förövrigt toppen, kalas hos Mulle på fredagen med brudarna och Sahara Hotnight på lördag. Fint väder vart det ju också och såklart lyckades jag bränna ryggen lite fint så jag matchade min röda klänning på kvällen, man måste ju gå all in så att säga!


chokladen tog slut i lördags också.. undrar hur det kom sig Soffis?


Lillsôstra Lisa ska spela med oss nästa säsong, wiiie, triss i Haglunds med andra ord! Gud va kul för alla andra andra i laget att höra vårt syskonsnack i bussen på väg hem från Umeå, nu när vi är tre stycken hihi. Skämt åsido så ska det bli superkul!! Lycka till på Bosön i helgen också gumman!


lyckodag

Yes! hittade precis fyra stycken tior i fickan på en tröja som jag inte använt på länge - lycka! Så nu har jag lagt dom i min "10-kronors-burk" som faktiskt börjar bli full.. Känns som min lilla skattkista, typ!
Nu ska jag iväg till Linsalajnen på 11-kaffe i solen, sedan blir det nog att inviga nya cykelhjälmen som jag och Soffan tokfyndade på nätet i veckan. Det gäller ju att börja värma upp rumpan inför Vätternrundan, etapp 2 i tjejklassikern nu är vi på G! (vi har även köpt vaderade cykelbyxor för er som känner oro inför hur våra rumpor kommer må)

Det blir nog Sahara Hotnights ikväll, vi ses ute!

bullar&bajs

Vilken mysig picknick jag precis kommit hem ifrån! Preiszan hade bakat übergoda bullar, jag stod för kaffet och Cissi hade köpt skumpa minsann -Fint ska de va!
Slog oss ner borta vid teatern i solen och mådde hur fint som helst i solen. Helt plötsligt känner jag en liten "touch"  på axeln..
En jäkla mås-jävel sket på mig! På min nya jacka!! Mås-idiot... jäkla oflyt hela tiden och ursäkta mitt ocensurerade språk, men vet någon hur man tar bort bajsfläcken från jeansjackan?? Jag har typ googlat på det men hittar inget bra, detta med tvätteri är ju inte min grej liksom, jag har ju tillochmed fått rött kort i tvättstugan av min käre sambo efter alla missfärgskatastrofer som jag orsakat.. Äre bara å köra varmt vatten eller?
Om  man ska se nåt positivt i detta var det ju att jag slapp se själva bajsen (tycker det är lite jobbigt att se sånt live)eftersom den var på typ ryggen/axeln, men Cissi var fast besluten om att fågeln ätit knäckebröd..? (hon kanske är lite arbetsskadad eftersom hon jobbar på Wasabröd..) 

 


Nu blir det te och filmmys i soffan, skönt när man tränar på morgonen innan jobbet -då har man så mycket tid på kvällen =)
Imorrn är det promenad med Cissi 06.30, sedan jobb och på kvällen ska brudgänget bort till Molkom och fira Mulle som fyller 20!!

Jag har också såhär inför beach 2009 gått in i en ond cirkel.. Björn köpte med sig en massa choklad från Schweiz och den typ pratar med mig hela tiden (tänk er Sällskapsresan när Ole Bramserud är utklädd till en korv med bröd och säger "ääät mig StigHelmer, ääät mig!!) så det blir en massa ätande, gott iofs, och säger chokladen "ät mig!", ja då äter man ju, eller hur??


..när filmen är slut lär pappershögen vara aningens större!

på återseende!

ballar av stål

..börjar snart, så jäkla stört program! haha. Sonneby Citysports är ju för bra! Så jag ska se till att hinna med ett snabbt inlägg innan det drar igång..
Idag har jag kört dubbla träningspass, både före och efter jobbet, fast det var inte meningen egentligen :P Men himla skönt! Body Combat I Like =)
Direkt efter passet åkte jag till Cissi och fick kvällsmat, soppa och smörgås -mums!

oj, nu börjar det visst..
 Ha en fin kväll allihopa!

grillpremiär

Idag drog vi till med en liten spontan grillfest här i lägenheten, hemmagjorda hamburgare med massa gott och potatissallad! Soffan kände grilldoften ända ut på gatan när hon kom (vi körde ju grillningen inomhus med våran easy-quick-grill, men premiär som premiär -vi ville liksom starta sommaren nu!) och det smakade ju sommar måste jag medge :) Nu gäller det bara att flytta grillen utomhus så äre "all set" så att säga. Det var lite småkul när Kim och Jempa kom och hade med sig en kompis, varpå jag utbrister
- Men dig känner jag igen tror jag!
- Jo, vi gick i samma klass på gymnasiet... *pinsamtystnad*
Ehm, jaja, sån koll har man.. Och han hade dessutom blivit vald till "skolans kompis", konstigt att inte jag fick den utmärkelsen :P Men sedan när vi pratade ut om det hela så mindes jag ju klart och tydligt att vi gick i ettan tillsammans, så det blev lite av en reunion!
Himla trevligt iaf!

Imorgon gå bussen till SM-finalerna kl 07.45 -jag och Soffan ska med! Jättekul, jag trodde ju att jag skulle få se på tv, men icke, Globen here we come, haha.

Sömn nu är behövligt, trevlig helg allihopa!


lill-lördag

oj, vad fort veckan har gått!
Redan torsdag imorn ju och då blir det upp och träna före jobbet, börjar ju inte förrän 11 :) Denna veckan har det varit lite av en "beauty-week", igår var jag och fick håret klippt och färgat hos min gamle käre arbetskamrat Cilla i Forshaga och idag har jag varit hos Åsa och hon har tagit hand om mitt ansikte, skönt att få bli ompysslad själv ibland!
Nu äre Fråga Olle på tv och jag ser om jag kan lära mig nåt nytt, hmmm.. Har precis tagit ut en hemagjord Moussaka och det luktar himmelskt gott, tänkte att vi skulle få lite flashbacks från Grekland! åh, dit vill vi tillbaka!
Men snart åker ju jag, mammi, pappi och minisystrarna till Turkiet! bara några veckor kvar nu, wiie!

I helgen har det varit påskmat i massor och det kändes som om det höll på att ploppa ut chokladägg ur mina öron till slut.. På lördagenblev det kalas och söndagen blev en seeeg dag i solen! Glömde kameran hela lördagskvällen, så jag kan inte bjuda på bilder tyvärr..(men vi var skitsnygga allihopa hela tiden!)
På söndagen kom jag fram till följande saker;
- Shotrace kl 01.45 är himla onödigt
- Det borde finnas alkolås på mobilen
- Har man en skön säng borde man sova där och inte på golvet..



Imorn är det innebandyträning igen och det känns som om jag inte hållt i en klubba på evigheter, så det ska bli kul att träffa brudarna!
Sen åker Björnen till Schweiz med jobbet imorn och kommer tillbaka på söndag, så nu är jag gräsänka några dagar.. Men jag hoppas han kommer hem med god choklad till mig! mumma!




solen i ögonen

Var ute på en långpromenad med Björnen i morse och vi mötte en massa påskkärringar och gubbar som vallfärdades för att gå med i påskparaden, vi gick hem och gjorde frukost istället. Superenkel och jättegod tonfiskrulle fick det bli...

 
Blanda ihop en burk tonfisk i vatten (avrunnen!)
1 dl naturell lättyoghurt, 2 tsk lättmajonäs,
2 tsk senap, salt, peppar, 1/2 liten hackad rödlök,
1 hackad paprika, en halv hackad gurka och kanske lite gräslök.
Lägg röran på tunnbröd och ha gärna skivade tomater
och ett salladsblad på toppen och rulla ihop!

Snart kommer Soffan förbi och vi ska till Bergvik en sväng, sedan blir det påsklunch i Forshaga med familjen och mormor, jag har bakat en "After Eight-kladdkaka" till efterrätt som ska bli mycket spännande att smaka på!

Ikväll blir det lite vin med brudarna, sedan hoppar vi på kvasten och ser om vi åker till Blåkulla eller BlueMoon -same, same kan jag tänka mig! haha.

Nu har våren tagit fart!


 




leva livet

torsdagskväll, jag och björn har lagat god mat och delat på en flaska vin.. Har suttit i soffan hela kvällen, pratat och lyssnat på bra musik och nu har han somnat i mitt knä -hur bra får man ha det?? Spotify är ju kungligt och jag är ju en kunglig Dj så det är ju perfect match ;)
Björn har fått lyssnat på allt från Sven Ingvars och Lill Lindfors till Pearl Jam och U2, och allt däremellan! Självklart sjunger jag med i alla låtar eftersom jag älskar att sjunga och ser mig själv som lite av en mänsklig jukeboxså det är ju för mig lite underligt att han har lyckats somna..!?

I morse var jag uppe tidigt och tog en powerwalk runt älven med Cissi vid halv sju-snåret, mötte trogna FBK-supportrar som var på väg hem från efterfest.. That´s the spirit!
Sedan var jag ju givetvis på plats på torget för att gratta grabbarna (och gubbarna) som tagit SM-guld och det slog mig, att jag vill ju också vinna SM-guld! Vilken glädje, vilken känsla.. gemensam framgång är oslagbart! Efter att vi tappat känseln i händerna av allt klappande och hurrande gick jag och min äldste underbara vän miss Preisz och tog en kopp fika, myspys på hög nivå.



Hoppas långfredagen imorn blir riktigt lååååååång, för jag vill vara ledig länge!

Nej nu ska jag nog sjunga en sista sång innan jag kryper till kojs, det får nog bli Your Song med Elton John..!

I hope you don´t mind...I hope..zzz...zzzz

sm-guld!

Åh va fint med SM-guld, Färjestad är återigen Svenska Mästare!
Vilken rysare, jag och Soffan visste inte vart vi skulle ta vägen, hohooo..
Imorrn blir det att fira på torget oxå, alla ska med!


det luktar sm-guld tycker jag

Sååja FÄRJESTAD! Fasen vilken bra match, jag och Björnen var på plats i LLA och skrek oss hesa :) Det var sånt jäkla bra tryck och kändes som om hela arenan kokade, jag fick typ värmeslag och det är för mig ett under att isen inte smälte! Men det gjorde den inte och dom lyckades ju vinna till slut, så imorn hoppas vi på SM-Guld! Och jag måste erkänna att jag är lite smått avis på mina kära vänner som ska dit och titta!!

För övrigt hade vi en kanonhelg i Gbg hos Stina o Pierre, babymagen växer!

Vi började helgen med hotellfrukost (Stina hade free-tickets) och sedan intog vi staden, dock var ingen särskilt sugen på affärer så provhytterna utbyttes ganska omgående mot ett bord på Berså Bar. I solen. Underbart!
Kvällen avslutades på en supermysig tapas restaurang och vissa av oss rullade praktiskt taget hem.. Men gott var det och god mat med trevligt sällskap är oslagbart!

Nu har man ju jobbat halva veckan, kortvecka liksom, det känns väldigt välkommet.
Påskmat och påskgodis i Forshaga vore ju inte fel om man säger så..

snart kommer mini-farlini!

Meeen åh Färjestad, vad blire?? När jag väl sitter ner och kollar på en match (orkade sitta stilla nästan hela matchen) så vinner dom ju inte.. typiskt.. men på tisdag blir det vinst, för då ska jag dit och hejja big times! Med färjestadtröja och sån där mössa med händer på som klappar när man drar i ett snöre, det blir grejjer det!! haha. Skämt åsido så ska det faktiskt bli tok-kul!

Hallelulja vilket väääder det har varit idag, slutade 16.00 idag (hallelulja igen!!!) och mötte upp mitt allt vid Pråmen, där sätt vi och myste med take-away kaffe och den nya Sandwich med krossad choklad, mmmm... Nu är det ju så himla gott i solen och jag njuter verkligen av att ha möjlighet att sitta och må så oförskämt gott med någon jag tycker så oförskämt mycket om!

Sedan träffade jag en annan person jag tycker oförskämt mycket om, Soffan! Vi hade tänkt spinna, men ändrade planerna och tog en skön löptur längs med älven med solen i ögonen.. Därefter var det ju match och då blev det jalla-jalla med mat -hemmagjord pizza med extra allt blev det!

På fredag åker jag och B till Götet och hälsar på min farlini Stina och hennes Pierre! Ska bli hur skönt som helst att få en helg tillsammans och att få se den lilla babymagen! Pillan ska ju bli "moster" (läs gudmor) och det är stort!


hehe, detta kortet är från juli förra sommaren, då firade vi i skumpa att Stina och Pierre skulle bli föräldrar. Fast då var Stina ännu inte gravid, för vi tänkte att -Ska man fira så ska det vara med skumpa, och då är det ju inte så smart att fira när bullen redan är i ugnen så att säga..



Lycka till på SM i Nyköping Lajsen!!! U rock, show them some kött!

RSS 2.0