Änglar, finns dom??

Totalt omskakad! Fick bredsladd på bilen på väg hem från träningen och höll på att frontalkrocka med en mötande bil.. Lyckades svänga tillbaka på rätt körsida, men tappade därefter totalt kontrollen på bilen som körde av vägen och ner i diket, missade en gatulampa med en halvmeters marginal.. Men åkturen var inte slut där, nej nej, antagligen hade jag ganska hög fart (??) för bilen fortsatte upp ur diket, över en korsande väg och rätt igenom en hög snövall, då upptäckte jag två busstolpar och blundade hårt för att invänta en smäll, men det kom ingen, utan bilen stannade med ett ryck bara.. Hade lyckats hamna mitt emellan dom, och hade inte många centimeters marginal på sidorna, men bilden var (så gott som) hel och alla tre systrarna Haglund däri!
Föraren i den mötande bilen stannade och undrade hur det hade gått med oss:
-Jag blev allt bra svettig där, jag trodde vi skulle smälla rejält!
Thank you Lord, we didn´t!
Fick ringa pappa och invänta bärgningsbilen.. Alla blev grymt imponerade över hur jag lyckats undvika alla stolpar :P
Så nu är det konstaterat; När det håller på att gå åt helvete -Då har jag tur! Men nån miljon kommer jag aldrig att vinna, för sån tur har jag inte :P fast frågan är väl vilket som är bäst? Just nu känns det som det första alternativet iaf..

Nej, nu är det bäst att komma i säng och få några timmars sömn innan det är dags att åka bil igen!

dryck


Måste ju bara säga att helgen i Sthlm var jättetrevlig! Jag, Stephanie, Soffan och Ulle spelade Våghals och drack massa vin på deras hotellrum (det förklarar diverse suspekta sms och telefonsamtal som vissa i telefonboken råkade ut för! :-P ) Sedan blev det utgång och härjade innan vi vandrade hemåt i snöyran :-)
Köpte mig dessutom en suuupermysig soffa! Som inte alls kändes dyr innan den här bärgningsbilen la fram notan, 1500 pix!!! usch. gonatt!

alla dessa minusgrader

Idag fick jag ett brev! Hurra! Tänkte att det kanske var ett försenat allahjärtansdag-kort från en hemlig beundrare.. Det var det dock inte, utan en tråkig betalningspåminnelse från Artro Clinic (där jag opererade knät) på 80 kr :P haha.  så jag väntar fortfarande på det där försenade brevet från en okänd beundrare..

 
jordgubbas
mm, jordgubbar blev det på hjärtedagen :)


Har haft en jättetrevlig kväll med mormor och mamma, vi har delat på en flaska rött och tittat i massa inredningstidningar. Det ska bli så himla kul att fixa å göra iordning i lägenheten! Jag vill göra allt på en gång och vill samtidigt att allt ska bli klart på en dag.. Mamma försökte förklara att man får ta lite i taget och känna sig in hur man vill ha det.. "känna sig in hur man vill ha det"? På lördag ska jag iaf kolla på en jättesnygg soffa i Sthlm som jag hittat på blocket :) man måste ju börja nånstans!



tofflor


Åh, min systeryster gick precis förbi i världens mysigaste tofflor..! (se bilden) Jag fick ju dom i julklapp av Chippen (alla brudarna fick varsitt par) och myste runt idem under hela min vistelse i Frankrike -i stort sett.. :P  Dock lovade Chrille bort dom till min syster Lisa när han pratade med henne i telefon, sådet var ju bara att överlämna den signerade julklappen till henne.. Kom på att dom hade vart riktigt sköna att ha just nu i detta sviiinkalla land och på mina sviiinkalla fossingar!
Våren och alla vårkänslor har aldrig varit mer välkomna än nu :P

Nu kallar sängen, måste läsa några kapitel i boken innan jag somnar Män som hatar kvinnor heter den och den är grymt bra!
Imorrn är dessutom jag, Soffan o Sandra bjudna på mingel- och smygläsningskväll av nya Newz på Restaurang Koriander inne i stan, ska bli mysigt att äta lite god mat! :)
så lite sömn inför morgondagen vore inte helt fel :)

vad händer brittan??

Britney, vad har hänt? Håller hon på att tappa fotfästet tro..? Jag blev iaf helt förbryllad när jag hörde att hon rakat av allt sitt hår.. Hon ska ju vara glammig och supersnygg, så jag som frisör blev lite deprimerad :P
Rösta på hennes nya frisyr här http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1003405,00.html

På fredag åker jag, Soffan och Ulle till Sthlm på weekend :) Jag ska hämta gardiner och agera assistent i balklänningsinköp.. Min kära vapendragare Stephanie ringde och bjöd över på middag på lördagen, och om jag känner oss rätt så blir det nog en utgång :)

snygga


My head is battling with my heart
My logic has been torn apart

Äntligen Lördag!

Såg en underhållande innebandymatch idag, laget mötte Rönnby och gjorde faktiskt en bra match som dock inte räckte till seger, men spännande var det! Blir så otroligt spelsugen när jag sitter och tittar och det känns skönt att vara igång igen, fast någon match för mig blir det nog inte denna säsongen.. Jag väntar och ser hur det ser ut inför nästa år, byter dom ut tränarna till några bättre känns det helt klart aktuellt att göra come back :) hehe

Har nyss ätit mammas underbara tortilla-tårta och  laddar nu för melodifestivalen! Hade planerat utgång, men känner varken ork eller lust till det, så det får bli ett glas vin framför tv´n i mjukisoutfit :)
Förra lördagen var det ju tänkt att vi skulle se på Idol-Markus, men vi hade så himla trevligt på förfesten så vi missade honom helt. Karin blev lite lessen, men jag lovade henne att nästa gång ska vi vara där i tid :P Eller hur Karin?? :)

jaokarin


Denna veckan har varit riktigt rolig, har haft flera make-up jobb, hårförlängningar, fixat mina naglar, varit och "känt in" lägenheten och skrivit för kommande Newz, så den har gått riktigt fort, trots att det varit långa dagar :)
Ska ju flytta in i en mysig lägenhet på Herrhagen nu 1a mars, vilket är ganska snart så det är lite att stå i. Men det ska bli skönt med ett eget kryp-in, var ju ganska stor omställning att flytta från Stockholm och hem till mamma & pappa igen. Kommer bli granne med Preiszan och Sandra så dom kommer inte få en lugn stund! hehe.

jobb


Ojdå, hann inte riktigt skriva klart innan melodifestivalen började.. Men nu är denna omgången avklarad och jag måste säga att jag inte direkt blev imponerad av något bidrag, tyckte lite synd om Magnus Carlsson som inte gick vidare, han är ju en sån söt bög :)
Nej, nu ska jag hälla upp ett glas vin till och titta på Walk the line..

Trevlig helg.



jobba

Road Trippin´...

Jag gillar ju roadtrips ja! I helgen har jag varit ute på en sådan.. Åkte till Sthlm i lördags med Cilla för att kolla på vårens visning med Lanza, den var faktiskt bra och det var två asgrymma o toksnygga breakdansare som underhöll -me like!  Dessutom fick man ju som alltid lite tips och ideér :)
På kvällen åkte jag vidare norr om Sthlm för ett trevligt möte och kvällen (eller kanske natten..?) avslutades hos Stephanie, honey!

bestis


Söndagen inleddes med ett besök på IKEA, damn va sugen man blir på att få en tom lägenhet och bara få inreda hur man vill! (Någon däruppe måste ha hört mina önskningar, för tänk, igår fick jag äntligen tag på en lägenhet -hurra!) Vi handlade litegrann innan vi for vidare till Anna som precis flyttat in i sin nya lägenhet i Sumpan på lite kafferep.. Hon hade varit värsta hurtbullen och powerwalkat hela dagen, man jag och Steffi kom fram till att vi powerwalkat minst lika mycket inne på IKEA, så vi unnade oss en godispåse.. (jag veeeet, mitt nya liv utan godis, men ibland måste man unna sig lite när man varit duktig.. och powerwalkat tillexempel, eller när man inte ätit godis på en hel vecka, då är man väl värd en liten belöning..?)
Sedan åkte vi hem och såg på 6 avsnitt av TopModel innan vi somnade sött..

Vaknade på måndagen och hoppade över morgonduschen, trots att håret såg ut som en skrämselperuk, skulle ju bara sitta i en bil hela dagen och enligt mina planeringar så skulle jag ha tid att snygga mig lite hemma innan jag började jobba. Dock ringde Cilla mig när jag var i Örebro och hade 1,5 timmes bilresa kvar och påminde mig om att jag började jobba om en timme -shit! Det hade jag helt missat och det var bara att trycka plattan i botten!
Kom fram 10 minuter försenad där min kund satt och väntade. Håret hade förvärrats från skrämselperuk till fullkomligt fruktansvärd vansinnes-skrämselperuk! Kul dag. haha.

what!


Jaja,  pingu är iaf rolig  http://www.sajko.se/roliga_filmer.aspx?id=855 haha!


just another afro

Åh, Pillan är nästan helt totalrenoverad, fattas bara ett litet tandläkarbesök sedan är jag redo att möta vad än som kommer i min väg :) tipp-toppen!
I måndags var jag på ansiktsbehandling och dekollagemassage på Ekolea www.naturlighudvard.se hos Susanne, hon är jätteduktig och urgullig! Unnade mig sedan lite shopping innan jag skyndade mig tillbaka till jobbet, det var pricken över i kan jag lova ;)
Igår hade jag bokat tid för fotvårdsbehandling hos Ulrika på Fotvalvet här i Forshaga, huuuuuur skönt som helst! Varför gör jag inte detta oftare?? Under den kalla och ruggiga vintern borde alla unna sig att bli omhändertagna. Hår, hud, naglar och speciellt fötter får utstå mycket påfrestningar -man ska ha dem hela livet, så ta hand om dem! :) Okej, alla som läser nu - innan dagen är slut ska ni ha erbjudit nån lite lätt massage, typ handmassage eller knåda nån nacke. Det kommer verkligen uppskattas, plus att ni kanske får lite tillbaka ;)

Passade på att hoppa in hos fotogubben också för att snabbt ta ett kort att skicka till vägverket så att jag snart kan få mitt saknade körkort tillbaka. Det blev väl inte sådär jättelyckat, såg ut att passa bättre i nåt arkiv från någon kvinnoanstalt, men, men that´s life! haha -Stina-Honey, har du fått ditt nya körkort än? Det var så himla lustigt, för jag och Stina tappade våra körkort under samma krogrunda och min teori är att vi i fyllan och villan satsade våra körkort i någon sjuk vadslagning.. Jag minns inte riktigt, men det känns som om vi förlorade vadet..?? :P

reaks

Tina, min partytricksvän nr ETT! Jag, med mina mongo-fingrar och hon, med freak-tungan! yeah!


Idag ringde Petra angående vårens jobb vid visningar osv, och i början av mars drar det igång -då blir det åka av! Har en svag känsla av att jag kommer få klippkort på Karlstad-Köpenamn-turen :)

Lockar! Jag älskar lockar! Lösningen för alla trötta vinterhår (förutom inpackning och mkt FUKT) är ju lockar och volym! Har man inte riktigt snitsen för spolar så kan man ju tvinna håret, det är superenkelt -jag lovar!
Tvätta och krama i mousse, föna till halvtorrt (mer torrt än blött :P) och ta små partier hår och tvinna hårt. Fäst sedan med en hårnål ( tvinna ihop till en "boll") Vill man ha mer "hysteriska" lockar gör man mindre partier och större lockar, större partier (typ 8 st på hela huvudet) Sedan låter man det bli torrt, plockar ur och drar fingrarna igenom -voíla! Lätt att göra innan man ska sova, o låta torka under natten :)

124613-9

Nej, nu ska jag tvinna ihop håret och hoppa i säng!

RSS 2.0