Go by Husbil

Sitter i husbilen med värmeljus, för alla lamporna har bestämt sig för att strejka och det ösregnar här i Malmö, men annars äre på topp! Och hur kan det vara annat när det är bästa sällskapet och vi har galet kul hela tiden!?
Vi har passerat Tylösand och festat till det ordentligt på Gessle´s hotell, dock var inte herr Gessle där.. Efter sol och bad och en klockren vinst på minigolfen (49 poäng!) drog vi vidare neråt landet och idag har vi haft en heldag i Malmö.

Jag har suttit vid ratten hela vägen och kör som en gud (nästan..) höll dock på att missa ett rödljus, så allt inne i husbilen flög framåt när jag tvärnitade i sista sekunden och försökte starta på 3an mitt i ett krisläge i centrala Göteborg, men jag känner ändå att det bor en riktig trucker i mig!
Kims GPS har dock fått rött kort då den inte visat rätt väg en endaste gång, så imorrn kör vi på känsla! So far, so good!

Dock måste ju säga att det har varit vissa incidenter under resan, men vi har överlevt med nöd och näppe och jag ser fram emot Ystad och Österlen som vi intar imorrn!

Nu ska jag unna mig lite rödtjut i engångsplastglas, vardagslyx!



På återseende!


Kommentarer
Postat av: soff

Naaaajs alltså pill :D pööössssss

2009-08-09 @ 19:04:56
Postat av: LAJSA

Snygga ben ;)

2009-08-13 @ 22:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0