Kontraktet fixat!

Braaa brudar!! 2-2 mot Dalen idag betyder att vi är klara för nästa säsong och det känns ju förjävla bra alltså, även om det direkt efter matchen kändes surt att vi inte kunde vinna. Det är det ju alltid.. men, men..



Sitter i soffan (som vanligt!) med Björn o Lisa, nyss sett på Mia o Klara, dom är väl för härliga! Nu är det snart dags för Beck.. Chipsen vi köpte till filmen har ju dock tagit slut för länge sedan.. likaså glassen som vi hittade längst in i kylen, så vi får väl se om vi lyckas hitta nåt att äta till filmen, man måste ju alltid ha film-snacks! hehe, inga gôttegrisar vi inte...

Ohh, BOKREAN börjar ju på tisdag natt, mellan 00-01 har Akademibokhandeln öppet och vad säger du Lina, ska vi fylla en termos med lite gott natt-kaffe och gå dit? Det vore ju nått! :)
Jag har ju dessutom ett presentkort där på 300:- och det får man ju typ ett helt bibliotek för nu.. Borde ju iofs ta tag i att köpa en bokhylla så att böckerna slipper ligga o damma under sängen. Ser ju inte helt kul ut när man ska ta fram och låna ut en bok och den är helt grå och dammråttorna hänger fram mellan bladen.. Får nog bli en tur till IKEA när serien är klar..


2 matcher kvar nu.. Känns alltid lika tråkigt och vemodigt när säsongen är slut :P

Nu blir det att klippa min älskade sambo som ser ut som en lurvasparvas, sedan är det MYYYYS i soffan :)
hallelulja!


min beachbabe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0